Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
accesorii mireasa 3

Vrei sa stii care este voalul perfect?

27 Jun 2011, 2565 accesari

Sfaturi / Vrei sa stii care este voalul perfect?

Vrei sa stii care este voalul perfect?

Unii spun ca miresele se clasifica in doua mari categorii: mirese care prefera sa se concentreze pe coafura lor si astfel dupa ceremonie isi vor da voalul jos si mirese care prefera sa urmeze traditia sau considera ca este una din putinele ocazii de a purta voal si astfel vor pastra voalul pe tot parcursul receptiei (petrecerii). Aceasta mireasa va considera coafura ei pe plan secundar. Oricum, indiferent din ce categorie faceti parte sunt sigura ca veti dori sa va alegeti coafura si voalul care va va evidentia cel mai bine fata.

Exista 8 forme de baza ale fetei: ovala, rotunda, alungita, inima, diamant, dreptunghiulara, patrata, triunghi.

Primele patru forme sunt moi si curbate in timp ce ultimile patru au mai multe unghiuri si colturi.

Pentru a sti din ce categorie faci parte trebuie sa iti dai parul pe spate astfel incat sa studiezi cat mai bine conturul fetei.

Astfel, dupa ce te-ai studiat in oglinda si observi liniile fetei si in ce categorie te incadrezi poti sa hotarasti cu ce voal iti va sta cel mai bine.

Asa cum au spus mai multi cercetatori "Contrariile se atrag!". Asfel va voi recomanda si eu modelul perfect pentru fiecare:
- Daca esti suficient de norocoasa si ai o fata diamant sau ovala atunci felicitari, poti
folosi orice model de voal atat timp cat se completeaza cu rochia, decolteul si inaltimea ta
- Pentru o fata rotunda iti recomand un voal lung, pe spate si aranjat incepand de sub coc sau chiar cu parul lasat astfel incat incadrarea sa fie perfecta.

- Pentru o conformatie a fetei tip diamant ai nevoie de ceva moale care sa fie in contrast cu trasaturile tale deci iti recomand un voal mai lung in favoarea celui scurt, pana la umeri, in special.
- Daca ai o forma a fetei alungita atunci e indicat sa completezi cu un pic de latime. Alege voaluri mai scurte, mai bufante, opteaza pentru diademe, tiare dar atentie la coafura. Evita cocurile ridicate sau prinse foarte puternic catre spate. Iti recomand o coafura mai legera, rebela chiar, in bucle care sa completeze conformatia fetei tale alungite.
- In cazul in care fata ta este in forma de inima sau triunghiulara, vei dori sa completezi latimea in zona maxilarului. Cea mai buna alegere este sa ai un voal dublu in care partea de deasupra sa fie scurta pana la umeri chiar daca celalta parte este mai lunga iar la par ar fi bine sa iti alegi o coafura tip bob sau pana in zona urechilor si vei avea un aspect sic si delicat in acelasi timp.
- Pentru o fata dreptunghiulara nu pot sa iti spun decat Indrazneste! Sa nu iti fie frica sa incerci un voal voluminos, pufos chiar. Te va ajuta sa adaugi putin curba fetei tale si astfel se va crea simetria perfecta imaginii tale.

Spor la shooping! Si nu uita ca modelul voalului sa fie in ton cu rochita ta iar daca nu gasesti un voal cu detalii de la rochita atunci orienteaza-te catre un voal simplu.

Cu drag,

SARA

Vrei sa stii care este voalul perfect? #1Vrei sa stii care este voalul perfect? #2Vrei sa stii care este voalul perfect? #3Vrei sa stii care este voalul perfect? #4
Autor: Sara
Sursa: VoaluriMirese
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »