Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
fitness si sanatate 2

Cum isi pastreaza starurile un corp de invidiat?

25 Aug 2008, 1175 accesari

Stiri / Cum isi pastreaza starurile un corp de invidiat?

Cum isi pastreaza starurile un corp de invidiat?

Majoritatea vedetelor recunosc ca nu este usor sa te mentii frumoasa, in special cand esti inconjurata in permanenta de bunatati oferite la petreceri sau evenimente speciale. Atunci cum reusesc starurile sa se mentina in forma? Mancand sanatos, echilibrat si prin sport.
Cum isi mentine Paris Hilton silueta?

Dar nu toate frumusetile Hollywood-ului urmeaza un mod de viata sanatos. De exemplu, Paris Hilton nu pare sa se pastreze in forma cu ajutorul celui mai popular regim al Hollywood-ului, adica acela de a manca fara calorii sau prin exercitiile recomandate de catre cei mai cunoscuti antrenori de fitness. Paris are propriul program de diete si exercitii.

"Mananc la McDonald's si Taco Bell. Urasc gustul alcoolului, beau doar Red Bull", afirma vedeta.

Desi vedeta recomanda ciocolata, fast-food-urile, lasagna si Coca-Cola, aceasta incurajeaza si consumul de sushi, bogat in antioxidanti, si peste. Una din bucuriile cantaretei este si gatitul in casa, iubind sa faca surprize celor dragi. Urmandu-i exemplul poti economisi bani, calorii si reusesti sa-ti impresionezi si familia.

Unul dintre sfaturile divei este sa te abtii de la sucuri dietetice sau dulciuri artificiale si sa consumi produse naturale. Desi a consuma Coca-Cola nu e chiar recomandarea medicului, Paris isi atentioneaza fanii sa fie atenti la dietele alimentare, iar produsele care contin in denumirea lor cuvantul "dieta" nu trebuie neaparat consumate.

"Viata este prea scurta pentru a ne lipsi de mancarurile preferate. Desi acest lucru nu iti da dreptul sa faci abuzuri, este important sa te rasfeti din cand in cand cu dulciurile preferate, dar moderat", crede vedeta.

Fiind o fire petrecareata, Paris cunoaste importanta unei vieti active, petrecerile si activitatile sanatoase nefiind lipsite din viata ei.

Este greu sa iei in greutate, avand o viata de noapte activa precum Hilton, dar poti arata bine si prin alte metode. Asigura-te ca din programul tau zilnic nu lipsesc activitatile placute si sanatoase precum iesirile cu prietenii in aer liber sau la gimnastica.


Ponturi pentru slabit a la Angelina Jolie

O alta vedeta, Angelina Jolie, detine cateva ponturi despre cum sa-ti mentii greutatea si sa arati bine. Pentru ultimul sau film, aceasta a fost nevoita ca timp de cateva luni sa tina o dieta speciala. Actrita a fost nevoita sa renunte la tigari si cafea in schimbul carnii fierte la abur, a legumelor si laptelui de soia.

"A fost o experienta interesanta, pentru ca inainte obisnuiam sa inlocuiesc micul dejun cu tigari si cafea", a declarat Angelina.

Vedeta are o viata activa si o alimentatie sanatoasa, lucru care o ajuta sa fie in forma si sa-si mentina greutatea. Sporturi precum kickboxing-ul, canoe si luptele de strada fac parte din viata de zi cu zi a vedetei si o ajuta sa se simta si sa arate bine.

"Imi plac femeile cu forme frumoase si care au incredere in ele", afirma ea.


Mentine-te in forma dupa regulile urmate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care au mare atentie la modul in care mananca, lucru care o ajuta sa se mentina in topul celor mai sexy femei.

"Am mare grija la ceea ce mananc. Stiu ce este bun si rau pentru mine si incerc sa stau departe de lucrurile care imi fac rau. Daca vreau sa slabesc, doar elimin carbohidratii din consumul meu zilnic", declara diva.

In legatura cu dieta sa, Jennifer ne dezvaluie: "Nu am un regim strict si nu fac parte din cei obsedati de sanatate care elimina zaharul si produsele obisnuite de fiecare zi. Exista multe diete ciudate, dar eu nu le folosesc. Mananc aprope orice, dar cu moderatie. Poate sunt norocoasa; cand intrec masura cu mancarea mi se face rau, iar a doua zi este ruinata, lucru pe care nu mi-l permit datorita programului incarcat. Intotdeauna am avut o viata sanatoasa fara a urma o dieta speciala si se pare ca este de ajuns pentru mine. Mananc echilibrat, cate putin din orice, iar daca iti pastrezi corpul sanatos, acesta te va anunta de ce anume are nevoie. Problema este ca multi au uitat cum sa-l asculte".

J.Lo are insa si reguli stricte.

"Nu consum niciodata alcool, droguri si nu fumez. In copilarie, mama m-a invatat cat de rau imi pot face aceste vicii". Jennifer adora sa danseze, sa doarma, sa leneveasca la soare si tratamentele de reintinerire pentru care isi face intotdeauna timp.

Cuvinte cheie: diete, diete vedete
Autor: Alina Popescu
Sursa: TopSanatate
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »