Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
cosmetica 4

Machiajul din spatele machiajului

02 Sep 2008, 2122 accesari

Stiri / Machiajul din spatele machiajului

Machiajul din spatele machiajului

Machiajul joaca un rol foarte important in ziua nuntii. Pe langa rochie si coafura, mireasa trebuie sa arate impecabil. Insa, inainte de a va machia trebuie sa va asigurati ca tenul dumneavoastra arata bine. Va oferim in continuare cateva sfaturi de urmat inainte de aplicarea machiajului propriu zis, pentru a arata bine si pentru a va simti increzatoare in cea mai importanta zi din viata dumneavoastra.

1. Pregatirea tenului - cu sase luni inainte de eveniment, trebuie sa incepeti un tratament intensiv pentru ten. Este bine sa includeti aici si o vizita la dermatolog, pentru a fi sigura ca nu vor aparea surprize. De asemenea, o data la doua saptamani este necesar si un drum pana la salon unde sa beneficiati de o curatare in profunzime a tenului. In plus, rutina dumneavoastra zilnica trebuie sa includa neaparat demachierea tenului si hidratarea acestuia.

2. Tratamentul - Utilizati produse adecvate tenului dumneavoastra! Daca aveti un ten sensibil, dermato-cosmeticele sunt cele mai indicate. De asemenea, este foarte important ca in fiecare zi sa va aplicati o crema cu protectie solara, pentru a va proteja tenul.

Nu utilizati creme autobronzante pentru ca riscati sa va alegeti cu pete de culoare. Daca doriti ca in ziua nuntii sa aveti tenul bronzat totusi, cea mai buna alegere sunt perlele autobronzante, care nu incarca tenul si dau o stralucire subtila.

3. Viata sanatoasa - Nu uitati ca nicio crema nu va garanteaza frumusetea pielii. Daca vreti sa aratati bine in ziua nuntii, chiar si fara machiaj, un regim de viata sanatos este cel care va va ajuta cel mai mult. Mancati multe fructe si legume, fibre, pentru a da elasticitate tenului dumneavoastra si faceti sport. In felul acesta, produsele de machiaj vr fi doar niste elemente adjuvante ale frumusetii dumneavoastra.


4. Un zambet frumos - Pentru ca machiajul sa va scoata in evidenta trasaturile frumoase, trebuie sa aveti grija si de zambetul dumneavoastra. O vizita de rutina la dentist se poate dovedi a fi de foarte bun augur. Un detartraj sau un tratament pentru albirea dintilor va poate asigura o dantura frumoasa si va poate scapa de orice problema care poate aparea in ultimul minut.


5. Vizita la cosmetica - Cu doua zile inainte de eveniment este indicat sa mergeti la cosmetica pentru un ultim tratament inainte de nunta si pentru pensat. Daca nu v-ati mai pensat niciodata la salon este bine sa mergeti totusi de cateva ori inainte, pentru a obtine o forma placuta a sprancenelor.

Machiajul din spatele machiajului #1Machiajul din spatele machiajului #2Machiajul din spatele machiajului #3Machiajul din spatele machiajului #4Machiajul din spatele machiajului #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »