Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 16 martie 2011

16 Mar 2011, 671 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 16 martie 2011

Horoscop - Miercuri, 16 martie 2011

BERBEC - Daca pleci la drum, fii sigur ca ai destul timp la dispozitie, pentru ca exista riscul de a pleca prea tarziu sau de a acumula intarzieri neplacute de la plecare pana la destinatie din cauza unei organizari deficitare a tuturor detaliilor legate de acest drum. Poate fi o deplasare in interes de serviciu sau de afaceri, care va consuma, pe de o parte, si resurse mari de timp, si, pe de alta parte, de bani, ca atare e bine sa ai rezerve solide in acest sens, ca sa nu fii luat prin surprindere de nimic.

TAUR - Te simti bine intr-un colectiv mai larg de persoane, unde va leaga interese comune, dar si momente de relaxare pe aceeasi lungime de unda. Aveti acelasi mod de a lucra, dar si de a va distra impreuna, pentru ca dupa o zi dificila la lucru veti descoperi o reala placere de a iesi undeva in grup pentru a va detasa de toate. Apar suficiente motive de bucurie si de divertisment pe parcursul zilei, dar cea mai mare satisfactie este buna intelegere si cooperare din acest grup.

GEMENI - Emotiile tale dau in clocot pentru ca se apropie cu pasi repezi de tine un eveniment care va avea efecte profunde asupra psihicului tau. Nu esti foarte sigur ca vei gestiona foarte bine momentul, de aceea esti foarte agitat si adeseori faci greseli din cauza stresului acumulat. Daca ai canaliza aceasta fantastica energie spre o activitate dinamica, precum sportul sau munca fizica grea, ai avea rezultate dintre cele mai bune, ca atare nu te lasa coplesit de slabiciuni de natura emotionala. Apuca-te serios de treaba!

RAC - Toate ar trebui sa mearga struna, bucura-te de aceasta zi, pentru ca ai parte de cele mai bune auspicii pentru a-ti atinge un mare scop. Ai parte si de imprejurari favorabile, si de un dram de noroc, deci mai trebuie doar ambitia ta de a te implica serios intr-o actiune importanta. Ar fi pacat sa folosesti norocul acestei zile pentru lucruri marunte, ca atare cauta exact acel plan superior care are nevoie de aceste conditii bune pentru a te propulsa direct la victoria finala.

LEU - Esti multumit de ceea ce iese din mintea ta, pentru ca ideile tale sunt bine documentate si argumentate si sunt pe placul tuturor. Gasesti de fiecare data replica cea mai potrivita in orice situatie si ai putea avea succes deplin in activitati intelectuale in care conteaza, si valoarea ideilor emise, dar si sarmul cu care pui in lumina aceste idei. Talentul tau de actor va avea un cuvant de spus in succesul care te vizeaza astazi, deci lasa modestia la o parte si arata ce stii si ce poti sa faci mai bine!

FECIOARA - Deciziile pe care le iei astazi vor avea efecte pe termen lung pentru toata familia, nu doar pentru tine.

Puneti impreuna tara la cale si nu iei nicio hotarare fara sa te consulti cu cei dragi, deoarece si ei au ceva de spus in proiectele pe care le construiti acum. Ce-i drept, rolul principal il vei juca tu, de parca eforturile majore iti apartin de la inceput pana la sfarsit, dar ai nevoie de aprobarea celorlalti membri ai familiei. Daca ei te sprijina, esti capabil de adevarate miracole pentru binele tuturor.

BALANTA - Vestile bune vizeaza viata de familie sau relatia de cuplu, pentru ca cei dragi au multe lucruri placute sa-ti transmita. Daca ai ocazia de a te intalni cu persoana iubita, modul in care te primeste, pur si simplu te face fericit, pentru ca te rasfata in gesturi de tandrete si afectiune. Nu este exclus sa ti se faca si o declaratie de dragoste de toata frumusetea, care va lua chiar forme artistice, ca atare vei avea motive sa spui ca esti fericit. Firea ta romantica zambeste cand are parte de momente atat de sensibile...

SCORPION - Daca ai avut, mai demult, o confruntare mai dura cu un amic, acum vi se ofera amandurora inca o sansa de a redresa relatia si a va impaca. Fii deschis la dialog, asculta si parerea celuilalt, pentru ca adevarul e undeva la mijloc si trebuie sa ajungeti amandoi la concluzia ca fiecare are in felul sau dreptate. Puneti-va de acord cumva si apoi apropiati-va din nou, pentru ca ar fi pacat sa se rupa relatia voastra din cauza unor neintelegeri minore. Prietenia voastra merita a doua sansa!

SAGETATOR - O greseala copilareasca e vinovata de esecul care te ia azi pe nepregatite. Ai fost neglijent, ai tratat cu superficialitate o chestiune care merita mai multa concentrare, si avand impresia ca e floare la ureche, nu ti-ai luat masuri de precautie. Ai dat in bara de-a dreptul penibil si acum regreti, dar, pentru ca nu se mai poate modifica nimic, nu poti face altceva decat sa accepti situatia cu seninatate, recunoscand cu zambetul pe buze ca ai fost naiv... Poate auto-ironia iti va salva imaginea.

CAPRICORN - Ai contacte directe cu rigorile legii si nu ai voie sa faci nimic la voia intamplarii. Exista niste limite clare de care nu poti trece si tot ce poti face e sa te supui lor. Esti persoana care accepta cel mai usor constrangerile si ordinele de sus, de aceea nu suferi nicio clipa ca altii o fac pe sefii cu tine. Stii ca unele lucruri trebuie facute asa cum ti se dicteaza, si daca respecti indrumarile date de superiori, vei ajunge cu brio la rezultate. Esti genul de om care nu se va abate azi de la regula... si bine faci!

VARSATOR - Visul tau ajunge intr-un punct care te dezamageste si esti gata sa renunti la el, dar vinovat e anturajul, care te influenteaza negativ cu barfe si zvonuri panicarde, ce creeaza o atmosfera sumbra. Nu pleca urechea la astfel de vorbe, pentru ca ele te pot demoraliza, or visul tau cel mare este inca realizabil. Gandirea pozitiva nu trebuie sa te paraseasca nicio clipa, deci fa un efort de a te elibera de compania aceasta, care nu-ti prieste. Astfel de oameni te vor trage inapoi!

PESTI - Desi nu e deloc usor ceea ce vrei sa incepi acum, te cuprinde brusc o vointa de fier ce nu te va lasa pana nu te propulseaza direct la scopul pe care ti l-ai propus. E o atitudine noua pentru o fire ceva mai timida, asa ca tine, deci trebuie sa profiti de energia fantastica ce te insoteste, daca vrei sa ajungi mai repede la un anumit tel. Detii toate resursele pentru un succes deplin, deci totul depinde de cum iei startul: in forta, increzator in reusita, sau temator, nesigur de rezultate?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »