Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 7 aprilie 2011

07 Apr 2011, 591 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 7 aprilie 2011

Horoscop - Joi, 7 aprilie 2011

BERBEC - Cu bani se poate face orice, deci daca ai acumulat deja suma necesara pentru a porni actiunea care te atrage, nu sta pe ganduri: e un moment bun pentru a-i da startul acum. Esti motivat de ceea ce te asteapta la final, pentru ca acesti bani sunt o investitie pentru niste roade mult mai bune, ca si cum ar face pui in timp. Investesti bani, timp si energie pentru rezultatele promitatoare care te motiveaza sa tragi din ce in ce mai tare, cu mult sarg si o enorma dorinta de a reusi.

TAUR - Este o zi buna pentru distractii cu tenta sentimentala, deci, daca iesi undeva in societate, te lasi furat de flirturi nevinovate. E o placere sa faci declaratii de dragoste, sa faci curte celui de care iti place, sa te pui mai bine in valoare ca aspect exterior, pentru ca ai suficiente ocazii de a-ti pune la treaba talentele de cuceritor. Nu te astepta insa ca de aici sa se nasca o iubire de viitor, pentru ca e mai degraba o joaca. Si tu te simti bine, si celalalt, si nimeni nu pretinde nimic serios.

GEMENI - Trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care si-a inspirat pana acum liniste sufleteasca si placere, pentru ca tot ce-i frumos, se termina la un moment dat. Ca trebuie sa te desparti de cineva drag sau trebuie sa inchei un proiect de care te-ai ocupat cu multa pasiune, vei simti de azi un mare gol in suflet, pe care va trebui sa-l umpli imediat cu altceva. Nimeni nu e de neinlocuit, deci nu crede ca daca spui acum adio, de maine vei ramane in aer, fara un carlig de care sa te agati. Vei gasi alternative!

RAC - Trebuie sa-ti controlezi cu mai multa fermitate trairile sufletesti, pentru ca se stie cat de sensibil esti. Azi nu ai voie sa arati ca esti slab, ca esti impresionabil si ca reactionezi la stimuli afectivi, ci trebuie sa lasi latura ta mai agresiva sa te conduca. Prefa-te ca nu auzi ceea ce altadata te induiosa, ci arata lumii ca esti stapan pe tine, ca nu te impresioneaza nimic si poti duce la capat totul cu autoritate. Nu inseamna ca iti negi latura sensibila, ci doar pui altceva inaintea ei!

LEU - Te complaci in starea de liniste si rutina care s-a instalat peste unele proiecte, pentru ca iti convine sa iti mai tragi si tu putin sufletul. Nu faci nimic ca sa treci peste acest blocaj, pentru ca, in fond, ai nevoie din cand in cand de o pauza. Ceea ce ti se ofera in acest scurt ragaz face bine psihicului tau, pentru ca, macar pentru o jumatate de zi, te poti rupe de griji si probleme, gasind ceva mult mai frumos si mai placut de care sa te ocupi: arta, distractie, amor.

..

FECIOARA - Daca ai si temeiul legal pe care te poti manifesta liber, prinzi curaj si ajungi foarte repede la telul propus. dar daca nu detii inca documentul oficial necesar, trebuie sa insisti sa-l obtii cat mai repede, pentru ca va veni o zi cand vei fi controlat de aceste garantii si lipsa lor poate declansa un refuz. Bate azi pe la usile potrivite pentru a solicita aprobarea sau semnatura de care e nevoie, fara de care proiectele tale nu pot ajunge cu brio la final.

BALANTA - O neatentie de moment poate fi sursa unui mic dezastru in planurile tale. Ai fost prea sigur de succesul tau si ai scapat din vedere un mic detaliu care acum se dovedeste a fi esential. Regreti acum neglijenta ta, dar greu de crezut ca mai poti repara ceva. Mai degraba o iei de la capat, pentru ca ai invatat ceva din acest esec, iar a doua oara vei sti sa construiesti totul cu mai multa prudenta. Deschide bine ochii inainte de face un gest categoric, pentru ca riscul de a gresi e mare!

SCORPION - O zi superba in doi, in care iti recunosti cu inima deschisa sensibilitatea si dorinta de a iubi, si oferi si tu, cu generozitate, iubire celui drag. E o placere sa fiti impreuna, sa discutati, sa faceti totul cot la cot, pentru ca va leaga sentimente puternice si o comunicare armonioasa. Nici vorba de certuri sau de indoieli in cuplu acum, ci va demonstrati unul altuia disponibilitatea de a colabora. Daca nu exista inca cineva in viata ta, azi cresc sansele de a cunoaste o persoana atractiva.

SAGETATOR - Fii prevazator in chestiuni financiare si nu te arunca la cele mai scumpe lucruri, pentru ca nu ti le poti permite deocamdata. E bine sa le treci pe o lista separata de cumparaturi, iar azi sa te rezumi doar la strictul necesar, pentru ca poti declansa dezechilibre in buget. Tot ce poti face e sa tanjesti in fata unei vitrine dupa cine stie ce obiect atragator, dar intr-o zi te vei putea duce la cumparaturi fara grija banilor, dar nu acum...

CAPRICORN - Totul evolueaza foarte lent in proiectul cel mai important al momentului, dar pe tine nu te deranjeaza deloc. Asa te poti organiza mai eficient, poti construi totul cu atentie la detaliu, iar in final vei fi foarte multumit de rezultate. Este o activitate de lunga durata care va avea urmari dintre cele mai bune, cu conditia sa nu te grabesti. Nimeni nu va gestiona mai bine ca tine planurile pe termen lung, deci concentreaza-te la tot ce ai de facut fara sa pretinzi efecte imediate.

VARSATOR - Ai noroc sa primesti ajutorul unui grup numeros de persoane, totul e sa iti iei tu inima in dinti si sa recunosti ca ai nevoie de sprijin, nimeni nu va interveni in treburile tale daca nu-i inviti, deci a recunoaste ca nu stii sa duci la capat ce ai inceput nu e un semn de neputinta sau de slabiciune! Exista suficiente persoane in preajma ta care pot contribui la actiunea pe care ai inceput-o, deci distribuie-le si lor sarcinile care li se potrivesc.

PESTI - Chiar daca nu-ti place sa iti manifesti autoritatea intr-o forma agresiva, uneori e nevoie si de astfel de reactii ca sa te faci ascultat. Desi te doare chiar pe tine tonul cu care trebuie sa vorbesti, nu trebuie sa-ti faci atatea procese de constiinta. Prin putin tupeu, poti castiga ce ti se cuvine, altfel stai in banca ta si altul va pune mana pe ceea ce ar trebui sa fie al tau. Lupta-te cu cei care atenteaza la drepturile tale, chiar daca te simti ciudat in aceasta postura.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »