Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 3 aprilie 2011

03 Apr 2011, 586 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 3 aprilie 2011

Horoscop - Duminica, 3 aprilie 2011

BERBEC - Nu iti convine ritmul extrem de lent in care evolueaza un plan de la care ai mari pretentii. Fire agitata si iute cum esti, doresti rezultate imediate, daca s-ar putea, dar uiti ca lucrurile bune se ridica in timp indelungat. Incearca sa-ti aduci rabdarea, sa astepti ca totul sa evolueze in ritmul firesc, pentru ca graba poate da multe peste cap, in defavoarea ta. Exista cineva matur in preajma ta care te trage de maneca si iti da un exemplu bun de rabdare si calm.

TAUR - Se iveste o problema in calea ta care poate strica tot ceea ce ai cladit pana in acest moment. Cineva nepoftit isi baga coada in afacerile tale, avand intentii clar negative, si se opune cu incapatanare planurilor tale. Din cauza interventiei sale nefaste, bati pasul pe loc si nu poti trece mai departe pana nu repari ceea ce a stricat el. Incearca sa nu te implici in actiuni cu factor mare de risc sau asupra careia intuitia iti atrage atentia ca ar ascunde unele pericole.

GEMENI - E o zi a distractiei si a bunei dispozitii, in care te poti exprima liber, fara inhibitii si fara complexe. Unii ar spune ca te comporti ca un copil, pentru ca, in fond, sufletul tau inca mai are chef de joaca. Nu te gandi nici la ce va spune lumea, nici la varsta pe care o ai, pentru ca azi e important ce ai in suflet. Simte-te bine, aduna alaturi de tine oameni care iti seamana, si uita, pentru o zi, de grijile si problemei varstei tale reale. Daca ai copii in preajma, te cobori usor la nivelul lor si te distrezi de minune cu ei.

RAC - Nu ai rezolvat corect o situatie din trecut care isi cere inca dreptul de a fi adusa la normal. Incearca sa analizezi la rece problema, sa judeci rational, fara influente emotionale, pentru ca la originea ei se afla un neadevar, o eroare, lipsa de onestitate a unei persoane. Fii cat se poate de just in judecata, recunoaste adevarul, oricare ar fi el, si fa un efort sa restabilesti echilibrul firesc in aceasta problema, ca sa nu o tot porti dupa tine ca pe o povara de care ti-e jena. Fa ordine si repara totul acum!

LEU - Iubirea iti inspira incredere, pentru ca angajamentele pe care vi le faceti reciproc nu sunt simple vorbe, ci fapte pe care te vei putea baza de acum incolo. Daca acum incepe o relatie noua de amor, pui accent pe valorile care dau siguranta iubirii: fidelitate, respect reciproc, adevar, seriozitate, dincolo de simplele emotii placute. Reusesti sa imbini perfect ceea ce iti transmite mintea cu ceea ce are nevoie inima, legand o relatie serioasa.

FECIOARA - Presimteai demult ca vei ajunge la acest final de etapa, dar nu venise inca momentul.

Iata ca mult asteptatul sfarsit are loc acum si esti nevoit sa inchizi definitiv un capitol. Fii pregatit sa-ti iei adio de la o stare de lucruri cu care te-ai obisnuit de ceva vreme, dar care nu mai poate continua. Nu trebuie sa te temi de finaluri de acest fel, pentru ca dupa ce totul se va fi linistit si sedimentat, te vei putea concentra asupra altei directii. Deocamdata e vremea unei recapitulari si a unei concluzii mature.

BALANTA - Nu te deranjeaza faptul ca un plan sta pe loc, dimpotriva, reusesti sa te detasezi de acest hop si sa profiti de ragazul de care ai parte. Si ce daca nu se mai urneste in nicio directie? Iei o pauza si nu te mai gandesti la problemele respective, ca sa nu le transformi in obsesie. Sigur sunt alte lucruri mult mai placute care merita atentie in aceasta zi. Odihneste-te, distreaza-te, rupe-te de tot si, peste cateva zile, vei putea relua totul in forta cu alt tonus.

SCORPION - Nu te simti bine in mediul in care te afli, ori pentru ca ai niste probleme si ti-e greu sa le pastrezi doar pentru tine, simtind nevoia sa discuti despre ele, ori pentru ca cei din anturaj te influenteaza negativ cu povestile lor triste. Daca cineva incepe sa discute despre una din problemele grave ale timpurilor actuale (bani, somaj, boala, criza), toata atmosfera se tensioneaza. Daca nu vrei sa-ti strici duminica din cauza unor astfel de discutii, mai bine iesi din astfel de medii sau te abtii sa vorbesti doar despre lipsuri.

SAGETATOR - Esti invitat la o distractie ad-hoc dar ai, in acelasi timp, si alte variante de petrecere a timpului liber, incat va trebui sa decizi ce anume iti doresti mai mult: sa te dedici doar persoanei iubite care iti cere azi mai multa atentie, sau sa iesi cu amicii undeva, ca sa profitati de vremea frumoasa? Ar putea exista o solutie de mijloc, ca sa multumesti si pe unii si pe altii, de exemplu sa iesi cu persoana iubita in oras, unde te vei vedea si cu prietenii. Oricare ar fi anturajul pe care-l accepti alaturi, te vei simti bine si te distrezi de minune.

CAPRICORN - Ai idei interesante pe care vrei sa le aplici in mediul tau intim, dar nu le poti valorifica fara acceptul partenerului si al familiei. Depinde si de ei pentru ca visul tau sa prinda contur, deci profita de aceasta zi libera pentru a pune tara la cale pentru lunile urmatoare. Probabil a ramas inca de luna trecuta un proiect care nu a fost dus la capat, dar acum totul poate inainta mult mai repede. Daca ceva nu a mers bine din prima incercare, acum ti se ofera o a doua sansa.

VARSATOR - Ai chef de discutie, de comunicare, de socializare, dar nu ai parte de cei mai buni tovarasi de conversatie. Dai peste prieteni care abia leaga doua vorbe, care vor sa fie lasati in pace, care nu au ce discuta, si eforturile tale de a intretine conversatia pot esua. Alege-ti cu mai multa atentie interlocutorii, pentru ca azi gasesti doar oameni tacuti, care raspund monosilabic sau chiar evita cu ostilitate invitatia ta la dialog. Dai telefon la cativa prieteni, dar... sa nu te mire ca-ti resping apelul.

PESTI - Iti dramuiesti banii cu multa atentie, pentru ca ai mai multe datorii de platit in acelasi timp. Vei da prioritate celei mai mari sume pentru ca, daca reusesti sa te achiti de asemenea datorie, te vei simti brusc mai relaxat. Nu esti foarte sigur pe veniturile tale din perioada imediat urmatoare, de aceea trebuie sa calculezi cu precautie daca faci fata tuturor cheltuielilor, fara sa dai peste cap balanta platilor. Reusesti sa le duci pe toate la capat doar daca esti cumpatat si nu te arunci in cheltuieli pe care nu ti le poti permite.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »