Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 16 august 2020

16 Aug 2020, 168 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 16 august 2020

Horoscop - Duminica, 16 august 2020

BERBEC - Stai si cantareste atent, ca intr-o balanta, argumentele pro sau contra, informatii pe care le detii, senzatiile care te incearca, pentru ca vei reusi sa faci ordine intre situatiile extreme. Chiar daca totul oscileaza intre alb si negru, bine si rau, da si nu, vei reusi sa discerni foarte atent intre toate aspectele diametral opuse si sa iei decizia corecta. Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, mai bine mai aduni detalii inainte de a-ti exprima ultimul cuvant, pentru ca lucrurile se pot schimba si de la o ora la alta, si te vor deruta si mai si.

TAUR - Ia-ti inima in dinti si exprima-ti mai clar iubirea, pasiunea, atractia catre cel care ti-a furat mintile. Poate esti in fata unei iubiri coplesitoare, care te va domina cu totul, dar nu trebuie sa pastrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaratie de dragoste facuta acum va avea impact maxim asupra celui caruia i te adresezi, ba chiar se poate lasa si cu cereri in casatorie sau alte gesturi surprinzatoare. Ai grija la cuvintele pe care le folosesti, fii generos in declaratii, fii cat mai pompos si mai indraznet, pentru ca tu chiar simti ceea ce spui, deci e indicat sa-ti imbraci discursul in cuvinte cat mai pasionale, pentru ca-si vor atinge repede tinta.

GEMENI - Priveste-te pe tine insuti intr-o lumina mai frumoasa, pentru ca esti un copil al lui Dumnezeu. Nu te mai privi in oglinda cu ochi critici, nu-ti mai gasi doar defecte si slabiciuni. Admira-te mai mult, lauda-ti talentele cu mai mult entuziasm, pentru ca esti perfect asa cum esti. A-ti scoate mai mult in valoare calitatile e un semn ca te respecti pe tine insuti, in toata splendoarea, deci evita sa te mai asezi singur la zid si sa tragi fara intrerupere. De ce te vezi ca pe cel mai mare dusman al tau? Schimba polaritatea gandurilor atunci cand te analizezi din cap pana in picioare si descopera acel punct forte care te aseaza in fruntea tuturor!

RAC - Tu esti o persoana spirituala care are incredere totala in propriile sale credinte. Nimeni nu-ti poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat si dezvoltat in timp, dar azi primesti semne de sus ca esti pe calea cea buna, ca aceasta credinta a ta este recompensata cu miracole si lucruri bune. Credinta e capacitatea de a ramane concentrat pe ceea ce vrei sa obtii, orice s-ar intampla in jurul tau sau pe parcurs, si azi vei dovedi cat de puternica ti-e dorinta de a ajunge acolo. Chiar daca unii vor spune despre tine ca esti un romantic visator, tu inca mai crezi in latura pozitiva a oamenilor, in puterea iubirii si a binelui de a invinge, si mergi pe aceasta cale pana vei demonstra ca ai dreptate!

LEU - Azi descoperi ca lucrurile sunt mult mai simple decat credeai sau decat doreau altii sa te faca sa crezi, deci nu te impovara cu griji si temeri inutile, doar pentru ca altii ti le arunca in curte. Simplifica lucrurile cat poti tu de mult, pentru ca sigur au solutii mult mai accesibile. Spune-ti in sinea ta ca e usor, ca e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, si ai sa vezi ca scapi de senzatia de greutate cu care te-au acaparat ceilalti. Nu ai nevoie de influentele celor din jur, deci apreciaza gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

FECIOARA - Nu trebuie sa-ti arati temerile si suspiciunile pe fata, ca atare tine-ti sub control emotivitatea crescuta, pentru ca nu asta vrea sa vada lumea la tine.

Multi asteapta de la tine o decizie importanta, o atitudine ferma si curajoasa, ca atare, ia-ti inima in dinti si spune doar ceea ce gandesti. Evita orice cuvant cu impact negativ, nu folosi barfa, critica sau judecata aspra in nicio situatie, pentru ca e un moment in care trebuie sa-ti pastrezi calmul si luciditatea pentru a spune ce vrei. Daca incepi sa te plangi si vezi in jur doar obstacole si probleme, nu vei lasa o impresie prea buna, deci schimba atitudinea.

BALANTA - Bunatatea ta este, uneori, fara margini si iti place s-o ambalezi in diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poti uimi pe cei dragi cu mici atentii, cu diverse cadouase care ii fac sa zambeasca, cu lucruri dragalase pline de creativitate si imaginatie. E felul tau de a fi generos, de a-ti arata iubirea si prietenia, si o faci cu brio, incat lumea va admira odata in plus cat de talentat esti! Daca reusesti sa-ti pui in aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumina adevarate opere de arta, evident la nivel mai mic, dar care sunt iesite din comun prin simplul fapt ca tu versi in ele iubire si simpatie.

SCORPION - Daca vezi ca lumea apreciaza ce faci, tu de ce te critici intruna? Te judeci pe tine insuti mult prea aspru si iti descoperi vini care nu-ti apartin. Ai impresia ca, daca tu le vezi, toata lume le vede, dar, daca ai fi mai atent, ai descoperi ca nimeni nu remarca acel detaliu minor care pe tine te enerveaza la culme. Sti cum faci tu acum? Ai un cos pe frunte si esti atat de obsedat de el, ca ai senzatia ca toata lumea numai la asta se uita, desi nimeni nu l-a remarcat, ca atare las-o mai moale cu auto-critica si auto-invinovatirea. Incearca sa te privesti prin ochii celor din fata ta, care vad la tine si lucruri grozave, demne de lauda!

SAGETATOR - Ai mai multa incredere in valoarea ta, deci, daca te compari cu altii care ar fi cu ceva mai sus decat tine, descopera ca ai si tu atuurile tale poate chiar mult mai grozave decat ale celor pe care ii apreciezi. Apreciaza-te mai mult pe tine insuti, nu-ti mai gasi atatea defecte si atatea vini, pentru ca sigur ai si tu ceva numai al tau care te aseaza usor in fruntea tuturor. Gaseste-ti acel as din maneca si valorifica-l mai mult. Azi poate aparea o sansa excelenta de a te remarca in fata tovarasilor tai, si astfel toate laudele si onorurile sa se indrepte spre tine. Fii mandru de valoarea ta, de pozitia ta, de superioritatea ta si exprima-ti curajos unicitatea!

CAPRICORN - Nu te mai crampona de lucruri marunte care nu sunt chiar asa cum ai fi dorit. Mai bine iti canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari sanse sa fie atins, decat sa te tot chinui sa duci mai departe acest drum care s-a impotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ti se poate intampla, semn ca planul in care iti aduci contributia nu are sanse si ar fi mai bine sa te apuci de altceva. Asta trebuie sa faci si tu azi, sa abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc sa inainteze si sa alegi un alt tel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ti altceva, deci!

VARSATOR - E un moment bun sa te privesti cu ochi ingaduitori, admirativi, cu mai multa stima de sine, pentru ca detii toate calitatile care te fac demn de a fi iubit. Daca nu te iubesti pe tine insuti asa cum esti, cum ai vrea sa te remarce ceilalti si sa te adore? Priveste-te in oglinda cu un dram de detasare, nu pentru a-ti vedea defectele, asa cum adeseori faci, ci pentru a-ti descoperi maretia, unicitatea, miracolul care il reprezinti pe aceasta lume. Spune-ti cat de multe ai primit de la viata, de la destin, de la Dumnezeu, si ai sa vezi ce lunga e lista si atunci vei spune cu intelepciune si iubire: sunt fericit!

PESTI - Simti ca ai nevoie de mai multa grija, dar nimeni nu-ti poate oferi aceasta alinare decat tu insuti. Apleaca-te asupra ta cu mai multa iubire, ingrijeste-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru ca tu iti cunosti cel mai bine corpul si sufletul ca sa poti interveni. Vei descoperi cu aceasta ocazie ca detii instrumente de tamaduire a oricarui aspect al vietii tale, pentru ca solutiile sunt intotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecator, incat simpla ta prezenta face bine altora care nu sunt in apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tai unele eforturi care sunt peste puterile lor, si astfel ii vezi si pe ei ca-si recapata tonusul pozitiv. Esti ca un medic!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »