Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 11 septembrie 2020

11 Sep 2020, 171 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 11 septembrie 2020

Horoscop - Vineri, 11 septembrie 2020

BERBEC - Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa. Ca e vorba de afaceri consistente sau de evolutia unui proiect important, cineva se interpune in treburile tale cu intentii clar negative si te poate face sa gresesti major, deci atentie in ce te bagi!

TAUR - Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

GEMENI - Nicaieri nu te simti mai bine decat in medii aglomerate, printre cat mai multi oameni, chiar si complet necunoscuti. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta vesela si relaxata e perfecta pentru a uita de toate. Se leaga usor discutiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de aceasta atitudine pozitiva pe care fiecare reuseste sa o arate in ochii celorlalti. Daca fiecare face efortul de a mentine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distractie, deci si tu, si ceilalti trebuie sa alungati din minte orice gand neplacut care ar putea strica atmosfera. Discuta doar de ceea ce-ti face placere!

RAC - Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.

LEU - Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!

FECIOARA - Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica.

Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!

BALANTA - Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator... Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!

SCORPION - Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.

SAGETATOR - Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele prin situatii similare si ti-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la telul tau suprem. Asculta-i cu luare aminte, pentru ca ei stiu foarte bine ce spun, pentru ca ei au ajuns deja la acel punct catre care tu inca mai vaslesti. Preia din ideile lor ceea ce poti folosi si nu uita sa le multumesti, candva, ca au jucat rol de indrumatori motivationali care te-au stimulat sa ajungi cu brio la capatul acestei calatorii. Iti sunt de mare ajutor, respecta-le instructiunile!

CAPRICORN - Norocul altuia se ridica pe ghinionul tau, dar nu trebuie sa-i privesti cu invidie, pentru ca asa e viata. Roata se invarteste, si daca azi tu esti cel care plateste pretul insuccesului, maine vine vremea ta sa culegi laurii victoriei. Priveste totul cu detasare, fara sa pui la suflet un banal insucces, pentru ca nimic nu e vesnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care il pune intr-o lumina mai buna pe cel de langa tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru ca va veni si vremea ta sa stralucesti, dar nu acum.

VARSATOR - Tratezi iubirea cu un soi de inocenta, ca un copil care abia acum descopera primii fiori ai iubirii. E o atitudine noua la tine, pentru ca tu nu esti nici timid, nici inocent cand vine vorba de amor, dar te comporti ciudat de data aceasta! Cel care ti-a furat inima are o asemenea influenta asupra ta incat scoate la lumina o cu totul alta latura a personalitatii tale, una pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Esti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire si afectiune la maximum, dand dovada de un dram de slabiciune cand vine vorba de iubire.

PESTI - Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm, pentru ca vor fi deplasari incarcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs si iti strica tie toata placerea calatoriei, ori nu gasesti ceea ce ai fi sperat, la destinatie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai buna pentru a pleca de acasa. Dar parca nici acasa nu te simti in largul tau, ca atare fii pregatit pentru o atmosfera cam sumbra in care nu te vei simti bine oriunde te-ai afla. Se vede ca esti obosit si stresat si de aceea nimic nu-ti convine. Daca esti afara, te comporti ciudat, daca ramai acasa, nu-ti gasesti locul.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »