Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
accesorii mireasa 1

Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis

03 Sep 2008, 4553 accesari

Stiri / Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis

Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis

Ziua nuntii e ridicata in slavi de fiecare data. Cum sa iti faci parul, daca sa iti pui sau nu unghii false, unde sa organizezi ceremonia... Totusi, nu uita ca nunta presupune si acea noapte speciala in care va veti iubi ca prima data. Sau poate chiar pentru prima data! Asa ca tine cont si de tinuta acestei seri speciale si rezerva-ti ceva timp pentru cumparaturi pe masura... Iata ce gen de lenjerie intima ai putea alege ca sa fii sexy si provocatoare:

1. Port-jartier

Daca nu ai avut si pe sub rochia de mireasa pentru ca este extrem de cald si cele 3 tone de voal te-au terminat, fa bine si inchide-te cateva minute in baia apartamentului rezidential ca sa iti pui o lenjerie intima sexy si mai ales dress cu port-jartier. Cu siguranta e una din fanteziile barbatului si este intr-atat de clasica incat e musai sa o incerci si tu, macar azi!

2. Something blue

Evident ca ceva albastru tot ai pus pe tine. Si daca nu era la vedere, e cazul sa il lasi la vedere in noaptea nuntii.

O lenjerie de un albastru electric te va avantaja indiferent daca esti blonda sau bruneta. Ai grija insa la model: deux-pieces e perfect!

3. Summer Diva

Ei bine, daca veti pleca de la petrecere in cine stie ce insula exotica, ar fi indicat sa iti iei o lenjerie mai speciala... Poate chiar o culoare puternica, accesorii interesante sau chiar sa ramai mireasa si in pat! Voalul peste o lenjerie de matase arata extrem de sexy! Iar pasiunea pe balcon e si mai si...

4. Corset

Multe femei apeleaza la corset ca sa isi puna la adapost surplusul de grasime si ca sa para mai voluptoase. Nu e rau, insa in noaptea aceasta evita genul de corset cu 10 mii de sireturi pe care ti-l va scoate doar daca il taie cu foarfecele! Mai bine ceva matasos si lejer ca sa ajungeti mai repede la parte interesanta a serii...

5. Camasa de noapte

Fii sigura ca dupa o zi lunga, in care v-ati pupat cu sute de invitati si de vreo doua mii de ori unul pe altul nu veti rezista pana ce rasare soarele... In cazul in care veti vrea sa si dormiti, ar fi grozav sa ai si o camasa de noapte care sa reaprinda pasiunea cand el va deschide ochii dimineata. Pana la urma, e mai sexy ceea ce sugereaza decat ceea ce se expune!

Cu siguranta vei avea cea mai tare noapte din viata ta, iar accesoriile, locul, starea de spirit si iubirea vor da ritmul distractiei. Nu uita de parfum, de romantism si de cuvintele frumoase. Plus sampanie si multa, multa pasiune!

Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis #1Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis #2Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis #3Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis #4Lenjerie intima ultra sexy pentru o noapte de vis #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »