Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 2

Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa

03 Sep 2008, 1819 accesari

Stiri / Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa

Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa

Luna trecuta a avut loc in Barcelona festivalul anual "Saptamana rochiilor de mireasa", in cadrul caruia au fost prezentate ultimele tendinte din acest domeniu. Astfel, doamnele au avut de unde alege, paleta de croieli si materiale fiind foarte generoasa. Designerii prezenti la acest festival au oferit raspunsuri tuturor femeilor care se pregatesc pentru ziua cea mare - amplu, simplu, colorat, transparent - la nunta ta, poti purta absolut orice iti doresti!

Feminitatea a fost cuvantul cheie pentru majoritatea designerilor anul acesta. Materialele pretioase, la care s-au adaugat margele, sireturi, broderii, sau chiar flori naturale, au fost cele care au impresionat cel mai mult publicul. Creatoarea de moda Rosa Clara din Spania a mentionat la sfarsitul prezentarii ei, ca principalul sau scop a fost sa scoata cat mai mult in evidenta silueta feminina si sa creeze rochii care sa fie si sofisticate, si elegante in acelasi timp.

Cele mai multe colectii din cadrul festivalului s-au legat de croielile clasice, inspirate din rochiile traditionale grecesti.

De altfel, criticii de moda apreciaza ca pentru anul 2009 acestea vor reprezenta un punct de reper important. Rochiile vaporoase, cu talie inalta si diverse broderii sunt deja recunoscute atat pentru frumusetea, cat si pentru simplitatea lor.

Un alt element care s-a remarcat la showul din acest an a fost palaria. Fie ca aceasta este clasica, cu boruri mari, fie ultramodernista, in diverse forme si culori, designerii au pus mare pret pe acest accesoriu, din ce in ce mai putin utilizat de miresele din zilele noastre.

Culorile nu au lipsit de pe podium nici in acest an. Cu toate ca, spre diferenta de anii anteriori, majoritatea creatorilor au optat pentru rochia alba de mireasa, foarte multi au ales sa o accesorizeze cu diverse esarfe sau broderii colorate.

Cea mai indrazneata rochie de anul acesta a fost prezentata de Jesus Piero. Acesta si-a incheiat colectia cu o rochie de mireasa... aproape transparenta. Daca partea de sus a fost creata special pentru a da acest efect, partea de jos, din tul si broderie, a surprins prin bogatia designului. Creatorul a cusut practic, de mana, o multime de fluturi din matase pe voalul de la exterior. Efectul a fost garantat, rochia lui fiind una dintre cele mai apreciate, din cadrul festivalului.

Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa #1Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa #2Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa #3Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa #4Ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa #5
Autor: Andreea Catrina
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »