Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 5 aprilie 2011

05 Apr 2011, 593 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 5 aprilie 2011

Horoscop - Marti, 5 aprilie 2011

BERBEC - Emotiile ajung la cote maxime pentru ca ai parte de un eveniment foarte impresionant. Poate e prima intalnire cu persoana de care iti place si inima ta bate mult mai tare. Esti rasfatat de gesturi de afectiune din parte celor care tin la tine cu adevarat, iar toate acestea te obliga si pe tine sa-ti pui mai mult in valoare latura sensibila. Chiar daca nu recunosti ca iti vine sa plangi in anumite momente emotionante, azi va trebui sa arati ce simti cu mai multa deschidere, pentru ca nu poti ramane de piatra.

TAUR - Afacerile merg bine, banii se aduna usor, pentru ca ai idei excelente care pot atrage castiguri frumusele daca sunt puse in practica. Daca iesi la cumparaturi, te atrag lucrurile foarte moderne, incat nu ar fi de mirare sa te intorci acasa cu o tableta de ultima generatie sau cu o poseta din ultima colectie. Simti nevoia sa-ti arati bunastarea si prin obiectele pe care le detii, caci e o placere sa iesi la cumparaturi azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o forma excelenta sa atragi atentia si sa-ti demonstrezi valoarea.

GEMENI - Nu te grabi, esti implicat intr-o actiune care are nevoie de mult timp ca sa se dezvolte si sa-si arate adevarata valoare, ca atare nu incerca sa sari peste etape. Nici recompensele nu pot veni mai devreme, nici concluzia finala nu poate fi extrasa mai curand, ca atare respecta ritmul lent in care se ridica aceasta constructie, deoarece vei fi multumit la final de ceea ce vei obtine. E cale lunga pana la succes, dar merita fiecare efort care ti se cere pe parcurs, deci nu te gandi la tot ce ai de investit pana acolo.

RAC - Daca planul sentimental lasa de dorit, nu-i bai, exista altceva care sa compenseze lipsurile. Cand nu ai pe cineva alaturi, ai macar bani, daca nici bani nu sunt, atunci ai sanatate, ca atare cauta intotdeauna acel punct bonus de care ai parte atunci cand celelalte sunt la minimum, cu siguranta ai altceva bun asupra caruia sa te concentrezi, ca sa-ti recapeti optimismul. Nu te lasa coplesit de un singur punct slab din tot ce se intampla in jurul tau, deoarece ai de ce te agata pentru a reveni la liman.

LEU - Problemele din afara casei ar fi bine sa ramana la usa atunci cand revii in mijlocul familiei, ca sa nu tensionezi atmosfera domestica. Partenerul de viata, parintii sau copiii nu au nicio vina pentru conflictele de care ai avut parte pe parcursul zilei, ca atare uita complet de stresul acumulat. Ar fi pacat sa-ti eliberezi nervii pe cei dragi, deci controleaza-ti manifestarile autoritare ca sa nu ranesti pe cine nu trebuie. Foloseste-ti agresivitatea impotriva celor chiar merita o astfel de atitudine.



FECIOARA - Nu te baga singur in gura lupului, deoarece azi e obligatoriu sa ramai pasiv si indiferent la tentatiile riscante. Apare o situatie cu un factor mare de risc pe care o poti depasi cu brio doar daca te prefaci ca nu exista. Stai deoparte si nu interveni acolo unde presimti ca planeaza norii de furtuna, pentru ca interventia ta ar putea deveni scanteia unui scandal. Nu inseamna ca tu esti motiv de discordie, dar ceva din atitudinea ta poate da peste cap echilibrul fragil. Mai bine taci si pleci de aici inainte de a fi prea tarziu.

BALANTA - Esti trist si nimic nu-ti abate gandul de la problemele tale, carora le acorzi totusi prea mare importanta. Incearca sa nu te mai gandesti la ceea ce te-a suparat ci cauta sa te concentrezi la altceva mai bun. Cu siguranta exista un subiect pozitiv care merita toata atentia, ceea ce te va ajuta sa uiti de necazurile initiale. Dragostea pare sa fie principalul plan al dezamagirilor tale, de parca ceva ar lipsi ca sa poti spune ca esti fericit. Te simti singur si neinteles...

SCORPION - Se profileaza deja la orizont rezultatul concret al unei colaborari la care ti-ai adus si tu contributia. Ai muncit cot la cot cu un colectiv mai larg de persoane si va place tuturor ceea ce a iesit din unirea fortelor voastre. Daca mai apar si laude pentru ceea ce ati realizat impreuna, sunteti astfel cu totii stimulati sa continuati colaborarea si la alte proiecte, din ce in ce mai inalte. Alaturi de acesti colaboratori, te simti in siguranta, va intelegeti excelent si va respectati unii altora parerile, valoarea, contributia.

SAGETATOR - Nu te poti misca in voie, te afli intr-un mediu in care exista reguli stricte, interdictii clare si nu ai voie sa le incalci. Nu suporti sa lucrezi sub constrangere, de aceea nici nu vei da randament, avand mereu impresia ca cineva te pandeste si abia asteapta sa te sanctioneze. Nu ai incotro, trebuie sa te supui regulilor impuse de altii mai puternici, considerand totul ca pe o obligatie care se cere dusa la indeplinire neaparat.

CAPRICORN - Te simti singur, nu e prea multa lume in jurul tau si ai tendinta de a generaliza sa spui ca esti cel mai nefericit om din lume. Nu e chiar asa, daca ai ridica putin ochii din pamant, ai descoperi ca exista cel putin o persoana alaturi de tine care iti este prieten adevarat. Te sustine, te intelege, vrea sa te ajute cum poate si el, totul e sa-i accepti tu contributia. Lasa motivele de depresie si bucura-te ca ai asemenea prieten alaturi de tine.

VARSATOR - Iti aduci aminte cu placere de vremuri de demult in care toate mergeau bine si nu aveai motive de tristete. Poti reinvia ceva din acele timpuri, un plan pe care nu l-ai putut duce la indeplinire atunci pentru ca nu aveai resursele necesare unui succes deplin. Intre timp ai acumulat experienta necesara in acest sens si te-ai putea apuca din nou de acelasi proiect, cu alte forte dar cu acelasi entuziasm de odinioara. Acum totul va merge struna!

PESTI - Interventia severa a legii in afacerile tale te tine pe loc, pentru ca dai piept cu un blocaj de ordin juridic. Nu detii documentul oficial de care e nevoie pentru a duce mai departe proiectul inceput, deci trebuie sa faci tot posibilul sa aduni actele de care e nevoie. Chiar daca efortul birocratic va fi de lunga durata si de-a dreptul stresant, trebuie sa faci acest lucru, pentru ca, fara actul respectiv, nu poti continua ce ai inceput. Umbla asadar pe la institutiile de profil ca sa-ti iei de-o grija.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »