Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 26 martie 2011

26 Mar 2011, 875 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 26 martie 2011

Horoscop - Sambata, 26 martie 2011

BERBEC - Nu trebuie sa cheltuiesti imediat suma de bani pe care ai reusit sa o acumulezi in timp indelungat, pentru ca vei avea nevoie de ei ceva mai tarziu. Oricata nevoie ai avea de unele investitii noi, fa un efort sa pastrezi in continuare acesti bani la saltea, pentru ca va exista un moment mult mai important in curand. Daca erai insa dator cuiva si nu ai reusit sa-ti achiti datoriile la timp, e vremea acum sa ceri... o noua amanare, pentru ca nu ai de unde-i da inapoi. Nu deocamdata!

TAUR - Poti straluci, pur si simplu, in confruntari intelectuale, pentru ca ai argumente mult mai puternice decat ale interlocutorilor tai si poti repurta o victorie frumoasa in fata lor. Nu te lasi influentat de tonul lor agresiv, nici de orgoliile absurde ale unora de a se impune cu forta, ci gasesti cuvantul potrivit in momentul potrivit pentru a-ti asigura victoria. Orice concurs, competitie sau examen in care iti masori fortele alaturi de rivali aprigi, pot fi castigate cu brio de tine, pentru ca esti bine pregatit teoretic.

GEMENI - Vestile care sosesc azi te pun pe ganduri pentru ca nu iti inspira incredere. Poate mesagerul care ti le aduce este vinovat de felul in care prezinta informatia si pentru ca persoana respectiva nu e credibila, preferi sa pui la indoiala si ceea ce are de transmis. Decat sa crezi ce spune si ca gresesti, mai bine stai pe margine pana apar si detalii suplimentare care sa formeze o imagine de ansamblu mai corecta. Ai tu motivele tale sa nu te bazezi pe ceea ce spune!

RAC - Este vremea sa faci o recapitulare a trecutului, pentru ca mai demult ai primit un obiect sau o informatie care revine acum in actualitate. Scoti de la naftalina amintiri, date stocate odinioara, poate in timpul scolii, sau gasesti dupa mai mult timp un detaliu de care ai nevoie in prezent, ca atare lucrurile de acum isi gasesc, cumva, punctul de plecare, in vremuri de demult. O veche cunostinta reapare in calea ta iar revederea poate fi emotionanta.

LEU - Banii par sa fie principalul obstacol al planurilor tale de astazi deoarece, cand faci un calcul sumar al sumelor de care dispui, iti dai seama ca nu stai prea bine. Ori trebuie sa amani unele cumparaturi pe altadata, pentru cand vei avea bani mai multi, ori iti impui sa achiti acum o obligatie financiara care nu mai suporta amanare, chiar daca aceasta datorie ar prejudicia alte planuri care ar fi avut nevoie acum de finante. Gandeste-te, inainte de toate, la obligatii, nu la nevoi.

FECIOARA - Esti obsedat de un esec din ultimele zile si, pentru ca nu te poti linisti pana nu rezolvi problema, e posibil sa te apuci si astazi de lucru pentru a mai repara ce se poate.

Iti dai seama acum ca ai fost influentat negativ de persoane din anturaj care, in loc sa te stimuleze si sa te sprijine, te-au tras inapoi cu critici si vaicareli inutile. Daca ai fi lucrat singur, fara aceasta companie nepotrivita alaturi, ai fi avut parte de rezultate mult mai bune, deci incearca sa te rupi de acest mediu neprielnic.

BALANTA - Iubirea este tot ce poate fi mai potrivit pentru aceasta zi in care tandretea se imbina perfect cu pasiunea, dorinta cu sensibilitatea, iubirile platonice cu iubirile aprinse, pentru ca totul e incarcat de emotie in jurul tau. Te lasi coplesit de ceea ce ofera placere inimii tale, de la pasiuni de timp liber doar de tine iubite pana la o muzica buna sau o carte captivanta, de la o plimbare romantica in parc pana la o seara pasionala cu iubitul. Nu te mai gandi la nimic altceva, ci rasfata-te cu aceste capricii sentimentale.

SCORPION - Aveai un plan mult mai interesant pentru astazi, dar totul cunoaste o rasturnare de situatie pe nepregatite. In loc de evenimente incitante, pline de energie si de actiune, ai parte de o zi cat se poate de banala pe care o lasi sa treaca fara sa te opui. Daca un plan programat in detaliu nu mai are loc, nu te lasa coplesit de rutina, ci incearca sa te concentrezi imediat asupra altui proiect la fel de dinamic. Lenea nu ti se potriveste!

SAGETATOR - Nu te poti rupe inca de un esec din trecut care revine in memorie iar si iar cu insistenta. Regreti tot ce s-a intamplat si iti gasesti acum tot felul de vini, chiar daca, la originea acelei probleme, s-a aflat un concurs de imprejurari neprielnice. A fost un ghinion, o eroare ce nu a putut fi ocolita, interventia rautacioasa a unui dusman, aspecte care inca te afecteaza. Azi revine la lumina ceva din acele timpuri si suferi ca si cum s-ar intampla din nou. Lupta sa uiti sau repara, daca poti, efectele nedorite ale acelor vremuri.

CAPRICORN - E liniste in jurul tau si chiar te incanta aceasta pace reinstalata peste viata ta, pentru ca este exact atmosfera de care aveai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile. Ai timp de putina distractie, de activitati de week-end care au rolul de a te detasa de toate problemele si, pentru ca ai o zi la dispozitie in care nu te mai gandesti la griji, dintr-o data orizonturile par mult mai luminoase. Esti inconjurat de un grup numeros de persoane care au un tonus bun si te molipsesti de buna dispozitie de la ei.

VARSATOR - Nu te juca asa cu norocul, pentru ca o sansa atat de buna nu vine de doua ori. Ai tendinta de a trata cu superficialitate o situatie cu efecte excelente si daca nu te concentrezi serios la tot ce se petrece, ai putea scapa norocul printre degete. Pe de alta parte, o ocazie buna pe care ai ratat-o in trecut s-ar putea repara acum ca prin minune, oferindu-ti-se in acest caz o a doua sansa pe care trebuie neaparat sa o valorifici imediat. Nu mai cantari atata daca merita sau nu: profita!

PESTI - Ca sa-ti implinesti visul pentru care deja depui unele eforturi de ceva vreme, ar trebui sa cauti cu mare atentia un colaborator, pentru ca nu depinde numai de tine. Este un cumul de energii care va duce spre acel scop maret, de aceea, ori atragi alaturi de tine si pe altcineva care are acelasi vis si vasliti impreuna intr-un sens comun, ori apelezi la diverse persoane care joaca un rol pe parcurs. Sigur, tot greul il duci tu, dar ai la dispozitie oameni care vor contribui cu ceea ce stiu sa faca mai bine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »