Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Ce verighete ni se potrivesc?

07 Nov 2012, 4266 accesari

Sfaturi / Ce verighete ni se potrivesc?

Ce verighete ni se potrivesc?

Cu totii stim ca avem nevoie de niste verighete pe masura si pe gusturile noastre, atunci cand vine momentul, tocmai din acest motiv o sa va prezint in acest articol cateva optiuni pe care le puteti avea cand vine vorba de verighete.

In primul rand, verighetele sunt din aur. De preferat aur alb pentru ca te poti asorta mai usor la alte tipuri de haine. Verighetele din aur normal, mai exact, aur galben, sunt pentru persoanele care vor sa dea o tenta clasica acestui ritual si vor sa aiba verighete ca odinioara.

Aurul alb in schimb da o tenta de vintage intrucat seamana foarte mult cu argintul, ceea ce nu e rau deloc pentru stilul vintage prinde la foarte multe persoane.

In ultimii ani, aurul alb se foloseste mult mai des la verighete decat oricare alt tip de aur, si asta pentru ca da o tenta tinereasca si momentan, lasa impresia de nou, fresh si place ochiului uman, o verigheta finuta pe degetul unei femei frumoase.
Mai este un tip de aur care se foloseste mai mult ca ornament la aurul alb, este vorba de aurul roz, care este un metal foarte special si nu se foloseste excesiv, doar atat cat sa dea gust si imagine proaspetilor casatoriti.

Pentru un cuplu de tineri care tocmai si-au unit vietile, eu va recomand sa folositi aurul alb. Atrage atentia si da extrem de bine pe degetele tinere. Ca sa puteti face cea mai bun alegere, va puteti consulta cu un bijutier profesionist si el va v-a recomanda tipul si modelul de verigheta. Sper sa faceti alegerea potrivita.

Autor: --
Sursa: Verighete
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »