Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
coafura machiaj 4

Schwarzkopf - Ingrijire profesionala pentru par

11 Dec 2009, 3107 accesari

Stiri / Schwarzkopf - Ingrijire profesionala pentru par

Schwarzkopf - Ingrijire profesionala pentru par

Parul, element incontestabil al seductiei feminine, necesita o ingrijire atenta si constanta pentru a ne rasplati cu frumusetea si stralucirea lui. Cu atat mai mult daca veti fi in curand mirese, trebuie sa acordati o atentie deosebita ingrijirii parului.

Fumusetea parului este strans legata de sanatatea organismului, de aceea nu gresiti daca cel putin de 2 ori pe an urmati un tratament intern, cu vitamine special create pentru intarirea firului de par. De asemeni este important sa consumati fructe si legume proaspete, produse bogate in fier si magneziu, calciu, parul fiind un mare consumator al calciului din organism.
Respectarea unor reguli simple cum ar fi cele legate de alimentatie va face ca frumusetea si sanatatea interioara sa se vada si la exterior, parul fiind un bun barometru in acest sens.

Pe langa alimentatie, la fel de importante sunt si produsele de ingrijire pe care le alegem pentru folosire frecventa. Abia acum intervine o mare dilema, ce anume sa aleg de pe piata?
Exista o varietate atat de mare de produse, intr-o prezentare frumoasa incat alegerea noastra devine si mai dificila.


In articolul de astazi, eu va recomand brandul Schwarzkopf care cuprinde pe langa produse de ingrijire zilnica cum ar fi sampoanele si balsamurile pentru toate tipurile de par Schauma, cele de styling Taft si produsele Gliss Kur, din categoria hair repair, care rezolva probleme ale parului.

Aceste produse sunt toate testate si de mine, eu fiind o impatimita a ingrijirii parului; intotdeauna am avut parul lung si pe rand am testat cam toate produsele de pe piata, in cautarea acelui par stralucitor si matasos pe care toate ni-l dorim. Concluzia la care am ajuns dupa incercarea produselor Schwarzkopf este aceea ca pe buna dreptate este marca cea mai bine vanduta in Germania si una din primele branduri din lume.

Produsele sunt foarte variate, pentru toate tipurile de par si pentru toate categoriile de clienti: copiii, femei si barbati, trateaza toate problemele parului si ceea ce este cel mai important pe langa calitatea lor este pretul accesibil.

Un alt element care mi se pare foarte important este preocupare constanta a specialistilor de la Schwarzkopf de a lansa pe piata produse noi care sa vina in intampinarea nevoilor noastre. Recent s-a lansat in Gemania si o asteptam si in Romania, o noua linie de produse din gama Schauma, care contine coenzima Q10.

Mai multe detalii referitoare la produsele si bradurile concernului Schwarzkopf le gasiti accesand site-ul companiei http://www.schwarzkopf-consumer.com, site foarte bine documentat cu multe infomatii utile, un adevarat salon virtual pentru ingrijirea profesionala a parului.

Schwarzkopf - Ingrijire profesionala pentru par #1ingrijire par #2
1
2
3
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: poze: http://www.schwarzkopf-consumer.com
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »