Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 10 septembrie 2020

10 Sep 2020, 158 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 10 septembrie 2020

Horoscop - Joi, 10 septembrie 2020

BERBEC - Ai ajuns la un final de etapa si nu ar trebui sa te grabesti deja spre altceva nou, ci ia si tu o pauza. Cateva zile de detasare totala, in care doar sa te gandesti la nivelul atins pana in acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tau. Vezi cat de multe ai realizat, vezi ce bine s-au asezat toate, deci nu are rost sa-ti propui deja alte scopuri. Bucura-te cat mai mult de ceea ce ai realizat pana aici, scalda-te o vreme in placuta senzatie de succes, si, dupa ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea sa te gandesti la nivelul urmator.

TAUR - Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!

GEMENI - Treburile casnice te preocupa mai mult, pentru ca azi ai starea necesara de a privi in jur cu mai multa atentie la detalii. Descoperi cu aceasta ocazie ca se cer facute reparatii prin locuinta, ca gradina cere ingrijire, ca nu ai mai facut curatenie de atata vreme, ca educatia copiilor lasa de dorit. Sunt astfel de momente cand descoperi cu alti ochi micile nereguli ale vietii de familie si incepi sa le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corecta. Ai neglijat multe in ultima vreme din lipsa de timp, dar incepi sa-ti faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe fagasul normal.

RAC - Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, da treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.

LEU - Birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astazi, deoarece la toate usile la care bati ori ti se raspunde cu un refuz, ori nu gasesti pe nimeni. Inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie, pentru ca numai cei care nu se lasa cu una cu doua vor reusi sa-si duca intentia la indeplinire. Cauta alte variante, daca autoritatea in domeniu de care aveai nevoie nu e disponibila acum, pentru ca tocmai asta trebuie sa demonstrezi: ca stii sa te descurci in cazul in care planurile initiale cad. Sigur se iveste o solutie din alta parte decat cautai.



FECIOARA - Incearca sa faci azi un exercitiu: trage o linie pe o foaie de cate ori folosesti cuvantul nu si ai sa fii uimit de rezultate. Daca ai incepe de azi sa eviti ca orice fraza sa contina negatii, ai vedea ce usor se rezolva orice problema. Spune-ti de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa realizezi si cuvantul nu va disparea complet din vocabular. Orice nu spus chiar si alaturi de cea mai puternica afirmatie, diminueaza din start sansele de succes ale dorintei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau urmatorul lucru, dar nu il voi avea niciodata? Sterge ultima parte a frazei si ai sa vezi ce minunat suna!

BALANTA - Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara si, intr-un final, doar el e cel care ar putea avea de castigat. Citeste orice conditii contractuale de doua ori inainte de a bate palma. Verifica atent cu cine ai de a face in tranzactii sau alte intelegeri financiare. Calculeaza de mai multe ori ce investesti si ce ai de obtinut din urma investitiei tale, ca nu cumva celalalt sa te manipuleze doar in favoarea sa!

SCORPION - Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul. Parca nu ai avea incredere in niciunul si esti ca intre ciocan si nicovala, adeseori primind atacuri de ambele parti. Vina ta e ca te-ai bagat intre ei sperand ca un arbitru va face pace, dar nu devii decat calul lor de bataie, fara motiv. Retrage-te cat se mai poate!

SAGETATOR - Mediul in care altadata te simteai foarte bine, in care comunicai extrem de usor si unde erai primit cu bratele deschise, dintr-o data nu mai e la fel de prietenos. Parca ai fi printre straini, nu printre prieteni sau rude, pentru ca ai senzatia ca la tot ce le spui, ei resping orice parere, contrazic permanent si refuza ideile tale. Incearca sa-i intelegi tu pe ei, pentru ca fiecare are toanele sale, si de data aceasta cel care trebuie sa dea dovada de toleranta esti tu. Nu lua refuzurile lor drept un atac la persoana, pentru ca intentiile lor nu sunt negative, ci e doar o pasa proasta care-i face sa fie atat de ostili.

CAPRICORN - Se vorbeste despre reguli incalcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sanctiuni severe. Daca esti supus unei judecati, s-ar putea sa ti se arunce in carca o multime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie sa gasesti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea sa-ti descopere pe undeva un punct sensibil, gata sa te amendeze pentru asta, dar e posibil sa ai o explicatie forte la cele intamplate, ca sa scapi de eventuale urmari nedorite. Lupta pentru adevar dar daca esti totusi vinovat, recunoaste si repara de urgenta!

VARSATOR - Mare atentie la afacerile pe care le inchei astazi, deoarece exista marele risc al unei gafe de proportii care iti poate lasa portofelul gol! Cineva se baga in treburile tale cu intentii clar negative, stiind sa profite de bunavointa ta, de increderea ta sau poate chiar de naivitatea ta intr-o afacere pe care nu o controlezi perfect. Va simti imediat punctul tau slab si te poate manipula in interesul propriu, lasandu-te pe tine fara bani sau fara perspectivele la care ai sperat. Mare grija pe ce dai banii, pentru ca s-ar putea sa fie o afacere proasta!

PESTI - Daca asculti ce-ti spune lumea, ajungi sa nu mai duci la capat ce ai inceput, pentru ca te lasi influentat de zvonuri, barfe si emotiile negative ale celorlalti. Tu poate esti mult mai capabil, dar daca vezi ca toti se indoiesc de ceea ce vrei sa realizezi, incepi sa gandesti si tu ca ei. Daca ai putea face abstractie de atmosfera apasatoare si sumbra in care nimeresti fara voia ta, ar fi o zi mult mai buna, dar discutiile negativiste cu cei din jur te prind intr-un moment sensibil ce-ti taie tot elanul de a mai continua ceva. Mai bine iei o pauza, pana se mai clarifica lucrurile, azi parca nimic nu merge.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »