Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
accesorii mireasa 3

Fii o mireasa de inalta clasa

04 Sep 2008, 4129 accesari

Stiri / Fii o mireasa de inalta clasa

Fii o mireasa de inalta clasa

A fi mireasa si a hotari sa imbraci alb in ziua nuntii tale inseamna a-ti declara o anume aristocratie sufleasca. Pentru ca toamna este sezonul nuntilor si vrei sa arati ca o adevarata doamna de clasa inalta m-am gandit sa iti propun cateva teme de nunta care merita luate in considerare:

1.Claritate:

A iti lasa la vedere frumusetea de care esti capabila este un act de mare gratie daca esti mireasa. Daca hotarasti ca decolteul tau merita vazut, daca zambetul tau nu are cum sa treaca fara raspuns, atunci abordeaza aceasta tinuta de printesa gata sa isi paraseasca titlul pentru scaunul de regina. Nu iti lasa regele sa astepte!

2.Modern class:

Nu ai uitat de traditionala coronita, dar ai renuntat la incomodul voal. Totodata, buchetul de mireasa nu a ramas pierdut pe undeva prin decor, ci il porti cu mare drag. Grija pentru detalii nu va trece neobservata, asa ca bucura-te de un machiaj perfect, echilibrat, capabil sa puna in valoare intregul tablou. Tabloul in centrul caruia te afli chiar tu! Esti o combinatie de clasic si modern, o femeie cu multe interese si sensuri.

Unul dintre ele fiind chiar el, viitorul tau sot!

3.Elegant lady:

Mult gust si alegeri sofisticate, de la rochia grea din matase batuta cu cristale pana la updo-ul rezistent, senzual, perfect! Daca esti o femeie matura, deplin constienta de ea insasi si hotarata sa faca din nunta aceasta evenimentul vietii ei, alege un astfel de look! Machiajul ar trebui sa fie unul puternic, capabil sa te puna in valoare, dar evita culorile inchise, mai ales nuantele de negru si gri. Nu uita de bijuterii: ceva masiv si abstract!

4.Indrazneata si sexy

Se poarta rochiile opulente, asa ca nu mai sta pe ganduri daca te stii o iubitoare de fashion trends. Daca esti genul sporty, indraznet si plin de umor vei fi avantajata de umerii goi si de coafura simpla. De ce sa iti acoperi zambetul de milioane cu un par bogat si rebel? Lasa libertatea sa se vada in alta parte.

5.Zana din poveste:

Recunoaste ca ceva de genul acesta visai de mica! O rochie lunga, bogata, un par plin de volum si naturalete, un aer de visatoare pierduta. Nu mai sta la discutii daca vrei sa faci din nunta aceasta o poveste de neuitat! Nu accentua detaliile de machiaj si coafura, cat pe cele de stil. Evita voalul, alege o ploaie de flori pierdute prin plete si bijuterii simple, simbolice. Fii minimalista ca aparitie fizica, dar baroca in atitudine, gesturi si idei. Ochii sunt pe tine, asa ca surprinde-i pe toti! Iti doresc alegeri inspirate si o nunta de mare clasa!

Fii o mireasa de inalta clasa #1mireasa #2mireasa #3mireasa #4mireasa #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »