Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
inele verighete 3

Inel de logodna vintage

15 Mar 2011, 12397 accesari

Sfaturi / Inel de logodna vintage

Inel de logodna vintage

Fiecare mireasa este unica, frumusetea si personalitatea ei sunt speciale, aspecte ce ar trebui exprimate de inelul de logodna. Indiferent ca este un model modern sau vintage, inelul trebuie sa fie deosebit ca si purtatoarea ei, simbolizand inceputul unei legaturi pe viata intre cei doi parteneri. Daca v-ati decis sa ii alegeti partenerei un inel de logodna vintage aveti mai multe posibilitati, fie sa cumparati un inel de colectie, vechi, valoros, fie opati pentru un inel nou, dar care are un model mai amplu, mai sofisticat, in stilul vintage. Oferta de pe piata este variata, puteti alege modelul si montura de pietre pretioase potrivita, gravura inelului cu initialelele partenerilor sau cu un mesaj de dragoste, conferindu-i acestuia un plus de personalitate.

Achizitionarea unui inel vechi, valoros poate fi uneori un demers de durata, implicand disponibilitatea d-voastra de a cauta aceasta piesa unica in magazinele de antichitati, bijuteriile clasice, casele de amanet, pe internet, efortul financiar fiind mai mare datorita valorii acestor bijuterii.

Un gest deosebit ar fi sa oferiti logodnicei d-voastra un inel vechi, de familie, care a apartinut mamei, bunicii, continuand traditia in acest fel.

Varianta mai comoda este aceea de a cumpara un inel nou, cu un model vintage, din aur alb, galben, rosiatic sau roz, pe care sa se afle montate doua - trei pietre pretioase, culoarea si forma pietrelor exprimand personalitatea si preferintele viitoarei mirese. Este bine de stiut ca inele in stilul vintage au modele mai incarcate, mai sofisticate, in locul diamantului solitaire, inelele au o montura cu mai multe pietre pretioase, de unde si pretul mai ridicat al acestora.

Pentru a conferi unitate celor doua bijuterii pe care viitoarea mireasa le va purta, puteti armoniza modelul inelului de logodna cu cel al verighetei. Efectul va fi maxim si iubita coplesita de atentia la detalii si bunul gust de care ati dat dovada in alegerea bijuteriilor.

BeWed v-a pregatit o galerie de imagini cu modele de inele de logodna si verighete impresionante, pentru a va inspira in alegerea pe care o veti face.

Inel de logodna vintage #1inel de logodna coriolan #2inel de logodna coriolan #3inel de logodna coriolan #4inel de logodna coriolan #5inel de logodna coriolan #6verighete coriolan #7verighete coriolan #8verighete coriolan #9verighete coriolan #10verighete coriolan #11verighete coriolan #12inel de logodna coriolan #13verighete coriolan #14verigheta adorri #15verigheta adorri #16verigheta adorri #17inel de logodna adorri #18verigheta adorri #19verigheta adorri #20inel de logodna adorri #21inel de logodna adorri #22inel de logodna adorri #23inel de logodna adorri #24inel de logodna adorri #25inel de logodna adorri #26inel de logodna adorri #27inel de logodna adorri #28inel de logodna adorri #29inel de logodna adorri #30inel de logodna adorri #31inel de logodna adorri #32
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: sursa poze: www.coriolan.ro, www.adorri.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »