Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
coafura machiaj 4

Fii o mireasa speciala!

03 Sep 2008, 3057 accesari

Stiri / Fii o mireasa speciala!

Fii o mireasa speciala!

Nunta este un eveniment foarte important in viata unei femei. Daca ne visam in rochie alba inca de mici, apropierea momentului ne aduce emotii puternice. Ce sa faci, ce sa nu faci ca sa iasa totul bine? Sunt convinsa ca ai primit o multime de sfaturi si de indrumari: ce stilist sa alegi, ce firma organizatoare, ce creator de moda. M-am gandit sa finisam lista sfaturilor cu cateva indicii legate de atitudine si tema nuntii tale. Iata ce iti propun:

1.Dezvaluire

Pentru ca mireasa este centrul tabloului de nunta, incearca sa iesi cat mai mult in evidenta! Nu te gandi ca este frig si ca ai prefera sa porti un cojoc de lana in loc de rochie de voal, dar gandeste-te si la ceea ce asteapta ceilalti de la tine! O rochie cu umeri goi sau cu un umar gol te va face foarte sic. Ai grija insa ca decolteul sa arate perfect si ca parul sa nu il acopere. Alege updo-ul!

2.Culoare

Miresele imbracate doar in alb nu mai au acelasi farmec ca pe vremea bunicii. Anul acesta movul este culoarea care patroneaza trend-ul asa ca ce ar fi sa iti iei o rochie cu usoare nuante liliachii? Sau poate chiar sa iti alegi ca tema de nunta aceasta culoare! Fete de masa mov, buchet de mireasa mov sau chiar suviet mov! Nu zic acum nimic despre costumul ginerelui, dar poate reusesti sa il convingi!

3.

Coronita

Este simbolul miresei. Fie ca iti place sau nu, coronita cu sau fara voal face diferenta dintre o rochie obisnuita si una de mireasa. Alege o coafura sofisticata, updo sau semi-updo, si o coronita eleganta. Fie ca are pietre naturale, fie ca are cristale comandate special pentru tine, te va face speciala. Nu uita de accesoriile care sa complementeze coronita sau rochia!

4.Decor

Sincer, nu cred in frumusetea creata de contrastul prea puternic! O rochie alba la un decor inchis nu va aduce aerul de prospetime pe care toata lumea il asteapta. Mai bine alege tema nuntii tale: vrei culori calde sau reci? Asorteaza-te alegand o rochie in aceeasi tema (daca vrei o tema coloristica mai calda, alege o rochie bej sau lila) si un machiaj placut. Nu exagera cu fardul, naturaletea se potriveste oricarui sezon si oricarei teme!

5.Accesorii extravagante

Daca nu in fiecare zi iti permiti sa porti cercei cu pene sau palarie cu puf, acum poti profita de sansa! Putina extravaganta este un must, deci vezi ce alegi! Pene de strut, de paun sau rochie cu cristale Swarovsky ori poate diamante vor lasa o impresie adanca despre nunta. Tie sau invitatilor! Surprinde, este sansa ta!

Fii o mireasa speciala! #1Fii o mireasa speciala! #2Fii o mireasa speciala! #3Fii o mireasa speciala! #4Fii o mireasa speciala! #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »