Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 2 aprilie 2011

02 Apr 2011, 703 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 2 aprilie 2011

Horoscop - Sambata, 2 aprilie 2011

BERBEC - Orice neregula mai veche poate fi adusa acum rapid la normal, daca recunosti tu singur ca ai gresit. Daca te simti cu musca pe caciula, acum e momentul potrivit de a restabili echilibrul firesc si de a repara ce se mai poate. Daca cineva ti-a inselat asteptarile, azi va incerca sa dreaga busuiocul cumva ca sa va impacati, pentru ca vrea sa-ti recastige increderea. Greu de crezut ca ii mai acorzi vreo sansa, pentru ca esti dezamagit de el, dar totusi analizezi la rece daca merita...

TAUR - Daca pleci la drum, fii extrem de atent la tot ce inseamna programare. Orarul de zbor s-ar putea modifica, nu ajungi la timpul potrivit si ratezi o cursa, calatoriile pot dura mai mult decat ti-ai stabilit la plecare, deci tot ce tine de organizarea timpului este un pic dat peste cap de aspecte neprevazute. Timpul trece altfel decat ai crezut tu si nu-ti ajunge, deci acorda maxima atentie la orele fixe ca sa nu pierzi vreun eveniment din cauza neglijentei. Trebuie sa respecti intocmai conditiile legate de timp.

GEMENI - Iubirea este cel mai de pret lucru de care te bucuri din plin. Declaratiile de dragoste sunt frumoase, intense, vii, iti dau mai mult chef de viata, pentru ca persoana iubita are un efect stimulativ asupra ta. Impreuna, ati putea trai un moment special care va pune in fata unor decizii valoroase. Apreciezi mult gesturile de afectiune care vin de la cel drag si ii oferi si tu in schimb aceleasi sentimente. Daca iesi azi undeva, pune accent pe felul cum arati, pentru ca ochii celor de sex opus se indreapta spre tine, incat ai putea face o cucerire!

RAC - Nu esti genul modern in cariera incat nu vii cu cele mai originale sau mai indraznete solutii, de aceea ideea care iti vine azi poate soca pur si simplu prin originalitate. Vrei altceva, nu mai suporti rutina sau monotonia instalate in viata ta, de aceea esti pregatit sa iei taurul de coarne pentru a o lua pe un alt drum. Esti constient, insa, ca schimbarea tine de mentalitate, de aceea esti deschis la tot ce inseamna nou. Ai ceva de invatat, aspecte pe care le vei putea pune in practica pentru a aduce un suflu proaspat in ascensiunea ta profesionala.

LEU - Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui moment care se pare ca se materializeaza chiar astazi. Poate era o informatie de care depinde continuarea unei actiuni, o intalnire deosebit de importanta ce urma sa iti aduca la cunostinta un raspuns esential, ca atare obiectul nerabdarii tale se pare ca se apropie de tine. A meritat sa astepti, pentru ca vestea care ajunge azi la urechile tale rezolva cu brio o stare de agitatie si de nervozitate, readucand totul la normal.

FECIOARA - Esti rasfatat de gesturi de afectiune din partea celor care tin cu adevarat la tine. Ca e o zi romantica, in compania partenerului oficial, sau doar o tatonare a terenului cu sansa unui flirt, te simti bine in pielea ta si esti deschis spre o aventura.

Iesi in lume, imbraca-te frumos, pentru ca apare de undeva sansa de a cunoaste pe cineva cu care ai putea lega o prietenie frumoaso. Poate chiar o idila! Esti mult mai dornic de tandrete si romantism, si oferi cu generozitate dragoste neconditionata si sincera.

BALANTA - Ai o suferinta pe suflet, dar nu vrei sa o spui si altora, ca sa nu le strici dispozitia. E problema ta, in fond, si e mai bine sa o rezolvi singur, fara a te plange la toata lumea. Nu de compatimire ai tu nevoie acum, ci doar de putina liniste, pana ce totul revine la normal. E un sacrificiu pe care il faci pentru binele tau, dar si pentru binele altora, pentru ca incercand sa duci singur la capat aceasta situatie, nu ii obosesti si pe altii cu suferinta ta. Parca ti-ar fi putin jena sa recunosti ce se petrece, nefiind un eveniment care te pune intr-o lumina buna.

SCORPION - Promisiunile acestei zile iti dau alt chef de actiune. Devii mult mai entuziast, mai energic, dornic sa ajungi repede la rezultatele promise. Ai incredere in promisiunea facuta, deoarece vine din partea unei persoane de nadejde, a carei valoare nu o pui absolut deloc la indoiala. Ti-a demonstrat si altadata ca ceea ce promite e sfant, de aceea astepti cu multa incredere ca totul sa devina realitate. Te implici trup si suflet, se vede ca-ti place ceea ce faci si nu poti lasa nici ziua de azi sa treaca fara a mai adauga ceva la constructia care se ridica sub ochii tai.

SAGETATOR - Chiar daca esti obosit, nimic nu te opreste sa faci planuri din ce in ce mai complicate pentru perioada urmatoare. Desi nu esti in cea mai buna forma fizica, parca iti place sa te chinui singur si te bagi in actiuni si mai dificile. Ai ganduri mari care nu pot fi materializate decat printr-un efort masiv, dar detii toate resursele pentru a face fata cu brio la orice proiect, oricat de complicat si de indelungat ar fi. Tu nu te multumesti cu reusite marunte, ci tintesti la ceva cu adevarat deosebit, oricat ar dura pana vei ajunge la capat.

CAPRICORN - Scapi ca prin urechile acului de o situatie complicata care ti-ar fi putut strica ziua. Practic, te retragi dintr-un loc la momentul potrivit pentru a nu fi afectat de o furtuna care a venit imediat dupa plecarea ta. Auzi de efectele acelui conflict si esti de-a dreptul fericit ca nu te-a atins si pe tine, caci, daca ai mai fi zabovit cinci minute, cu siguranta ai fi fost si tu vizat. Nu zgandari nici tu situatia, pentru ca daca tot ai trecut pe langa ea fara sa pasesti nimic, nu trebuie acum sa o tot analizezi pe toate partile pornind de la premisa ce-ar fi fost daca... Zi mersi ca s-a dus!

VARSATOR - O zi libera nu te ajuta sa te detasezi de problemele pe care le-ai intampinat de-a lungul saptamanii. Si azi esti inca afectat de unele esecuri sau critici cu care te-ai confruntat zilele trecute, dar in loc sa gasesti solutii sau sa te linistesti, transformi aceste probleme in obsesii cu care ii sufoci pe cei din jur. Nici nu poti dormi din cauza acestor motive de stres, incat esti capabil sa te scoli noaptea sa te apuci de treaba, cu speranta ca mai inaintezi cateva etape. Totul provine de la lipsa unei bune organizari, ceea ce face ca timpul sa nu iti mai ajunga.

PESTI - Parca toate stau pe loc iar rabdarea iti este pusa din greu la incercare, dar nu ai ce face pentru a iesi din acest punct mort. Dureaza de ceva timp si simti ca bati pasul de loc, dar probabil este o actiune care are nevoie de mai mult timp pentru a evolua. Nu uita ca lucrurile bune se cladesc in timp indelungat iar dorinta ta de a ajunge mai repede la rezultate poate strica multe, ca atare accepta acest ritm extrem, de lent, pentru ca vei fi multumit de rezultatele finale. Ce-i drept, interesul scade cu fiecare zi care tergiverseaza lucrurile, dar merita sa astepti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »