Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 15 martie 2011

15 Mar 2011, 591 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 15 martie 2011

Horoscop - Marti, 15 martie 2011

BERBEC - Un risc neplacut trece pe la serviciu si te pune in fata unui soc. Pregateste-te sufleteste pentru o confruntare cu rivalii tai cei mai puternici, pentru critici dure aduse la adresa muncii prestate sau chiar pentru o sanctiune severa pentru o eventuala eroare comisa mai demult. Relatia cu autoritatile merge defectuos si genereaza furtuni imense, pentru ca azi iei o nota proasta pentru felul in care ti-ai indeplinit (sau nu) sarcinile de serviciu. Incearca sa nu reactionezi agresiv sau razbunator ci sa-ti asumi, unde e cazul, greseala.

TAUR - Esti plin de elan creator si, daca pui imediat la treaba ideile excelente care se nasc acum in mintea ta, ai putea culege laurii unei victorii de toata frumusetea. Ai nevoie doar de un stimulent cat de mic de la ceilalti pentru a prinde curaj sa tintesti si mai sus. Atunci cand iti sunt apreciate calitatile, devii mult mai sigur pe puterile tale si ai ambitia de a le demonstra tuturor prin fapte de toata lauda. O vorba buna de la un colaborator, o apreciere de la un client sau o incurajare venita de la sef te propulseaza cu un pas inainte.

GEMENI - Ai mult de lucru, dar conflictele care se incing pe marginea sarcinilor de serviciu au un efect ciudat asupra elanului tau. Toate aceste dispute mai mult te trag inapoi si iti consuma timpul sau energia, deoarece trebuie mereu sa te opresti din mers ca sa-ti justifici faptele. Mai bine duci la capat ce ai inceput si incerci la final sa-ti explici strategia, altfel nu vei da niciun randament. Nu ai cum sa ajungi la capat daca la tot pasul apare cineva care te contrazice si-ti pune la indoiala faptele.

RAC - Primesti, finalmente, informatia de care aveai nevoie ca de un colac de salvare. Acum lucrurile pot reveni la normal deoarece detii acel raspuns de care depindea cursul evenimentelor viitoare. Esti mult mai relaxat, mai bine dispus, pentru ca ai scapat de tot stresul anterior si simti nevoia sa sarbatoresti succesul alaturi de alti oameni care au contribuit la atingerea acestui scop. Gandirea pozitiva este cheia oricarei probleme, si atat timp cat crezi cu tarie ca exista o cale de iesire, nimic nu te mai poate opri din drum!

LEU - Iesi in evidenta printr-un sarm aparte cu care ai putea face usor orice cucerire. Degaji un aer special, frumusete, sensibilitate si lumea te descopera azi intr-o lumina noua, ce ti-ar putea asigura succesul in orice confruntare de idei. Personalitatea ta straluceste, pur si simplu, incat vei fi remarcat chiar si din o mie de oameni, pentru ca ai un vino-ncoa ce iti poate asigura succesul in tot ce ti-ai propune. Ca visul tau cel mare e de natura profesionala sau sentimentala, azi il poti implini folosindu-te de atu-urile tale remarcabile.

FECIOARA - Vestea care ajunge azi la tine printr-un mesager are un rol pozitiv pentru cursul evenimentelor in desfasurare.

Este exact informatia de care aveai nevoie si pe care, daca o pui imediat in practica, o poti transforma intr-o reusita de proportii. Succesul planurilor tale depinde, asadar, de norocul de a-ti iesi in cale o anumita persoana care detine cheia problemei tale. Intreaba pe oricine, suna un prieten, iesi in lume, pentru ca trebuie sa iei legatura cu cat mai multi oameni pana ce apare si cel care devine eroul zilei.

BALANTA - Dialogul pasnic si rational rezolva orice disputa, deci pune-ti mai bine in valoare calitatile tale de negociator pentru a dezamorsa orice conflict. Nu e bine sa o tina fiecare pe a lui cand exista sigur o cale de mijloc si care, culmea, de la tine vine! Daca ar fi mai atenti la solutiile pe care le propui tu, toti ar avea de castigat, dar cand e vorba de o lupta a orgoliilor si a principiilor puternice, greu de crezut ca ceilalti vor pleca urechea la gesturile tale diplomate. Unii cred ca numai un ton ridicat se poate face auzit!

SCORPION - Incerci sa lucrezi pe doua fronturi, dar nu e solutia cea mai buna pentru tine. Fugind dupa doi iepuri, nu prinzi niciunul si la fel se va intampla si daca incerci sa multumesti doua sarcini dintr-un foc. Ambele vor iesi prost, ca atare mai bine alegi o singura directie asupra careia sa-ti dedici toata energia. Nu esti suficient de atent la prea multe detalii deodata si ai tendinta de a trata totul in gluma, ca si cum ar fi floare la ureche, dar exact cele mai simple sarcini pot naste erori majore.

SAGETATOR - In mediile aglomerate poti cunoaste azi mai multe persoane care vor juca un rol major in proiectele tale cele mai importante. Ia legatura cu cat mai multa lume, dar concentreaza-ti atentia asupra persoanelor cu ceva renume in domeniul lor de activitate, asupra celor maturi si experimentati, pentru ca discutiile cu ei au multe informatii utile de impartasit. Gasesti, printre cei multi, un om special, demn de tot respectul si care iti poate oferi un sfat ce deschide cai noi spre viitor.

CAPRICORN - Ceea ce pornise cu mult elan zilele trecute, ajunge azi intr-un punct sensibil in care risti sa pierzi totul din cauza unui moment de neatentie. Canalizeaza-ti energia spre un scop pe care chiar il poti atinge si nu trage dupa tine si pe altii, mai ales persoane care nu detin calitatile necesare pentru un proiect de anvergura, ca cel spre care tinzi acum. Daca tot ai asemenea curaj sa pornesti spre ceva necunoscut si hazardant, e mai bine sa fii singur, decat sa faci echipa cu oameni care nu te pot ajuta si care nu ar face decat sa te traga inapoi. Asuma-ti riscul pe cont propriu!

VARSATOR - Legea intervine destul de sever in planurile tale si iti interzice, practic, sa duci mai departe ceea ce ai inceput, nu in felul in care ai mers pana acum. Dai piept asadar cu o piedica de natura legala peste care nu poti trece, si nu ai cum sa te ridici impotriva legii. Nu incerca sa te abati de la regula, sperand ca poti apela la tertipuri incorecte inofensive, pentru ca adevarul va iesi la iveala si ai putea fi sanctionat. Fa totul ca la carte, asa cum este permis, fara sa ignori conditiile regulamentelor din mediul in care te afli.

PESTI - Te simti singur, chiar daca esti inconjurat de oameni la care tii, dar ai impresia ca nimeni nu te baga in seama si suferi, in sinea ta, din cauza racelii din jur. Uiti ca toata lumea are problemele personale mult mai stringente acum pe rol si nu se mai gandesc cat de importante sunt gesturile de afectiune si de apropiere fata de ceilalti, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca distanta o impui chiar tu, printr-o manifestare mai rigida si tacuta. Daca tu nu oferi, cum vrei sa primesti de la altii?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »