Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 30 august 2020

30 Aug 2020, 166 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 30 august 2020

Horoscop - Duminica, 30 august 2020

BERBEC - Calculeaza-ti banii de care dispui, pentru ca urmeaza o perioada plina de plati si facturi, si trebuie sa le gestionezi pe toate cu grija. Vei face fata fara nicio problema tuturor cheltuielilor, chiar si celor neprevazute, ca atare o atitudine optimista si increzatoare va fi sursa gasirii solutiilor adecvate de natura financiara. Spune-ti cu tarie si cu incredere ca banii vor aparea exact atunci cand vei avea nevoie si vei vedea ca gandul tau se materializeaza! Daca il iei pe <> in brate, atunci energia aceasta va pune stapanire pe tine si banii se vor duce mult mai repede. Ba da, sunt bani!

TAUR - Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru ca trebuie sa-i administrezi pe caprarii ca sa faci fata mai multor obligatii financiare. A venit scadenta ratelor, facturile isi asteapta randul si mai ai si o multime de alte lucruri de cumparat, dar trebuie sa le asezi dupa o anumita ordine. Fii foarte atent, ca nu cumva sa cumperi azi vreun lucru pentru placerea ta cand ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul si asa fragil al bugetului propriu si nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult cand vei da cu ochii de lista de plati in asteptare. Scapa mai intai de cele mai stringente plati!

GEMENI - Cineva iti descrie viitorul unui proiect in lumini foarte optimiste, dar cum tu esti o fire realista, parca nu te lasi pacalit atat de usor de scenariile sale prea frumoase ca sa fie adevarate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei incepe sa crezi ca promisiunile sale sunt posibile in clipa cand va veni si cu dovezi palpabile. Esti destul de reticent si aproape ca refuzi ceea ce iti propune celalalt cu mult entuziasm, pentru ca, momentan, ti se par simple iluzii.

RAC - Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre depresie si tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale. E mai bine sa renunti acum la un plan care se dovedeste a fi nerentabil, care nu duce nicaieri, pentru ca sigur ai tu si un plan de rezerva in maneca. Pune-l imediat in aplicare si nu insista sa mai resuscitezi un plan fara sorti de izbanda!

LEU - Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta. Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!

FECIOARA - Se aud vesti bune care aduna lumea in jurul unui punct de atractie de care poate beneficia fiecare in parte intr-un anumit fel.

Si tu ai avut un rol la acest succes care merita celebrat cu atata bucurie, poate chiar si cu un iz festiv, pentru ca toata lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosfera de petrecere in jurul tau si te bucuri din toata inima pentru succesul ce sta la baza acestui moment placut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie si mai mult oamenii si strange si mai puternic relatiile cu cei din jur, de parca ati devenit o mare familie.

BALANTA - Ceva iti spune ca stai pe loc momentan, sa nu dai frau liber energiei tale debordante inaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuitia te trage de maneca si spune ca pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenta de acum te va ajuta sa nu risipesti energia fara rost intr-un sens riscant. Mai chibzuieste, nu te grabi la rezultate rapide si facile, pentru ca vei descoperi ca nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gandeste-te si la un plan de rezerva spre care vocea ta interioara deja te impinge subtil.

SCORPION - Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!

SAGETATOR - Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Poate ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

CAPRICORN - Viata de cuplu este fericita, armonioasa, pasnica, exact asa cum iti place tie. Te dedici cu placere responsabilitatilor casnice care iti revin, jucand rolul de parinte perfect, de sot ireprosabil, de gospodina de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasa va dau tuturor motiv de fericire pentru ca sunt rezultatul unirii fortelor tuturor, parinti si copii, deopotriva. Daca nu ai copii, cine stie, poate se aude asa o veste in perspectiva!

VARSATOR - Ai nevoie de un stimulent, pentru ca tu ai ajuns pe un nivel cam tern in care nimic nu se mai misca, ca atare aparitia unui colaborator istet, a unei sarcini noi in program sau o motivatie cat de mica de la un superior pot fi exact scanteia pe care o asteptai pentru a reintra din nou in circuit la turatie maxima. Recunosti si tu ca te aflai de la o vreme intr-o zona pasiva, or acest punct interesant din program, iti da un chef fantastic sa te implici si sa ajungi cat mai repede la rezultatele visate.

PESTI - Este momentul unei analize la rece inainte de a extrage o concluzie finala, deci pregateste-te de o recapitulare cat se poate de obiectiva. Cantareste situatia pe toate partile, impartial, detasat, fara a te lasa impresionat de nici un fel de argument emotional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro si contra, te va ajuta sa iei o decizie corecta. Cere ragazul necesar pentru aceasta analiza, fara ca nimeni sa nu incerce sa te impinga de la spate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »