Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 31 august 2020

31 Aug 2020, 170 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 31 august 2020

Horoscop - Luni, 31 august 2020

BERBEC - Muncesti cu sarg, convins ca rezultatele proiectului pe care il ridici pas cu pas depind numai de eforturile depuse de tine. Nimic nu ti se ofera de-a gata pe tava, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumata, dar norocul tau e ca ai toate aceste resurse la dispozitie pentru a le canaliza cu succes spre scopul propus. E si mai motivant sa vezi cu ochii tai ce iese concret de sub mainile tale, pentru ca pare a fi o activitate din care se nasc produse, obiecte, lucruri palpabile si esti foarte mandru de ceea ce-a iesit!

TAUR - Relatia ta cu reprezentantii unor institutii importante se va dovedi a fi fructuoasa, in ciuda birocratiei suparatoare. Daca bati la usa unui birou oficial pentru a cere o solutionare la problemele tale, adu-ti aminte de cateva aspecte esentiale pentru a obtine mai usor ceea ce cauti: amabilitate, tact, multa rabdare, un dram de supunere, pentru ca asa merge relatia cu institutiile statului. Vor sa vada la tine ca-i privesti ca pe niste zei in mainile carora se afla cheia problemelor tale. Important e sa-ti atingi tu scopurile, indiferent de mijloacele folosite!

GEMENI - Toate bune si frumoase, se poate vorbi de o zi excelenta in care te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii. Apar vesti bune in cariera, care deschid perspective promitatoare asupra unor proiecte de la care ai mari sperante. Parca se mai insenineaza un pic atmosfera si reincepi sa privesti cu optimism spre ceea ce te asteapta in perioada urmatoare. Pot aparea laude si reusite deosebite, succese in competitii, sanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalti, ca atare, daca ti se parea ca soarele nu mai rasare pe strada ta, iata ca acum ai motive sa zambesti din nou si sa te bucuri de auspicii excelente.

RAC - Trebuie sa faci ceva ca sa scapi de pasa proasta care-ti da tarcoale. Cauta-ti refugiul potrivit care sa-ti distraga atentia de la motivele de suparare. Se vede ca ceva nu-ti convine, ca nu esti in apele tale, dar, daca reusesti sa te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce te ingrijora la inceput nu va mai conta. Uita de griji, de probleme, de dezamagiri printr-o activitate solicitanta, oricare ar fi ea, dar nu te apropia totusi de acele proiecte care merg si ele prost, altfel generezi alta depresie. Fa sport, lucreaza in gradina, fa curatenie prin casa si ai sa-ti abati gandurile de la alte necazuri.

LEU - Nu pune la inima cuvintele dure care mai vin de la ceilalti. Stii prea bine ca nu le poti evita, ca traiesti intr-o lume predominant agresiva, dar nimic nu te poate atinge daca te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca raspuns la atacurile altora doar imensa intelegere. Nu se poate sa nu-l dezarmezi chiar si pe cel mai inversunat partener de discutie cu o vorba buna, cu un zambet cald, pentru ca intotdeauna binele invinge, si asta nu se intampla numai in basme.



FECIOARA - Faci parte dintr-un colectiv mai larg in care fiecare are impresia ca poate juca rolul de lider, dar nu e chiar asa. Cand se aduna la un loc atatea minti luminate, e clar ca iese si cu dispute de suprematie, cu lupte de orgolii, pentru ca nimeni nu-si accepta usor pozitia de subaltern. Dar tu o faci cu bucurie, pentru ca nu te simti in stare sa preiei pe umerii tai decizii, responsabilitati, solutii atat de dificile care se cer azi. Ii lasi pe altii sa ti-o ia inainte, pentru ca sunt mai potriviti! Nu te retragi din comoditate, ci pentru ca recunosti ca nu detii toate informatiile pentru a prelua controlul acestei actiuni colective.

BALANTA - Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati.

SCORPION - Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi si nu numai atat, ci sa te si tii de cuvant! Esti persoana potrivita sa trasezi azi o directie foarte clara spre un tel la care poti ajunge, doar ca e nevoie de multa rabdare pana la concretizarea acestui sens. Important e sa iei startul cu dreptul, iar azi pare sa vina exact acel moment in care sa spui gata: de azi inainte merg numai pe aceasta cale!

SAGETATOR - Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca. Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.

CAPRICORN - Nu ai mai avut parte demult de o zi atat de buna si de energica, de parca s-au adunat in acelasi timp mai multe forte care vor conlucra in favoarea ta. Asta e sansa ta de afirmare, norocul tau de a-ti vedea visul cu ochii, o ocazie rara de succes. Parca totul se rezolva mai bine decat ai fi putut spera, ocrotit de o aripa protectoare, Profita de auspiciile grozave ale acestei zile care te pot duce chiar si mai departe decat ce ti-ai propus, un val te impinge repede si usor spre tinta cea mai inalta.

VARSATOR - Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.

PESTI - Vestea care soseste azi are efecte negative asupra psihicului tau, dar nu te dai batut de la atata lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o usoara tristete sau apatie, dar reusesti sa iti aduni repede fortele si sa te apuci de treaba pentru a depasi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situatii neplacute se afla un esec, o greseala sau o intalnire care nu-ti face nicio placere, ceva ce iti strica ziua, dar norocul tau e o atitudine in general pozitiva ce te ajuta sa depasesti si astfel de momente. Suferi o ora, doua, dar iti trece repede!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »