Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
coafura machiaj 2

Alege-ti coafura in functie de stil!

02 Sep 2008, 3082 accesari

Stiri / Alege-ti coafura in functie de stil!

Alege-ti coafura in functie de stil!

Fie ca esti o fire romantica, clasica, moderna sau boema, exista o multime de variante de coafuri pentru care poti opta in ziua nuntii tale. Iti propunem in continuare cateva coafuri reprezentative stilului tau, oricare ar fi acesta! Tu va trebui doar sa alegi!

1. Romantic - Daca esti o fire romantica, poti alege cu siguranta acest updo lejer, fixat cu niste ace de par decorative. Pentru a obtine aceasta coafura, trebuie sa eviti cat mai mult produsele de styling. Niste spuma pe varfuri si putin fixativ la final sunt suficiente! Daca vrei sa-ti scoti mai mult in evidenta trasaturile fetei, poti deasemenea sa-ti lasi cateva suvite libere. O coafura simpla de realizat, care necesita putin timp si care, cu siguranta, te va face sa arati minunat!

2. Modern - Daca esti o fashionista convinsa si vrei sa arati diferit in ziua nuntii, poti alege o coafura moderna, prin care sa-ti evidentiezi personalitatea. O tunsoare simpla, de lungime medie, dar asimetrica, poate fi raspunsul intrebarilor tale. Cu toate ca majoritatea mireselor evita bretonul, tu il poti purta cu incredere! Daca ai parul inchis la culoare, scoate-ti in evidenta ochii, printr-un machiaj usor fumuriu.

Daca esti blonda, foloseste un blush roz si un luciu de buze in aceeasi nuanta. Vei arata perfect!

3. Glamour - Daca eleganta este tot ceea ce conteaza pentru tine, atunci cu siguranta te vei indragosti de aceasta coafura! Amintind de tineretile Sophiei Loren, deci de sfarsitul anilor '50, coafura transmite seriozitate, iar tu vei fi cu siguranta apreciata pentru alegerea facuta. Si nu uita... less is more!

4. Clasic - In cazul in care vrei sa-ti alegi o coafura clasica pentru ziua nuntii, poti opta pentru un updo simplu, perfect aranjat si cu o cordeluta care sa puna in evident intreaga coafura. Coafura poate fi realizata atat pe un par lung, cat si pe un par scurt, dar numai cu foarte mare atentie si cu multa, multa ceara pentru styling. Da-ti tot parul pe spate, piaptana-l in mod repetat si la final prinde-l cu o panglica elastica. Rezultatul va fi acelasi ca si in cazul unui par lung, daca procesul este realizat cu grija.

5. Boem - Daca anii '60 inseamna ceva pentru tine, atunci cu siguranta poti apela la o coafura boema pentru ziua nuntii. Lasa-ti parul desfacut, onduleaza-ti varfurile si prinde-ti o floare mare in par. Chiar daca pare o coafura foarte simpla, efectul va fi cu siguranta unul surprinzator! O coafura usoara, hippy, care poate fi pusa si mai mult in evidenta daca renunti la orice bijuterie.

Alege-ti coafura in functie de stil! #1coafura mireasa #2coafura mireasa #3coafura mireasa #4coafura mireasa #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »