Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 13 martie 2011

13 Mar 2011, 614 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 13 martie 2011

Horoscop - Duminica, 13 martie 2011

BERBEC - Daca pleci la drum, verifica inca o data cu maxima atentie daca ti-ai luat toate documentele necesare de calatorie, pentru ca esti cam aerian astazi. Scapi din vedere exact lucrurile esentiale, deci ai putea comite o multime de erori: te ratacesti pe un traseu strain, urci in alt avion, uiti biletele sau actele acasa, incalci regulile de circulatie, ca atare deschide bine ochii si concentreaza-te atent la toate aspectele calatoriei. Nimic nu e lipsit de importanta, deci nu trata cu indiferenta aparentele fleacuri.

TAUR - Nu stii cum sa te imparti mai bine ca sa faci fata tuturor invitatiilor de astazi. Si familia te vrea aproape, si prietenii te cheama sa iesi cu ei, ca atare faci ce faci si gasesti solutii pentru a multumi pe toata lumea. Vei da totusi prioritate acelui mediu in care te simti cel mai bine, ca, in celalalt loc, sa stai doar cateva minute, atat cat sa faci act de prezenta. Unul esti si tu, si nu poti satisface toate solicitarile, fara sa nemultumesti pe careva, caci intotdeauna cineva se va simti neglijat...

GEMENI - O activitate umanitara s-ar potrivi perfect spiritului darnic de care dai dovada astazi. Te oferi cu toata dragostea sa sari in ajutorul unei persoane aflate in impas, deoarece detii solutia problemelor sale. De ce sa o pastrezi doar pentru tine, cand stii ca il poti oferi celui aflat in impas? Cu generozitate si marinimie, te apleci asupra celor necajiti, bolnavi, singuri sau saraci, pentru ca stii cat de mult conteaza este un astfel de gest. Nu astepti nimic in schimb, decat sa vezi o raza de bucurie pe chipul celui caruia te-ai dedicat.

RAC - Deciziile cu iz categoric pe care esti gata sa le iei astazi nu vor mai avea cale de intoarcere, de aceea trebuie sa fii foarte atent ce raspuns dai. Un da sau un nu suna a litera de lege astazi, si nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile mai apoi. Daca nu esti decis sau daca esti prea nervos si ti-e frica de o eventuala reactie impulsiva, mai bine mai astepti cateva zile, ca sa nu regreti decizia luata acum, sub imperiul unor emotii negative.

LEU - Se vorbeste despre viata sentimentala in termeni foarte maturi, ca si cum ati fi depasit deja faza de inceput a iubirii si treceti la nivelul urmator, al angajamentelor de viitor. Ai incredere in persoana iubita, stii ca ceea ce promite va prinde contur in perspectiva, si te arati dispus sa cladesti alaturi de ea un edificiu de care sa fiti amandoi mandri. Daca abia acum incepe relatia, esti fericit cand il vezi pe celalalt foarte implicat in idila voastra.



FECIOARA - Spune nu ocaziei care ti se ofera acum, mai ales daca ai deja unele presimtiri sumbre cu privire la directia in care merge. Mai bine nu te bagi in actiunea care se deschide acum in fata ta, pentru ca nu duce nicaieri. Ar fi un consum inutil de timp si energie, fara a avea parte de rezultatele dorite. Dupa cateva zile, iti vei da seama ca totul a fost inutil si te vei retrage, dar vei regreta faptul ca nu ai ales la timp sa te implici in cu totul altceva.

BALANTA - Nu turna gaz pe foc daca se incinge azi vreo disputa in preajma ta, pentru ca la originea acestor conflicte se afla informatii contradictorii si diferente neimportante de opinie. Fiecare are parerea sa si o mentine cu vehementa, de aceea e nevoie de interventia ta diplomata si pasnica, pentru a gasi o cale de mijloc. Talentul tau de negociator si arbitru impartial face minuni, pentru ca acolo unde apari tu, se dezamorseaza orice bomba!

SCORPION - Ai nevoie de un sfat competent de la o persoana cu experienta, care cunoaste foarte bine legile si mersul corect al lucrurilor. E impartial, corect in judecata, vede lucrurile dintr-un alt unghi decat tine si a mai trecut prin astfel de situatii de nenumarate ori, ca atare are exact solutia potrivita pentru tine. Chiar daca orgoliul nu-ti permite sa recunosti ca ai nevoie de sfaturi, asculta-l cu sfintenie, pentru ca stie ce spune!

SAGETATOR - Esti cam nervos, preocupat de unele probleme ramase neterminate la serviciu. Ai trecut, pe parcursul saptamanii, prin cateva momente tensionate la locul de munca, si acestea inca te afecteaza profund. In loc sa te detasezi de toate si sa uiti, scormonesti iar si iar printre amintiri si efectele devin si mai puternice. Fa un efort sa inchizi acest capitol, pentru ca daca povestesti iar si iar despre ceea ce nu a mers zilele trecute, nu te vei putea relaxa vreodata.

CAPRICORN - Stai cu ochii pe bunurile tale de pret, pentru ca un risc trece pe langa ele, gata sa le pierzi. Ca e vorba de o interventie nefasta asupra lucrurilor pe care le consideri de valoare (ceva asemanator furtului) sau doar de o jignire adusa calitatilor tale, in care ai incredere, te vei simti atacat agresiv de oameni care nu au dreptul sa te judece. Judecata va fi clar in defavoarea ta incat ai impresia ca ti se ia inapoi, nejustificat, ceva ce ti se cuvine si ai castigat prin cai legale si corecte, dar asa e viata uneori: injusta...

VARSATOR - Vii mereu cu idei noi de schimbare si improspatare a carierei tale, iar ceea ce se naste acum sub ochii tai are mari sanse de izbanda. Orice initiativa de natura profesionala va avea efecte de durata dintre cele mai bune, ca atare continua sa cauti acele cai de extindere a orizonturilor tale. Un curs nou, un alt domeniu de studiat, intalnirea cu o persoana care se arata dispusa sa-ti spuna o multime de ponturi profesionale, sunt cateva din sansele care ti se ofera, pentru un plus de noutate in viata ta.

PESTI - Nu te deranjeaza deloc singuratatea sau atmosfera linistita din jurul tau. In fond, izolarea este, pentru tine, cea mai placuta metoda de relaxare si de reincarcare a bateriilor, ca atare, daca nu e multa lume azi in preajma ta, vei profita de ocazie pentru a dormi mai mult, pentru a citi sau a medita, pentru a te dedica acelor activitati pe care le poti face stand doar cu tine insuti. Odihna este cheia, deci acorda-i cea mai mare parte din zi, ca sa o iei de maine in forta de la capat.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »