Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 17 martie 2011

17 Mar 2011, 659 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 17 martie 2011

Horoscop - Joi, 17 martie 2011

BERBEC - Nedreptatea e strigatoare la cer incat e normal sa reactionezi agresiv cand dai piept cu gesturile incorecte ale unor persoane in care aveai incredere. Unii umbla cu cioara vopsita si cauta sa obtina ceva pe cai necinstite, dar tu ii vei demasca fara sa stai pe ganduri, pentru ca nu poti tolera asemenea comportament. Cel care va incalca legea va plati, pentru ca tu nu dormi, ci stai la panda, gata sa scoti la lumina intentiile ascunse. Devii un fel de justitiar, gata sa taxeze nedreptatile altora.

TAUR - Efortul tau se apropie de sfarsit, desi nu e rezultatul pe care l-ai dorit. Esti nevoit sa inchizi repede un capitol, ori pentru ca esti impins de la spate de termene limita foarte stresante, ori pentru ca a aparut o alta sarcina mult mai urgenta de care trebuie sa te ocupi imediat. Esti un pic nemultumit ca trebuie sa grabesti finalul, mai ales ca ar mai fi fost multe de facut la acest proiect, dar nu mai poti continua in aceleasi conditii si nici nu te vei mai intoarce la el vreodata. E un capitol inchis.

GEMENI - Nu te distra pe seama valorilor la care tii, pentru ca nu vei inspira in jurul tau credibilitate si seriozitate, ci vei lasa impresia unui om superficial. Daca stii ca unii pun pret pe punctualitate, nu le pune la incercare rabdarea. Daca stii ca pentru unii familia este cel mai pretios lucru, nu glumi pe seama ingrijorarii lor pentru binele celor de acasa. Nici tie nu ti-ar placea ca unii sa faca haz pe seama lucrurilor la care tii, deci nu glumi chiar cu orice!

RAC - Intervine o persoana in treburile tale exact cu solutia care se cerea in situatia de fata, semn ca intotdeauna e bine sa te arati deschis la cooperare si dialog. Nu le stii tu chiar pe toate, si atunci cand esti direct implicat in miezul unor evenimente, nu ai capacitatea de a descoperi repede cele mai bune solutii, de aceea e bine sa apelezi la cei din afara, care nu sunt direct implicati, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine. Ai cui multumi astazi pentru rezolvarea oferita!

LEU - Planifici o intalnire candva, pentru urmatoarele zile, dar abia astepti sa ajungi la momentul respectiv, pentru ca acorzi o semnificatie aparte acelei intrevederi. Presimti ca se va intampla ceva special in acel moment, si te pregatesti sufleteste pentru un eveniment ce are la baza o discutie, un schimb de idei, o consultatie, ce va scoate la iveala solutii bune pentru ceea ce se va intampla de acum inainte. Posibil sa primesti un raspuns foarte folositor pentru felul in care vor evolua lucrurile in viitor.

FECIOARA - Daca nu gasesti singur calea de iesire din impas, ar fi bine sa intrebi persoanele competente, care au exact acest rol in societate: de a contribui la rezolvarea problemelor altora.

Nu ai solutii de unul singur, deci nu insista sa spui tuturor ca te descurci pe cont propriu, pentru ca sunt unele momente cand nu detii cunostintele sau experienta necesara pentru a depasi acest hop. Apeleaza la un specialist pregatit in domeniu si daca vrei neaparat ca data viitoare sa te descurci tu singur, stai cu ochii pe ceea ce face ca sa furi de la el meserie!

BALANTA - Dialogul este defectuos in familie, de parca s-au infiltrat diverse suspiciuni si tensiuni. Se resimte un aer sumbru in camin, si fiecare evita sa discute despre ceea ce-l doare. Copiii se vor inchide in camera lor, sotii nu prea discuta intre ei, iar tacerea pune stapanire pe mediul domestic, de parca ati fi niste straini. Figura feminina centrala a casei trebuie sa intervina cu diplomatia sa caracteristica pentru a dobori zidurile de raceala si indoiala care s-au ridicat si sa restabileasca dialogul pasnic.

SCORPION - Reusitele acestei zile depind foarte mult de mediul in care te afli si de persoanele care iti tin companie. Un mediu tensionat, in care planeaza tristetea, boala si problemele de ordin material va avea efecte nefaste si asupra psihicului tau, dar daca ai iesi dintr-un astfel de spatiu si te-ai inconjura numai de oameni veseli, optimisti, plini de viata, te vei molipsi imediat de la acestia, facand din aceasta zi un motiv de bucurie. Alege-ti cu mai multa grija anturajul!

SAGETATOR - Greu sa te hotarasti, pentru ca esti la mijloc intre doua directii diametral opuse: una e legata de trecut si te tine inca blocat in acele vremuri mult timp de acum inainte, cealalta se indreapta spre viitorul indepartat si deschide cai momentan necunoscute, dar incitante. Nu stii ce e mai bine pentru tine in acest moment: sa te multumesti cu ceea ce ai si cunosti deja sau sa accepti aventura noului si sa te hazardezi spre altceva? Vechi sau nou? Decizia iti apartine!

CAPRICORN - Primesti o informatie trista de departe, poate de prin tari straine, stiri internationale care te vor afecta si pe tine profund sau vesti legate de rudele tale din strainatate. Esti foarte preocupat de ceea ce se petrece la distanta de casa si te cuprinde si pe tine ingrijorarea, pentru ca, desi pericolele nu sunt aici, langa tine, le resimti puterea ca si cum ai fi direct implicat. Rezonezi major la ceea ce se intampla undeva pe planeta si te gandesti ce-ar fi fost daca s-ar fi intamplat si cu tine ceva similar...

VARSATOR - Inima ta e vesela, bucuroasa, impresionata de evenimente romantice si sensibile in care esti actor principal si te dedici intru totul iubirii. Daca nu exista cineva in viata ta, fii foarte atent la persoanele care iti fac curte, pentru ca nu este exclus sa se nasca de aici o idila superba. Dragostea poate aparea in calea ta si simti ca rasare soarele pe strada ta. Parca plutesti, pentru ca abia astepti ca visele tale de iubire sa treaca la etapa urmatoare.

PESTI - Tot elanul cu care ai pornit intr-o afacere noua este acum blocat de propriile tale temeri. Iti dai, brusc, seama ca te-ai aventurat, ca nu ti-ai luat masuri de precautie, ca nu te-ai gandit la riscuri. In loc sa te opresti din mers si sa-ti faci acum aceste procese de constiinta, mai bine iti asumi riscurile de rigoare si duci la capat ce ai inceput, ca sa profiti de entuziasmul initial. Daca incepi sa lasi indoielile sa te traga de maneca, fii sigur ca vei abandona repede lupta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »