Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
marturii cocarde cadouri 4

Marturii de nunta ce inlocuiesc cu success aranjamentele florale de nunta

09 Aug 2012, 7717 accesari

Sfaturi / Marturii de nunta ce inlocuiesc cu success aranjamentele florale de nunta

Marturii de nunta ce inlocuiesc cu success aranjamentele florale de nunta

Organizarea unei nunti traditionale presupune alocarea unei sume de bani importante pentru achizitionarea aranjamentelor florale. Suntem obisnuiti sa vedem in centrul fiecarei mese un frumos si bogat aranjament floral care da o nota de eleganta nuntii. Dar aceste aranjamente florale de nunta costa o avere si poate ar fi indicat sa luam in consideratie si alte idei, mai putin traditionale, mai putin costisitoare dar la fel de frumoase. Optand pentru una din ideile prezentate de noi veti economisi bani si cu siguranta veti da o nota unica nuntii voastre!

Marturiile de nunta pot fi folosite in locul aranjamente florale de nunta pentru decorarea mesei invitatilor daca sunt alese cu atentie. Asezate in centrul mesei intr-o forma speciala - de inima, de exemplu, sau pur si simplu adunate in centrul mesei intr-o aparanta dezordine, marturiile de nunta vor crea un aspect deosebit al mesei de nunta, elementul surpriza fiind prezent. In acest caz, puteti alegeti ca marturii de nunta vaze mici din sticla, gravate cu numele mirilor, in care asezati cateva flori mici, colorate.

Pentru un plus de culoare, puteti aseza in vaze si cateva pene colorate. Optional, lumanarile parfumate pot intregi atmosfera speciala a nuntii.

In locul mini vazelor cu flori se pot folosi ghivece mici cu flori sau copacei de bambus. In functie de tematica nuntii si a anotimpului in care organizati evenimetul puteti opta pentru marturii de nunta confectionate din flori si din plante uscate. Marturiile de nunta ce contin plante aromatizante si betisoare de scortisoara vor fi apreciate atat pentru aspect, cat si pentru mirosul delicat pe care il raspandesc in jur.

Pentru crearea unui decor spectaculos, asezati marturiile de nunta pe o suprafata lucioasa, care reflecta lumina, cum ar fi o oglinda. Optional, pot fi asezate pe aceeasi suprafata lucioasa lumari parfumate si dulciuri, de dimensiuni mici, care se inscriu prin forma si culoare in tematica florala. O idee inspirata este folosirea prajiturilor cu ravas prin intermediul carora puteti transmite un mesaj de multumire invitatilor care v-au onorat cu prezenta.

Aceste marturii inlocuiesc cu succes aranjamente florale de nunta, decorand masa pe durata petrecerii de nunta si putand fi luate de catre fiecare invitat la sfarsitul petrecerii, ca amintire a evenimentului .

Produsele prezentate in galeria noastra pot fi comandate pe http://www.beau-coup.com/ si www.e-accesorii.ro

Marturii de nunta ce inlocuiesc cu success aranjamentele florale de nunta #1marturii de nunta beau-coup #2marturii de nunta beau-coup #3marturii de nunta beau-coup #4marturii de nunta beau-coup #5marturii de nunta beau-coup #6marturii de nunta beau-coup #7marturii de nunta e-accesorii #8marturii de nunta e-accesorii #9marturii de nunta e-accesorii #10marturii de nunta e-accesorii #11marturii de nunta e-accesorii #12
Autor: BeWed
Sursa: poze:
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »