Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 15 august 2020

15 Aug 2020, 170 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 15 august 2020

Horoscop - Sambata, 15 august 2020

BERBEC - Esti gata sa calci stramb, dar pentru ca apare la timp o piedica, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, daca vezi ca apar amanari si intarzieri, ele sunt in beneficiul depasirii cu brio a acelui moment fragil. Daca piedica respectiva nu ar aparea, ai face o greseala, deci spune mersi ca cineva nu raspunde la telefon, cineva cu este de gasit acasa, o usa e inchisa acolo unde ajungi, pentru ca, daca acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafa: ai putea jigni, supara sau prejudicia pe cineva.

TAUR - Gandul care se naste acum in mintea ta va genera o constructie intreaga, de perspectiva, ca atare nu te multumi cu ceea ce stii acum. Mai aduna date, informatii, resurse, mijloace, instrumente, pentru ca toate acestea vor conlucra la un moment dat in avantajul tau. E o constructie de lunga durata, dificila fara doar si poate, dar grozav de motivanta, pentru ca tu deja ai in minte, vizualizezi deja, ceea ce te asteapta la capat. Tu vezi deja ce frumos arata intregul edificiu, chiar daca acum esti inca la faza fundatiei! Investeste inspiratie, creativitate si pasiune in ceea ce cladesti cu propriile tale forte, dar si multa rabdare!

GEMENI - Trebuie sa mai lasi si tu un pic garda jos, si, daca tot ai sincer nevoie de ajutor, sa accepti sa vina catre tine. Poate uneori orgoliul tau e prea ridicat si nu te lasa sa admiti ca nu stii cum sa iesi dintr-un anumit impas, dar tu ai trimis, cu gandul, spre ceruri ruga ta si urmarile sale deja se indreapta catre tine. Nu te teme sa-ti recunosti limitele si slabiciunile, absolut firesti la orice om, ca atare nu refuza sfaturile si sprijinul. Ceea ce primesti azi e cat se poate de curat, de sincer si in beneficiul tau si, daca-l respingi, vei regreta mai apoi ca ai fost cu nasul pe sus si ai rata sansa. Accepta deci ajutor!

RAC - Uneori, lucrurile se vad mai bine cu ochii mintii decat cu cei fizici, ca atare bazeaza-te pe capacitatile tale extrasenzoriale, chiar daca ai spune ca nu le ai. Ba da, le ai, si acum poti descoperi aspecte pe care, altadata, nici nu le-ai remarcat, poti simti chestii de finete pe care altadata le-ai fi neglijat, deci ascute-ti cumva simturile cele mai fine. Esti o antena foarte receptiva la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toata lumea, ca atare indreapta-ti atentia spre talentele tale native de… clarvazator, pentru ca nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tau tainic!

LEU - Daca vezi ca nimic nu mai inainteaza urmand propriile tale idei, ar fi bine sa ceri ajutor de la altii. Ai putea intalni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, in situatia de fata, ca atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente cand a apela la altii si, mai ales, a respecta parerile lor, e salvator, asa cum se va intampla si astazi. Lasa incapatanarea la o parte si orgoliul ca te descurci si singur si asculta ce spune celalalt. Fie ca-i ceri tu direct sfatul sau ti-l ofera printr-un concurs de imprejurari favorabil tie, vei vedea ce folositoare e interventia sa!

FECIOARA - Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis.

Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

BALANTA - Faci ce faci si tot la trecut te raportezi, de parca ai trai si astazi din vechi succese sau de parca tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevarat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut si a lasat urme asupra celui care esti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioara. E ca si cum ai fost Miss Romania la 18 ani si tu ai acum 40 si tot asa te crezi inca, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine in ziare si, acum, la 50, inca te lauzi cu succesul tau de demult. Revino in prezent si vorbeste despre cel care esti acum, fara sa te tot intorci la vremuri de odinioara care, sigur, au contat, dar au trecut totusi.

SCORPION - Iubirea cere efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefica iubirii, deci continua sa vaslesti, sa lupti, sa muncesti pentru binele iubirii tale. Nu te multumi cu ceea ce ai obtinut deja, pentru ca si in cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala si nu ti-ai dori asta! Trebuie mereu sa aduci ceva nou, sa intretii focul aprins, altfel pasiunea paleste si focul se stinge. Investeste mereu resurse noi in iubire ta si ea va creste si mai mult in intensitate!

SAGETATOR - Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Evident, asa e viata, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine. Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. Cum tu tii enorm la propria persoana, e normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine cu jind.

CAPRICORN - Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, daca stii ca nu ai cu ce te lauda in acest moment, mai bine ai sta cuminte in umbra o perioada. Nu trebuie sa remarce si altii ca nu ai facut totul ireprosabil, ca te-ai mai abatut de la reguli, ca ai mai incalcat unele legi, ca ai ocolit caile morale si corecte, deci tacerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca sa treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar in tot acest timp, daca tot stii ca ai comis o eroare, fa tot posibilul s-o repari, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, tot va iesi la lumina. Nu lasa pe altii sa afle, ci rezolva repede!

VARSATOR - E o placere sa iti aduci aminte, din cand in cand, ce rol important au jucat altii in viata ta. Vin si astfel de momente de bilant cand ai ocazia sa-ti arati recunostinta fata de cei care te-au sprijinit cand ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate si cu iubire, pentru ca esti constient ca, fara interventiile lor, candva, in momentele cheie ale existentei tale, ai fi pierdut timp si energie pentru a depasi singur acele hopuri. Ei au fost alaturi de tine cu un sfat sau cu o mana de ajutor si ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua cand te vei putea achita de aceste datorii, pentru ca va exista si un moment in care le poti intoarce serviciile cu bucurie ca poti fi si tu de ajutor in acelasi mod.

PESTI - Lumea te stia om serios, matur, asezat, rezervat, cumpatat, dar azi te comporti complet altfel. Uiti de varsta pe care o ai sau de responsabilitatile pe care le duci pe umeri si te porti ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai si tu dreptul sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, desigur, dar nu te comporta asa in situatii in care superficialitatea pe care o afisezi nu are ce cauta. La serviciu, sefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante si s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de incredere sa aiba cumva de suferit. Nu glumi asa, ca sa nu lasi o impresie ciudata in societate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »