Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 11 martie 2011

11 Mar 2011, 638 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 11 martie 2011

Horoscop - Vineri, 11 martie 2011

BERBEC - Fii precaut in discutiile acestei zile, pentru ca informatia care ajunge la urechile tale nu e intru totul corecta. Poate cel care o transmite are intentii bine ascunse in spatele unei masti aparent amicale, dar urmareste de fapt sa obtina ceva de la tine pe cai incorecte. Poti da piept cu ipocrizii, cu minciuni, cu linguseli si amagiri, si toate cu scopul de a te induce in eroare, deci nu crede chiar tot ce auzi si nu te bucura atat de mult cand vezi ca in jur e plin de lume. Jumatate dintre acestia sunt prieteni falsi!

TAUR - Joci un rol benefic in grupul din care faci parte, pentru ca tu devii sursa principala de energie pentru toti. Daca ceilalti sunt mai pasivi, mai lipsiti de initiativa si de curaj, au noroc de tine, pentru ca acolo unde apari tu, lucrurile capata un ritm mai alert. Tu ii stimulezi pe toti, esti acel hei-rup de care au toti nevoie pentru a merge mai departe, ca atare implica-te serios in acele activitati care par sa lancezeasca. Tu ai un efect tonic asupra tuturor si le dai din nou chef de actiune.

GEMENI - Sa nu crezi ca reusesti sa duci ceea ce ti-ai planificat pentru azi fara obstacole, pentru ca la un moment dat totul va parea sa se aseze impotriva ta. Ti se cere un efort suplimentar de vointa, pentru ca nu treci usor peste aceste hopuri, dar nimeni nu te poate opri din avant atunci cand iti intra o idee in cap. Chiar de-ar fi ca toti sa ti se opuna, tu iti aduni fortele si te lupti cu toate animozitatile pana ce ajungi la capat. Ai toate sansele sa-ti infrangi inamicii care ti se opun cu incapatanare.

RAC - Daca gasesti si suportul legal pentru a incepe planul care s-a nascut in minte, vei ajunge repede la rezultatele visate, dar totul e ca acest pas pe care vrei sa-l faci sa fie intru totul corect. Nu te abate de la litera legii, chiar daca, la prima vedere, ai impresia ca-ti merge si cu tertipuri nu tocmai oneste, dar la final ti se va pune in balanta strategia si, daca ai incalcat pe undeva regula, ai putea avea de pierdut. Drumul nou pe care vrei sa-l pornesti acum trebuie sa respecte intocmai regulamentele impuse de cei puternici.

LEU - Esti multumit de felul cum evolueaza un proiect la care iti aduci contributia. Nu ai pretentii sa ajungi repede la final, ci esti constient ca lucrurile bune se ridica in timp indelungat. Ai suficienta rabdare sa urmezi pasii firesti ai acestei actiuni, si pentru ca deja se prefigureaza la capat ceva rezultate, ai convingerea ca mergi in directia cea buna. Ai primit sfaturi competente de la oameni cu experienta si daca le urmezi indrumarile, vei ajunge la un nivel pe care te vei mentine multa vreme, spre implinirea ta ca om.

FECIOARA - Lucrurile se aseaza pe un fagas normal in cariera si, pentru ca la serviciu toate incep sa mearga din ce in ce mai bine, si celelalte planuri ale vietii tale se echilibreaza.

Daca nu mai vii acasa nervos si obosit, ai starea necesara pentru a sta de vorba cu cei dragi si a pune tara la cale cu maturitate. In vremurile cand totul era un haos la locul de munca, iti eliberai nervii pe cei din familie, dar acum alta e atmosfera. Se vede ca ai reusit sa-ti rezolvi mare parte din problemele profesionale, ca sa nu iti mai afecteze si viata personala.

BALANTA - Ai grija ce decizii iei in acest moment, pentru ca esti in fata unei etape noi care depinde foarte mult de alegerile tale actuale. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, de aceea nu trebuie nici sa te grabesti la prima idee carte iti trece prin minte, dar nici sa cauti nod in papura la orice. Cu maturitate si intelepciune, iti hotarasti soarta pe cateva luni de acum inainte, pentru ca de azi incolo pornesti pe un drum nou care va avea efecte de durata, doar ca roadele se vor vedea mult mai tarziu.

SCORPION - Ai multe de facut dar principalul plan care atrage acum toata atentia este cel domestic. Ai de trebaluit prin bucatarie, curatenie de facut, de rezolvat o serie de chestiuni casnice, pe care le-ai tot amanat si daca pe concentrezi asupra lor, nici nu-ti dai seama cand s-a terminat ziua. Esti foarte ocupat, ca un parinte dedicat si ca un sot devotat, pentru ca buna desfasurare a vietii de familie depinde de felul cum isi asuma fiecare rolul pe care il joaca. Nu pasa toate greutatile pe umerii celuilalt, ci vezi ce se potriveste indeletnicirilor tale.

SAGETATOR - Stai pe loc, ceea ce devine enervant pentru o fire grabita si dornica de actiune ca tine. Nu suporti sa astepti la nesfarsit un raspuns sau o solutie, deci, daca depinde cumva de tine, vei lua taurul de coarne ca sa grabesti un pic lucrurile. Totusi, uneori nu poti depasi prin forte proprii obstacolele inerente de pe parcurs ci tot ce poti face e sa iti educi rabdarea si sa astepti cuminte momentul dedicat rezolvarii acelei probleme. Nu totul are loc atunci cand vrei tu, ci atunci cand ii este dat sa se intample...

CAPRICORN - Ai o nemultumire profunda pe suflet, dar ar fi bine sa o tii deocamdata doar pentru tine. Lumea nu trebuie sa afle ca suferi, ca nu ti-au iesit unele lucruri asa cum ai dorit, ca atare afisezi o fata zambitoare, ca si cum totul ar fi perfect, dar ce-i in sufletul tau, numai tu stii... Doar cei care te cunosc foarte bine isi vor da seama ca simti cu totul altceva decat se vede la suprafata, dar, din discretie si din dorinta de a nu strica si altora cheful, preferi sa tii doar pentru tine aceste emotii negative. Suferi in sinea ta si, daca nu se rezolva mai repede problema, depresia se poate agrava.

VARSATOR - Banalul acestei zile poate fi relaxant, pentru ca uneori e o placere sa te ocupi de acele maruntisuri de care nu ai avut timp inainte din cauza unui program prea incarcat. Adu-ti aminte de acele nimicuri ce iti ofera un dram de bucurie si dedica-te lor. Ca e o baie aromata, o prajitura delicioasa, o ora la telefon cu prietenii sau somn de voie, toate aceste lucruri banale au un efect fantastic asupra psihicului tau, deci ofera-ti-le ca un cadou! Meriti sa te rasfeti un pic.

PESTI - Fa un pas in fata si arata lumii ce stii, la ce esti cel mai bun, pentru ca azi poate fi sansa ta de a te remarca intr-o alta lumina decat inainte. Esti mai sigur pe tine si pe valoarea ta si te exprimi mult mai coerent, ceea ce atrage atentia asupra ta. Vin aprecieri sincere sau iei o nota buna intr-o competitie, fie ea si simbolica, deoarece azi ai ocazia de a te propulsa direct in frunte. Profita de auspiciile benefice unui succes deplin, si lasa modestia la o parte. Lauda-te, pentru ca ai cu ce!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »