Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
fitness si sanatate 4

Gimnastica faciala o metoda de lifting non-chirurgical natural

22 Dec 2010, 3537 accesari

Stiri / Gimnastica faciala o metoda de lifting non-chirurgical natural

Gimnastica faciala o metoda de lifting non-chirurgical natural

O piele ferma, elastica, fara riduri, un contur de invidiat al fetei sunt visul oricarei femei, indiferent de varsta! La intrebarea: Cum am putea avea toate acestea fara a cheltui o avere pe produse cosmetice sau fara interventii chirurgicale? Raspunsul este gimnastica faciala si vine din partea Evei Fraser, specialist in gimnastica faciala, cea care a fundamentat aceste exercitii, o persoana carismatica si plina de energie, care la varsta de 82 de ani arata cu 30 de ani mai tanara.

Secretul tineretii consta in 10-15 minute de exercitii zilnice, exercitii care antreneaza toti muschii fetei, mentinandu-i in forma. In activitatile zilnice, folosim foarte putin din cei peste 60 de muschi ai fetei, care in timp, odata cu trecerea anilor isi pierd fermitatea, rezultatul fiind aparitia ridurilor, lipsa conturului fetei si buzelor, apartitia barbiei duble.

Ochii, buzele, nasul, barbia sunt sustinute de muschi, de tonusul acestora depinzand felul in care aratam: o fata ferma, cu piele elastica si un contur frumos sau o fata obosita, "cazuta".
Aceste exercitii sunt de dificultate mica si medie, dar trebuie practicate cu regularitate pentru rezultate vizibile. Primele zile vor fi mai dificile, pentru ca se va instala o febra a muschilor fetei, ca si in cazul gimnasticii traditionale, de care treptat veti scapa.



BeWed va propune un program de exercitii pentru fiecare zona a fetei, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, cresterea tonusului muscular si ameliorarea ridurilor.


1. Usoara lovire a fetei pentru a accelera circulatia sanguina

Apasati de 20 de ori cu buricele degetelor linia sparancenelor, puntea nasului, linia pometilor si a barbiei, de-a lungul maxilarului pana la fiecare ureche. De la puntea nasului, de-a lungul sprancenelor, apoi continuati cu pometii. Continuati cu linia pleoapelor inferioare si superioare si a buzelor. Apasati energic ca si cum ati testa un fier inrosit. Acest exercitiu este si mai eficient daca este practicat atunci cand aplicati crema de inretinere zilnica.

2. Accentuarea conturului maxilarului

Loviti usor cu partea de sus a palmei barbia, mergand de la o ureche la alta si repetati exercitiul de 30 de ori.

3. Ridicarea zonei ochilor

Rezemati spatele intr-un scaun si cu podul palmelor sau varful degetelor pozitionate pe tample, exercitati o presiune asupra tamplelor si impingeti pielea in sus. In acelasi timp, lipiti limba de bolta palatina si mentineti dintii din spate apropiati. Pastrati pozitia timp de 10 secunde, crescand apoi pana la 20 de secunde. Respirati profund si relaxati-va. Repetati exercitiul de 5 ori.

4. Cresterea elasticitaii pielii

Deschideti ochii larg si ridicati sprancenele. Deschideti gura cat mai larg posibil si incepeti sa trageti usor de fiecare parte a fetei, ca si cum ati incerca sa indepartati acea zona de langa gura. Mentineti fiecare pozitie timp de douazeci de secunde, apoi repetati de 3 - 4 ori, cu pauza de doua minute intre reprize.

Gimnastica faciala o metoda de lifting non-chirurgical natural #1eva fraser #2
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »