Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 9 martie 2011

09 Mar 2011, 579 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 9 martie 2011

Horoscop - Miercuri, 9 martie 2011

BERBEC - Succesele nu intarzie sa apara in acele proiecte in care te-ai implicat alaturi de un grup mai larg de persoane. Ti-ai asumat un rol, l-ai dus cu brio la indeplinire iar acum a venit vremea culegerii roadelor. Pot aparea felicitari in mod public de la superiori sau de la clienti, care iti apreciaza astfel eforturile, dar, daca ai beneficiat de sprijinul altora, nu uita sa-ti arati recunostinta pentru ceea ce ai facut pentru tine. Fara ei nu ai fi ajuns aici...

TAUR - Te simteai blocat intr-o zona de unde nimic nu se mai urnea, dar brusc, se deschide portita de iesire din acest impas. Capeti mai mult elan acum, pentru ca stimulentele te ajuta sa depasesti starea de pasivitate in care te-ai complacut o vreme. Lucrurile incep din nou sa se miste in directia dorita, ba ritmul a crescut vizibil si ajungi mult mai rapid la ceea ce ti-ai propus. Ai alt tonus acum, se vede ca ceva te face sa te grabesti spre telul tau cel mare, fiind acum mult mai motivat sa ajungi acolo!

GEMENI - Visul tau cel mai mare este legat de pozitia ta in societate, pentru ca speri sa accezi intr-o zi undeva mai sus intr-o ierarhie sau in ochii lumii. Ti-ai propus un tel suprem, pe care il poti atinge, doar ca drumul pana acolo nu e nici usor, si nici rapid. Concentreaza-te asupra scopului tau cel mai important, dar perfect constient ca mai ai nevoie sa acumulezi multe cunostinte pana acolo. Timpul le rezolva pe toate, ca atare implica-te in noul tau proiect cu incredere ca vei ajunge departe, pas cu pas, etapa cu etapa.

RAC - Sfaturile pe care ti le ofera azi o persoana mai in varsta merita respectate intocmai, pentru ca iti impartaseste din experienta sa de viata acumulata in timp indelungat. Zi mersi ca ai norocul unui astfel de sfatuitor alaturi, pentru ca nu mai esti obligat sa experimentezi singur si sa pierzi timpul cu esecurile de pe parcurs. Daca faci ceea ce iti transmite si nu cauti nod in papura la orice, poti recupera o multime de timp pretios care s-ar fi dus in zadar pe tentative nereusite. Un astfel de om alaturi e ca un as in maneca!

LEU - Nu te lasi doborat nici de oboseala, nici de multiplele obstacole are apar astazi pe parcursul zilei, pentru ca ambitia ta e mai mare! Ai un mare scop de atins si iti aduni fortele pentru a-l ajunge in cel mai scurt timp. Se stie ca, atunci cand vrei ceva, nimic nu te poate opri, si aceeasi vointa fantastica o demonstrezi si azi, pentru ca iti doresti prea mult succesul la care visezi. In ciuda stresului acumulat si a eforturilor adeseori peste puterile tale, iti vei atinge scopul si vei fi foarte mandru de tine. Ai motiv de sarbatoare!

FECIOARA - Nu stii cum sa reactionezi la evenimentul la care participi astazi, pentru ca ar fi si motive de bucurie, dar si unele de intristare.

Parca nu e o bucurie deplina, pentru ca nu poti jubila pe necazul altora. Numai tu decizi cui ii dai prioritate astazi: binelui tau sau raului altuia? In unele momente e bine sa fii un pic egoist si sa te simti bine in pielea ta, chiar daca altii, in preajma, privesc cu jind la evenimentele pozitive in care esti implicat. Poate ar fi bine doar sa fii un pic mai modest si sa nu faci prea mult caz pe reusitele tale.

BALANTA - Este o zi excelenta, in care tot ce ti se ofera iti da senzatia ca ai fi cel mai norocos din lume. Iti ies toate ca la carte, esti sustinut de cei care iti ies in cale si esti ales ca actor principal intr-un moment de varf, pe care nu-l vei uita curand. Este o zi palpitanta, traiesti totul cu intensitate maxima si ai ocazia sa spui cu mana pe inima ca esti fericit si ca toate merg ca pe roate. Dragostea, cariera, viata de familie sunt locurile in care pot avea loc evenimente deosebite, deci profita de auspiciile bune.

SCORPION - Ar fi bine sa nu spui deocamdata si altora ce ai de gand sa faci, ci mai degraba astepti ca faptele sa devina realitate si abia apoi sa povestesti cum ai ajuns aici. Uneori sunt de preferat discretia, modestia, tacerea, anonimatul, decat sa te bati cu pumnul in piept si sa nu-ti iasa nimic. Actiunea pe care o desfasori de ceva vreme se apropie de un nivel de care esti multumit, dar fa tot posibilul sa tii secrete inca rezultatele, si pana nu ajungi la punctul final, mai bine taci!

SAGETATOR - Atmosfera este cam tensionata, dar trebuie sa recunosti ca si tu joci un rol in crearea acestei atmosfere... Esti cam nervos, pus pe harta, nimic nu-ti convine si reactionezi agresiv la tot ceea ce nu corespunde principiilor tale. Acest spirit competitiv poate fi benefic in situatii in care chiar trebuie sa pui mana pe o victorie in fata altora la fel de bataiosi, dar nu e tocmai starea cea mai potrivita intre prieteni sau in familie. Ai grija asadar pe cine iti eliberezi nervii, ca sa nu creezi animozitati.

CAPRICORN - Prietenii sunt cei care ti se opun primii, dar inainte de a-i cataloga gresit, cum ca ti-ar dori raul, mai bine meditezi un pic asupra opozitiilor care vin din partea lor. Poate au dreptate, poate te trag de maneca sa chibzuiesti mai atent asupra deciziilor tale, pentru ca nu le stii tu chiar pe toate. Pleaca urechea la refuzuri, la contradictii, la discutiile aprinse din jur, pentru ca, auzind si o alta opinie decat cea in care crezi cu tarie, ai putea avea multe de invatat. Cine te opreste azi din elan iti poate fi prieten sincer!

VARSATOR - Unde pui tui mana, merg toate ca pe roate si se ajunge mult mai repede la un rezultat palpabil. Tu nu vorbesti doar ca sa te afli in treaba, ci chiar pui umarul pentru a duce la indeplinire un proiect complicat. Nu fugi de raspundere, iti asumi sarcinile cu constiinciozitate si faci tot ce-ti sta in putere sa ajungi mai repede la ce ti-ai propus. Cineva trebuie sa se erijeze in lider, deci de ce nu ai fi tu acela? Trasezi directia principala pe care vor merge si ceilalti cu incredere.

PESTI - Nu esti deloc multumit de gesturile care vin de la cei din jur. Unii nu tin cont ca ai si tu un suflet si o limita de suportabilitate si spun lucruri dureroase care te vor afecta profund. Fa tot posibilul sa nu pui la suflet vorbele grele, criticile severe si reactiile jignitoare care sosesc de la unii credeai ca iti sunt prieteni. Azi ti se poate demonstra concret ca o simpla vorba poate strica enorm: ori o prietenie frumoasa, ori o stare de spirit buna, ori o intreaga zi, cu tot ce ar fi putu aduce ea...

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »