Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Produse promotionale oferite cadou tinerilor casatoriti

24 Jun 2013, 5422 accesari

Sfaturi / Produse promotionale oferite cadou tinerilor casatoriti

Produse promotionale oferite cadou tinerilor casatoriti

Sezonul estival reprezinta pentru comercianti un moment oportun pentru a lansa pe piata noi servicii si produse. Clientii sunt tentati sa achizitioneze diverse produse si servicii prin intermediul campaniilor de publicitate lansate de comercianti. Sezonul estival este perioada concediilor si a vacantelor iar o mare parte din banii clientilor sunt directionati in acest sens. Comerciantii se intrec acum in oferte cat mai atractive pentru a putea mentine nivelul vanzarilor ridicat. O buna strategie de vanzare poate fi oferirea de produse promotionale la achizitionarea unui produs sau a unui serviciu sau oferirea de cadouri promotionale clientilor fideli si partenerilor de afaceri.

SC Keops Star SRL comercializeaza o gama variata de produse promotionale, printre cele mai recente aduse pe piata romaneasca de publicitate, numarandu-se produsele promotionale din catalogul Impression. Oferta in detaliu a firmei poate fi consultata on-line pe www.promotional-zone.ro.

In gama de produse pentru bucatarie si casa din catalogul de produse promotionale Impression gasiti o multitudine de idei de cadouri promotionale.

Printre produsele promotionale foarte bine reprezentate se numara canile din ceramica pentru ceai si cafea. Aceste produse promotionale se remarca prin varietatea de modele si de culori, materialul folosit la confectionarea lor fiind portelanul. Produse promotionale interesante sunt canile cu figurine si lingurita si seturile de cesti de cafea, elegant ambalate.

In catalogul de produse promotionale Impression sunt prezentate si produse care se adreseaza celor care sunt pasionati de gatit ; printre aceste produse se numara vasele din ceramica speciale pentru cuptorul cu microunde, recipientele pentru condimente si cele pentru ulei si otet, prevazute cu spray. Un cadou promotional deosebit este setul de ustensile pentru prepararea unui desert delicios - creme brulee; setul este prevazut cu vase ceramice pentru crema si arzator pe baza de gaz.

Din categoria de ustensile pentru bucatarie prezente in catalogul Impressions fac parte urmatoarele produse promotionale: setul de linguri pentru salata si seturile de cutite pentru carne, paine si legume. Aceste produse sunt confectionate din material inoxidabil, au design deosebit si sunt oferite in cutii speciale care usureaza depozitarea lor in bucatarie.

SC Keops Star SRL va asista in toate etapele necesare organizarii unei campanii de publicitate pentru promovarea imaginii firmei d-voastra.

Produse promotionale oferite cadou tinerilor casatoriti #1Produse promotionale oferite cadou tinerilor casatoriti #2ceaiuri impresion #3
Autor: SC KEOPS STAR SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »