Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 12 martie 2011

12 Mar 2011, 663 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 12 martie 2011

Horoscop - Sambata, 12 martie 2011

BERBEC - Tot calmul se duce de rapa daca nu reusesti sa-ti tii sub control nervii. Se stie cat de irascibil esti uneori, iar azi nu-ti dezminti deloc reputatia, pentru ca ridici tonul la orice, chiar si in acele situatii in care ai putea rezolva totul cu vorba buna. Degeaba ti se vorbeste calm si bland, pentru ca tu ripostezi agresiv, ceea ce va deteriora relatia ta cu lumea. Fa un efort sa te deschizi spre impacare si discutii pasnice, ca sa nu strici si altora linistea de week-end.

TAUR - Planurile pe care ti le-ai facut cu ceva timp in urma sunt azi date peste cap de un aspect neprevazut. Ai tendinta de a-ti lua toata responsabilitatea pe umeri, ca si cum ai fi vinovat de toate, cand, de fapt, la originea acestui esec se afla un concurs de imprejurari care s-a opus planurilor tale. Accepta ideea ca nu era momentul, in loc sa te supui unui tir de auto-critici, pentru ca nu depindea de tine, orice ai fi facut. Nu merge impotriva curentului, pentru ca nu vei ajunge nicaieri.

GEMENI - Tii legatura cu persoane de departe, e o placere sa stai ore in sir la telefon sau sa calatoresti. Distantele au multe de oferit astazi, de aceea trebuie sa-ti indrepti atentia spre alte zari, nu spre mediul tau cel mai apropiat. Daca pleci la drum, la destinatie te asteapta evenimente placute, oameni cu care ai multe de discutat sau informatii folositoare. Merita sa ajungi acolo unde ai fost invitat, pentru ca numai deplasarile la distanta au efecte energizante asupra ta. Nu sta acasa!

RAC - Legaturile de familie sunt in centrul atentiei astazi, ori pentru ca apare prilejul de a te intalni cu cei dragi tie, ori pentru ca esti cautat de rude pentru a ti se transmite niste vesti foarte bune. Poate afli ca urmeaza o nunta in familie sau esti invitat la o petrecere care va aduna in acelasi loc mai multi membri ai familiei tale pe care abia astepti sa-i revezi. E placut sa petreci aceasta zi in sanul familiei, alaturi de partenerul de viata, parinti si copii, pentru ca atmosfera este prielnica dialogului pe subiecte familiale si domestice.

LEU - Nu trebuie sa renunti la o idee daca nu ti-a iesit din prima. Stai putin pe margine, detasat de toata situatia, si incepe totul din nou peste cateva zile. A doua oara va fi un succes total, care te va face sa uiti complet ca nu a mers de la prima tentativa. Unele lucruri nu ies asa cum ai dori si nici atunci cand ai vrea tu, de aceea e bine sa insisti, dar abordand totusi o tactica noua de fiecare data. A repeta aceeasi reteta, fara nicio schimbare, nu ar duce la rezultate benefice, deci incearca altceva!

FECIOARA - Nu apare nimic nou in peisaj astazi, dar calmul acestei zile este prielnic relatiilor sentimentale.

Ai starea necesara de a petrece mai mult timp in compania persoanei iubite, iar calmul care troneaza peste voi este benefic rezolvarii unor eventuale probleme mai vechi. Discutati cu calm, va dedicati mai mult timp unul altuia si, dintr-un dialog pasnic si apropiat, se vor naste cele mai bune solutii care va privesc pe amandoi. Orice impas in doi va fi depasit daca nu va cramponati de diferentele de gusturi dintre voi.

BALANTA - Ai o presimtire ciudata, cum ca optiunea pe care o ai la dispozitie nu duce acolo unde ai dori tu. Exista un risc pe parcurs, pe care intuitia il simte, de aceea ar fi bine sa nu te bagi in situatii periculoase, daca esti avertizat ca ceva nu e in regula. Mai bine amani orice act decisiv pe altadata, macar vreo doua zile, dupa ce valul nefast va trece fara sa lase urme. Banuiesti ca in spatele unor aparente frumoase s-ar afla intentii necurate si dusmanii nemeritate.

SCORPION - Ai nevoie de sfaturi competente de la un bun cunoscator al legilor. Desi ai un plan maret in minte, nu-l poti duce, deocamdata, la indeplinire, pentru ca iti lipseste baza legala pentru a ajunge acolo. Ai nevoie de un document, de o aprobare, de o informatie esentiala, care suna a litera de lege, sau de ajutorul unui specialist care iti va deschide calea spre ceea ce speri sa construiesti. Fa totul ca la carte, fara sa te abati de la lege sau de la reguli, si visul ti se va implini. Evita tendinta ta proverbiala de razvratire impotriva regulilor!

SAGETATOR - Erai blocat intr-un punct mort, din care nimic nu se mai urnea, dar azi lucrurile isi recapata ritmul normal de evolutie. Primesti informatia de care aveai nevoie si totul inainteaza din nou ca altadata. Un singur stimulent, oricat de mic, iti va da din nou chef de actiune si dorinta de implicare, pentru ca atunci cand nu mai esti motivat, ai tendinta sa-ti pierzi interesul pentru scopul care pare mai greu de atins. Acum totul pare din nou accesibil si realizabil, deci apuca-te de treaba!

CAPRICORN - Familia este spatiul celor mai placute momente, pentru ca iti dedici ziua dialogului cu cei dragi. Puneti tara la cale si discutati despre evenimentele de pe parcursul saptamanii, si petreceti cat mai mult timp impreuna. Ori acasa, ca o familie armonioasa, ori in societate, atragand atentia prin coeziunea si buna intelegere care va leaga, va simtiti excelent numai impreuna. Simti nevoia sa arati tuturor ce familie superba ai, de aceea vei profita de orice ocazie de a iesi in lume.

VARSATOR - Ti se tine o predica despre responsabilitate si credibilitate, pentru ca unele din faptele tale recente au atras atentia ca nu ar fi perfect oneste. Nu ai stiut sa repari la timp urmele unor erori personale, si acum trebuie sa stai si sa asculti criticile, justificate de altfel, care vin de la un parinte sau de la reprezentantul autoritatii. Daca ai gresit, va trebui sa platesti, deci nu te eschiva de rigorile legii, chiar daca nu-ti convine. Mai bine recunosti, platesti si repari, decat sa insisti ca nu ai nicio vina. Intr-o zi, adevarul va iesi la iveala.

PESTI - Esti retras, nu iti gasesti cuvintele, si desi in inima ta este o furtuna de emotii, nu stii sa le exprimi corect. Nu ai putere de convingere iar capacitatea de a-ti comunica gandurile si sentimentele este diminuata. Fa un efort sa depasesti timiditatea care pune azi stapanire pe tine, ca nu cumva cel care ar trebui sa vada ca esti atras de el sa inteleaga exact contrariul. Daca astepti doar de la celalalt un semn de apropiere, e posibil sa ratezi o sansa buna, deci spune clar ce gandesti. Deschide-ti sufletul!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »