Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 25 martie 2011

25 Mar 2011, 584 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 25 martie 2011

Horoscop - Vineri, 25 martie 2011

BERBEC - Este o zi cu mari extreme, pentru ca ai parte si de suisuri si de coborasuri alternativ. Ceea ce incepe in forta, inca de dimineata, pana spre seara se poate deteriora, ca atare trebuie sa-ti calculezi bine fortele, ca sa nu pierzi ritmul pe parcurs. Nu trebuie sa iti faci iluzii prea mari daca, la inceput, perspectivele par promitatoare, ci sa pornesti pe acest drum constient ca binele se mai poate modifica si ca orizonturile se mai pot intuneca din cand in cand. Si totusi trebuie sa continui!

TAUR - Nu te mai intelegi la fel de bine cu niste prieteni cu care, altadata, aveai o comunicare foarte placuta si usoara. Poate s-a infiltrat un strain printre voi care a stricat atmosfera si a bagat zazanie intr-un mediu, altadata, armonios. Nu pune la suflet micile contradictii din colectiv. Ele sunt firesti acolo unde se aduna la un loc mai multe mentalitati si personalitati diferite. Incearca sa nu respingi din start opiniile altora, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa ti se respinga parerile fara argumente in plus.

GEMENI - Ai nevoie de un sfat si de la cine il poti primi daca nu de la un prieten sau colaborator foarte apropiat. Cere-i o parere cu privire la problema care te preocupa si ascult-o cu incredere, pentru ca acest om chiar stie ce spune. Iti impartaseste din experienta sa cu bucurie, pentru ca nu intotdeauna cei din jur sunt dispusi sa-ti asculte povestea. Tu esti atent la sfaturile sale si iti dai seama ca merita puse in practica, deoarece se potrivesc de minune situatiei de fata.

RAC - Muncesti cu spor si te apropii din ce in ce mai mult de roadele materiale ale acestor eforturi. Merita sa tragi tare daca, la final, te asteapta o rasplata atat de atractiva, de aceea stai si peste program, daca e nevoie, pentru a inainta mai repede spre scopul propus. Poate ti se ofera sansa de a castiga un ban in plus si accepti fara sa stai pe ganduri, pentru ca stii sa duci la capat aceste sarcini iar recompensa de la final este chiar interesanta!

LEU - Arunca o privire inapoi, spre o actiune pe care a trebuit sa o abandonezi foarte repede, pentru ca nu ai pornit-o cu dreptul. Acum poti lua de la capat unele proiecte care au esuat de la primii pasi, pentru ca sunt intrunite conditiile ca, din a doua incercare, sa depasesti cu brio piedicile si sa ajungi la ce ti-ai dorit. Mai incearca odata, profita de a doua sansa, pentru ca nu oricand ai parte de asa ceva. Nu renunta daca vezi ca unele lucruri nu merg deloc. Fa o pauza de cateva zile si apoi ia-o de la capat!

FECIOARA - Desi tu iti vezi serios de treaba, constient ca numai de eforturile tale depinde viitorul unei actiuni de durata, nu primesti din partea celorlalti acelea stimulente de care ai avea nevoie pentru a depasi orice hop.

Ii vezi mai inchisi, mai critici, mai tacuti, mai pesimisti, si atitudinea lor te afecteaza si pe tine. Esti gata sa renunti la ceea ce ai inceput daca te lasi influentat de ostilitatea celor din jur, dar daca privesti totul rational, cu maturitate si detasare, fara sa lasi inima sa intervina, vei depasi acest punct sensibil.

BALANTA - Ai stat o vreme pe loc, blocat de un obstacol peste care nu ai putut trece prin forte proprii, dar acum ti se ofera o perspectiva noua, prin care acel impas se rezolva ca prin farmec. Totul depindea de un raspuns, de o veste, de aparitia unei informatii cheie, si pentru ca acestea se indreapta azi spre tine, se poate spune ca impasul a fost rezolvat! Ai rabdare, pentru ca orice problema, oricat de complicata ar fi, are o rezolvare, dar nu atunci cand ai dori tu. Totul e sa cauti solutia care se potriveste.

SCORPION - Viitorul ti se prezinta azi in culori foarte atractive, pentru ca se rezolva cu brio o serie de piedici care te-au tinut pe loc si se deschid perspective incitante la orizont. Abia astepti sa ajungi acolo, pentru ca iti place ceea ce se intrevede deja in viitorul apropiat, si pentru ca directia in care mergi e promitatoare, esti motivat sa treci peste toate cu optimism si increderea. Atat timp cat iti mentii tonusul pozitiv si interesul viu, visul tau va deveni curand realitate.

SAGETATOR - Pasiunile se nasc, traiesc si mor, nimic nu e vesnic, deci pregateste-te sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri sau de la o persoana care au jucat un rol important in inima ta, pentru o vreme. A fost frumos, iti vor ramane amintiri placute, dar nu mai poate continua. Fie ca e vorba de o schimbare majora in cuplu sau doar despartirea de o activitate care ti-a pus cel mai bine in valoare talentele si creativitatea, de acum inainte va trebui sa-ti concentrezi pasiunea spre altceva.

CAPRICORN - Succesul poate aparea si in cea mai banala forma, deci nu trebuie sa te astepti la rezultate spectaculoase. Cu un dram de modestie, coborand un pic standardele pretentiilor tale, ai putea ajunge mai repede la scopurile propuse. De fapt, uneori chiar e bine sa-ti propui teluri mici, sa le atingi unul cate unul, pentru ca poti ajunge la scopul tau cel mare si cu mijloace modeste. Pas cu pas, prin succese mici, intr-o zi vei fi ajuns in varf fara sa-ti dai seama!

VARSATOR - Deciziile pe care le iei azi suna transant, fara nicio sansa sa mai schimbi ceva, de aceea trebuie sa fii foarte atent ce alegi. Un nu spus astazi e litera de lege, nu te vei mai putea razgandi. Ori esti atent la tonul in care iti exprimi azi punctul de vedere, ca sa nu sune categoric, ori te gandesti de doua ori inainte de a face o afirmatie, ca nu cumva sa fii considerat un mic dictator care decide doar ce vrea. Mai lasa totusi loc de intoarcere!

PESTI - Muncesti mult, dar fara satisfactii prea mari. Poate ceea ce faci are doar un scop material si atat, caci nu-ti place activitatea pe care o desfasori. E o obligatie, pentru ca trebuie sa castigi acei bani care ti s-au promis, dar faci totul cu un aer de supus, un pic fricos in fata eventualelor sanctiuni care ar putea aparea de la cei mai puternici. Mergi la serviciu fara nicio tragere de inima, doar pentru ca trebuie, dar banii pe care ii primesti sunt un scop deloc neglijabil.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »