Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Proiecte europene promovate cu produse promotionale personalizate

14 May 2013, 5675 accesari

Sfaturi / Proiecte europene promovate cu produse promotionale personalizate

Proiecte europene promovate cu produse promotionale personalizate

Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a reprezentat pentru oamenii de afaceri romani ocazia mult asteptata de a pune in aplicare propriile idei folosindu-se de fonduri europene. Chiar daca procesul de accesare a acestor fonduri este destul de anevoios, din ce in ce mai multi intreprinzatori reusesc sa obtina fondurile europene necesare pentru inceperea unei afaceri. O latura importanta a acestui demers birocratic o reprezinta promovarea proiectului, legislatia din domeniul impunand intiatorilor proiectului sa achizitioneze si sa distribuie produse promotionale personalizate cu insemnele Uniunii Europene si cu elementele caracteristice ale proiectului.

SC Keops Star SRL pune la dispozitia celor interesati o gama variata de produse promotionale de o calitate deosebita ce pot fi folosite in cadrul activitatilor de publicitate a proiectelor europene. Produse promotionale, folosite in general pentru mediatizare proiectelor europene, sunt produse promotionale de tip: mape, notesuri, instrumente de scris, memory sticks, roll -up si bannere. Oferirea acestor produse promotionale reprezinta o metoda moderna si profesionista de a face reclama proiectului dumneavostra, o metoda eficienta de a populariza ideea propusa prin intermediul proiectului pe care il sustineti.


Cataloagele de produse promotionale Hiidea, Europa Entreprise 2013, M Collection, Impression si Cool 2013, postate on-line pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro, prezinta oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL pentru anul 2013. In aceste cataloage puteti gasi o diversitate de produse promotionale, cu design modern sau clasic, in functie de preferinta dumneavoastra. Oricare dintre produsele promotionale de tip mapa, blocnotes, pix sau memory stick poate fi folosit cu succes in campania de promovarea a proiectului in care sunteti implicat. SC Keops Star SRL ofera clientilor pe langa varietatea de produse promotionale si servicii de personalizare a produselor promotionale folosite in publicitatea proiectelor europene. Metodele de personalizare folosite de firma sunt tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Pentru o buna promovarea a ideii proiectului dumneavoastra se recomanda folosirea unor materiale publicitare de tip roll-up sau banner. SC Keops Star SRL dispune de toate resursele umane si tehnice necesare pentru realizarea acestor produse promotionale intr-o maniera profesionista . Specialistii firmei va ofera tot suportul necesar in vederea alegerii celor mai eficiente metode si produse pentru promovarea unui proiect european.

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »