Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 10 martie 2011

10 Mar 2011, 623 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 10 martie 2011

Horoscop - Joi, 10 martie 2011

BERBEC - Trebuie sa respecti intocmai litera legii, altfel ai putea fi mustrat, si pedeapsa se poate calcula si in bani. Se poate vorbi azi de penalitati, de amenzi, de bani dati ca sa repari eventuale erori, deci, daca te simti cu musca pe caciula in vreo privinta, fa un efort sa repari situatia inainte de a fi descoperit. Ai putea umbla cu documente importante care au si un continut financiar destul de bine reprezentat, de aceea trebuie sa fii foarte atent pe ce iti pui azi semnatura.

TAUR - Exista o atractia aparte fata de o persoana care nu iti seamana deloc, dar tocmai diferentele mari dintre voi ti se par interesante. Va completati reciproc foarte bine, va stimulati unul pe altul si, din combinarea fortelor voastre, pot iesi activitati benefice pentru amandoi. Exista o colaborare foarte buna intre persoane extrem de diferite, dar desi nu aveti mai nimic in comun, atractia este puternica. Ca e o prietenie sau o idila, esti foarte incitat sa il cunosti pe cel din fata ta pentru ca e diametral opus ca fire.

GEMENI - Confortul tau casnic se poate ameliora cu ceva investitii, dar pentru ca pui accent pe frumusetea locului in care traiesti, nu te vei uita la bani. Chiar daca unele cumparaturi sunt ceva mai mari decat te asteptai, cat timp e in joc aspectul casei tale, nu te gandesti cat de mult costa. Daca primesti musafiri, vei fi o gazda ideala care ofera oaspetilor sai tot ce e mai bun. Darurile pe care le primesti vor fi in centrul atentiei intregii familii si le vei aseza la loc de cinste.

RAC - Angajamentele de cuplu inspira incredere pentru ca nu le face niciunul din voi la voia intamplarii, ci cu maxima implicare. Sunteti amandoi dispusi sa construiti ceva de perspectiva, depasind faza promisiunilor romantice. De acum treceti la un nivel mai bine conturat, in care se discuta despre un trai in comun, despre responsabilitati reciproc asumate si despre ceea ce va implineste pe amandoi. Se prefigureaza o logodna, o cununie, sau ascensiunea relatiei la un nivel mai matur.

LEU - Tinta spre care iti indrepti azi atentia te motiveaza, devine sursa principala de energie si faci tot posibilul sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Este apogeul unei actiuni pentru care investesti toate resursele de care dispui, convins ca totul va iesi perfect la final. Deocamdata nu se intrevede clar ceea ce te asteapta la destinatie, dar cu un tonus optimist si cu gandirea pozitiva ca aliati, succesul este din ce in ce mai aproape. Nu-ti pierde entuziasmul pe parcurs, oricat de lung ar fi drumul!

FECIOARA - Ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa ajungi la un anumit scop, dar esti dezamagit de rezultate.

Se putea mai bine si te gandesti ca ar fi bine sa mai incerci odata, sa o iei de la capat, pentru ca nu renunti la visul tau. Chiar daca pe moment esti coplesit de o vaga depresie, din cauza esecului, asteapta cateva zile sa iti revii pentru a reporni totul in forta. Daca visul tau este atat de important si crezi cu tarie ca il poti materializa, trebuie sa consideri esecurile de pe parcurs ca teste de incercare prin care iti demonstrezi vointa de a merge mai departe.

BALANTA - Riscul trece prin viata sentimentala sub forma unui moment de criza. Relatia scartaie sau este vizata de un pericol care poate fi evitat daca nu te bagi singur in miezul furtunii. Ca e un impas conjugal, ca e tentatia riscanta de a-ti insela partenerul sau ca e teama ca celalalt nu ti-ar ar fi total devotat, toate aceste ganduri negative strica atmosfera in cuplu si tensioneaza dialogul. Nu turna gaz pe foc si nu exagera, vazand in jur si ceea ce nu exista, ci lasa valul sa treaca fara a da nimic peste cap.

SCORPION - Desi rezultatele se contureaza foarte optimiste la orizont, tu parca nu te poti multumi cu ceea ce se va petrece ci deja te gandesti la altceva. Incearca sa te concentrezi la ceea ce ai la dispozitie, fara sa cauti defecte la lucrurile bune de care ai parte, si sa impartasesti aspectele pozitive cu cei care te insotesc. In loc sa te integrezi mediului vesel si tonic ce te inconjoara, tu vrei altceva, te rupi de toate cu gandul departe, visand spre alt tel. Mai bine te bucuri de ceea ce ai, fara sa vrei mereu ceva diferit.

SAGETATOR - Proiectul in care esti implicat de ceva vreme incepe sa se contureze din ce in ce mai clar, de parca ai intra pe ultima suta de metri inainte de a-i pune punct. Esti destul de multumit de nivelul la care ai ajuns, dar cel mai mult te satisface faptul ca se termina, ca nu mai astepti, ca nu iti mai pui rabdarea la incercare. Esti din ce in ce mai aproape de capat, ai ramas fara resurse, esti obosit, dar poti calcula roadele eforturi in lucruri palpabile. Este vremea unei recapitulari, pentru a aduce ultimele retusuri inainte de finish.

CAPRICORN - Persoana care apare azi in mediul tau apropiat are un efect energizant asupra tuturor. Este optimista, tonica, plina de viata, si va molipseste pe toti cu entuziasmul sau. Urmeaza-i exemplul si priveste numai jumatatea plina a paharului, deoarece efectele sale vor fi binevenite intr-un mediu in care planau grijile si incertitudinea. Cu asemenea tovaras alaturi, totul capata alta lumina si o energie noua de a merge mai departe.

VARSATOR - Ai impresia ca tu esti singurul obligat sa munceasca si sa se supuna unor regulamente mai stricte, de aceea te simti dezavantajat, suferind chiar de mania persecutiei, dar inainte de a comenta pe marginea acestor neajunsuri, mai bine ti-ai duce sarcinile la indeplinire. E posibil sa ajungi la roade care vor confirma faptul ca merita efortul si la final vei fi si tu rasplatit cu laude si recompense. Suferi acum pentru ceea ce te asteapta la capat, deci nu te mai auto-compatimi.

PESTI - Verdictul pe care il primesti azi nu te avantajeaza, il consideri chiar jignitor, nefiind deloc pe placul tau, dar cum nu ai nicio putere sa schimbi lucrurile, trebuie sa-l accepti ca atare. Va veni si ziua revansei, ca atare acum taci si inghiti, cu gandul ca intr-o zi vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu poti fi permanent tratat corect, asa cum ar trebui, ci mai exista si astfel de momente in care ai de suferit de pe urma judecatii injuste a unora, dar dupa ce te vor cunoaste mai bine, isi vor schimba parerea si vor regreta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »