Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 9 septembrie 2020

09 Sep 2020, 165 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 9 septembrie 2020

Horoscop - Miercuri, 9 septembrie 2020

BERBEC - E nevoie de o discutie sincera fata in fata cu persoana iubita, pentru a va aduce unul altuia unele explicatii menite sa restabileasca adevarul in relatia voastra. Unui din voi se simte cu musca pe caciula cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destainuire de suflet care sa alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni usor la normal daca v-ati recunoaste fiecare greselile cu maxima responsabilitate, deci nu fugiti, nici unul, nici altul, de marturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parca vi s-ar lua o piatra de pe inima.

TAUR - Ceva nu mai merge in relatia de suflet, esti blocat intr-un punct fragil pe care nu prea stii cum sa-l gestionezi. Unul din voi sufera, se simte neglijat, nu mai are aceeasi senzatie de armonie si buna intelegere, dar la originea acestui hop e o banala replica prost interpretata. Daca ati gasi timpul potrivit si starea necesara pentru a sta putin de vorba fata in fata, ati gasi imediat unde se ascunde punctul sensibil si sa-l reparati cu explicatii si scuze. Dar orgoliul nu te lasa sa recunosti ca ai comis pe undeva o eroare, si risti sa mentii aceasta atmosfera apasatoare prea mult timp.

GEMENI - Ai cu ce te lauda, ca atare vorbeste mai mult despre realizarile tale din ultima perioada, pentru ca multa lume le va aprecia sincer! Exista o mare reusita in cariera cu care te poti mandri, ca atare lasa modestia la o parte si discuta mai mult despre tine. Valoarea ta este recunoscuta in urma unui succes de rasunet care merita transmis lumii cu surle si trambite, caci multi te vor privi cu respect si admiratie auzind acestea! Meriti felicitarile celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapa mult mai buna in viata ta, de acum inainte.

RAC - Daca tot stai si analizezi problema care te framanta pe toate partile, nu faci decat sa te afunzi mai tare in ea. Nu aceasta e solutia, ci ai nevoie sa te detasezi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Ia-ti o pauza de o zi, doua, ca apoi sa te intorci cu alt tonus asupra acestei chestiuni. Dupa un mic ragaz, vei privi lucrurile cu totul diferit, pentru ca acum esti mult prea atasat de aceasta situatie, prea impovarat de cele intamplate. Nu te mai gandi la asta o vreme, trateaza totul ca si cum n-ar fi nimic urgent sau important, si bucura-te de o zi cu adevarat libera.

LEU - Nu ai prea multe motive de veselie astazi, de parca, la tot pasul, apar numai obstacole in planurile tale. Parca nu te mai intelegi cu nimeni, si cand vezi cat de agresivi sunt unii fata de tine, preferi sa te retragi in carapacea ta, nevazut de nimeni, poate-poate asa scapi de reactiile pe care nu le meriti. Izolandu-te in spatele unei masti de indiferenta si raceala doar ca sa te protejezi de reactiile negative ale celor care sunt irascibili si rautaciosi, ai putea respinge si gesturi frumoase, care totusi exista in jurul tau. Dar ascuns in spatele acestei platose protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru ca nu lasi pe nimeni sa se apropie.

FECIOARA - Azi iti consumi energia pe fleacuri, dar iti place, deoarece e o atmosfera relaxanta in care nu ti se cere nimic complicat sau dificil.

Ai o multime de lucruri marunte de facut, chestiuni banale, dar suna bine pentru ca reusesti sa stergi o multime de sarcini dintr-un foc. Poate te apuci sa faci curat prin hartii, prin cutii, prin sertare, sau aduci corespondenta lunii la zi, sau descoperi activitati perfecte pentru o zi de odihna care merita atentie, ca atare inchei ziua cu un sentiment placut, relaxant, cum ca ai reusit sa mai scapi de o serie de maruntisuri de care trebuia, odata si-odata, sa te ocupi.

BALANTA - Ai de ales dintre doua lucruri la fel de neplacute, dar oricum nu poti scapa de ele. Pana la urma, chiar daca nu-ti convine deloc situatia, tot ca trebui sa spui clar incotro mergi, dar ar fi bine sa te rupi de gandul catre cealalta varianta, gandindu-te dupa aceea ce-ar fi fost daca o alegeai pe cealalta. Ai ales, gata, mergi pe aceasta cale, chiar de-ar fi sa ti se para ca alt sens avea rezultate mult mai bune. Na nu avea, dezavantaje si riscuri existau pe ambele cai de evolutie, deci se poate spune ca ai ales raul cel mai mic. Ocupa-te de asta pana la capat, fara sa mai privesti inapoi si nici in curtea vecinului.

SCORPION - Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai draga fiinta din viata ta. Cand vezi ca si aceasta crede in aceleasi idealuri si se arata dispusa sa participe la construirea planului tau cel mai maret, cum sa nu prinzi tot mai mult curaj sa mergi inainte? Esti bine motivat de cei dragi si, daca va uniti fortele in aceeasi directie, rezultatele va vor face pe toti fericiti. Pe de alta parte, e posibil sa observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care incearca sa-ti intre in gratii si iti face curte: ar merita sa-i acorzi atentie daca si tu asteptai iubirea in viata ta!

SAGETATOR - Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!

CAPRICORN - Ai mai multe optiuni in fata ta, dar nu toate suna optimist. Sunt si unele care contin refuzuri, abandonuri, finaluri triste, dar si mai multe care duc intr-o directie optimista si buna. Acelea sunt calea potrivita, deci fa alegerea corecta dintr-o perspectiva clar pozitiva. Renunta la negatii, incepe orice decizie sau alegere de-a ta cu o afirmatie, cu termeni puternic pozitivi, si ai sa vezi ca si efectele deciziei tale de acum vor duce in cea mai promitatoare directie. Spune da provocarii si apoi alege, din gama larga de variante pe care o ai la dispozitie, pe cea care incepe cu da! Da, pot, stiu, fac, reusesc!

VARSATOR - Petrece ziua aceasta in sanul familiei, pentru ca acolo se naste o atmosfera vesela, destinsa, ce va alunga orice problema. Coboara-te cumva la nivelul celor mici care te vor coplesi cu bucuria lor. Glume, jocuri, feste, toate fac parte din meniu astfel incat sa va oferiti unii altora, cu mult entuziasm, o zi de milioane. Nimic nu mai conteaza daca si tu iti aduci aminte sa mai fii copil, deci lasa haina celui matur si plin de responsabilitati deoparte si fii gata de joaca! Umorul e la el acasa in familia ta, se rade in hohote, zambesti cu gura pana la urechi, deci totul suna a distractie continua!

PESTI - Copilul din tine cere sa fie lasat sa se joace, deci ce-ar fi sa uiti varsta din buletin si sa te comporti ca si cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viata? Sigur, e o figura de stil, dar ai si tu dreptul sa te distrezi, sa zburzi, sa-ti cumperi jucarii, deci lasa deoparte grijile specifice varstei si alatura-te celor mult mai tineri. Ca ai sau nu proprii tai copii, e ideal sa-i ai alaturi si sa-i tratezi ca si cum n-ai fi departe de varsta lor. E modul tau de a te elibera de toarte si vei vedea ca a privi viata dintr-o perspectiva inocenta, pura, ca si cum toate ar fi frumoase, e benefica oricui. Merita sa vezi totul in roz!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »