Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor

05 Apr 2011, 4615 accesari

Sfaturi / Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor

Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor

Casatoria reprezinta pentru majoritatea oamenilor un angajament serios. Odata cu ea, libertinii isi pot lua adio de la noptile lungi petrecute in club cu prietenii. Unii barbati obisnuiesc sa organizeze inainte de nunta o petrecere numai a lor, o noapte de "ramas bun!" pentru "obiceiurile de... burlaci".
Pentru ca viitoarele mirese sa nu stea acasa ingrijorate, le propunem o varianta feminina a petrecerii burlacilor, inspirata de data aceasta din lumea orientala. Petrecerea Henna este des intalnita in Emiratele Arabe Unite si multe alte tari arabe - unde reprezinta mai mult decat o traditie - dar si, mai nou, in SUA, Franta sau Spania! Este o petrecere intre fete, de obicei organizata chiar acasa la viitoarea mireasa. Tatuajele speciale cu henna sunt printre vedetele serii. Una din prietene sau o alta femeie priceputa, chemata special, picteaza cu grija mainile si picioarele invitatelor, si bineinteles pe cele ale miresei.
Pe mese se vor gasi delicioase mancaruri specifice, preparate in casa: cous-cous, tabule si salate de tot felul precum si celebrele dulciuri orientale care ne-au innebunit si pe noi europenii: baklava, halva, kunafa etc. Nelipsita va fi si muzica orientala, traditionala si moderna.

In timp ce melodii arabesti vor rasuna in toata casa, viitoarea mireasa va schimba multe rochii, spre fericirea ei, daca se poate, cate una pentru fiecare melodie! Asezate in cerc, fetele vor dansa in centru, pe rand, sau toate odata. Adorat de femeile din lumea intreaga, dansul oriental, sau cum se mai zice pe la noi, "dansul din buric", este una dintre cele mai stravechi forme de dans. Femeile il practicau inca din antichitate ca si dans ritualic sau ca dans ce insotea procesul nasterii. In acele vremuri oamenii acordau un respect deosebit femeii si pantecului ei, sfant lacas al vietii. Formele voluptoase ale femeii, viitoare mama, erau reflexia fortei feminine ce se exprima chiar prin miscarile de dans. La o astfel de petrecere a fetelor o practica des intalnita este ca mireasa sa invite si o dansatoare orientala profesionista care sa le initieze in aceasta arta a dansului si a feminitatii. Dealtfel si la petrecerea de nunta este o traditie sa fie invitate una sau mai multe dansatoare. Scopul este acela de a anima petrecerea dar si, mai ales, pentru ca ele reprezinta nu un simbol al seductiei sau al ispitei, asa cum probabil va imaginati, ci un simbol al prosperitatii familiei si al fertiliatii!
In loc sa ne tot gandim cum se distreaza viitorul nostru sot la petrecerea de dinaintea nuntii, putem si noi sa avem parte de momente amuzante si de rasfat alaturi de prietenele noastre! O petrecere Henna poate fi o alegere perfecta pentru a savura ultimele ore de burlacita. In plus, este si o tema originala care va genera o sarbatoare de neuitat. Veti petrece intr-o singura noapte ca intr-o mie si una de nopti!...

Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor #1Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor #2Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor #3Petrecerea Henna sau petrecerea burlacitelor #4
Autor: Dana C.
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »