Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
coafura machiaj 4

Rochii bogate si coafuri romantice!

04 Sep 2008, 7823 accesari

Stiri / Rochii bogate si coafuri romantice!

Rochii bogate si coafuri romantice!

Toamna acestui an este una dintre cele mai ciudate. Daca vremea frumoasa alterneaza cu vremea rautacioasa, moda mireselor nu este la fel de instabila! Trendurile stabilite de acum mult timp sunt clare! Sper ca ai aflat deja ca in acest an se poarta rochiile cu trena foarte bogata. In plus, detaliile sunt foarte importante, iar opulenta este cuvantul de ordine! Hai sa aflam impreuna cum se potriveste acest trend modern si baroc cu o coafura deopotriva moderna si clasica: parul liber!

1. Valuri:

Daca ti-ai ales o rochie simpla, dintr-un material greu, apretat, vei avea cu siguranta acel aer baroc despre care se vorbeste in aceasta toamna. Parul va trebui sa dea nota de delicatete specifica nobletei pe care vrei sa o inspiri. Apeleaza la bucle mari, facute cu ondulatorul sau cu bigudiuri pe care sa le perii apoi. Foloseste si fixativ, dar nu in exces pentru ca aerul natural trebuie sa compenseze complexitatea tinutei. Nu te obosi si cu un voal greu, mai bine apeleaza la o coronita lejera sau la un mic truc in care sa iti folosesti propriile plete!

2. Ducineea:

Nu stiu daca tu visezi la Don Quijote sau el te cauta dintotdeauna, dar poti sa arati ca femeia visurilor celui mai idealist om pe care l-a imaginat literatura. Ca sa ai un aer boem, capabil sa trezeasca repede imaginatia oricui te vede, apeleaza la o coafura foarte naturala, combinata cu o rochie provocatoare.

Feminitatea trebuie expusa, asa ca alege ceva cu umerii goi sau din dantela. Pe cap ti-ar veni de minune o coronita cu voal subtire, sau macar o pereche de cercei foarte mari - iti vor pune in evidenta si mai mult aerul de Diva capabila sa inspire. Pe cine? In primul rand pe el…

3. Classic Dream:

O femeie cu aer de secolul XIX in plin secol XXI este un mister pentru oricine. Combinatia de matase si dantela vor amplifica senzatia de mister, iar o coafura mixta va da nota definitiva. Incearca onduleurile mari, combinate cu suvite drepte. Se obtin usor si sunt foarte lejere. Buchetelul de mireasa este indispensabil, alege ceva romantic: lacramioarele sau trandafirii mici sunt o alegere foarte buna!

4. Accesorii:

Opulenta inseamna valoare in acest an. Accentueaza acest aspect! Rochia cu broderii sau cristale cere neaparat accesorii pe masura. Apeleaza cu incredere la brosa bunicii sau la o clama cu pietre, pentru par. Cerceii mari, cu diamante sau cristale sunt optiuni la fel de buna. Ai grija sa asiguri parului tau o stralucire de vis! Un tratament pentru stralucire sau simplele masti pentru stralucire te vor ajuta. Cere sfatul stilistului sau al bunicii! Ceaiurile de plante fac si ele minuni!

5. Lung si drept:

Se poarta, s-a purtat, ramane la moda! O rochie cambrata, care sa iti puna in evidenta talia, trena imensa si parul drept sunt elementele unei frumuseti ce nu permite contraargumente! Cauta rochiile simple, dar cauta sa adaugi si accesorii sic, gen coliere mari, din perle sau cercei la fel. Nu te baza pe voaluri care sa iti ascunda fata, mai bine accentueaza cu un make-up sclipitor, care sa iti puna in valoare trasaturile! Si zambeste!

Rochii bogate si coafuri romantice! #1rochie mireasa #2rochie mireasa #3rochie mireasa #4
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »