Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 8 aprilie 2011

08 Apr 2011, 605 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 8 aprilie 2011

Horoscop - Vineri, 8 aprilie 2011

BERBEC - E foarte motivant sa vezi ca te apropii din ce in ce mai mult de implinirea unui vis. Gasesti azi mijloacele potrivite pentru a evolua mai repede spre tinta propusa, sau intri intr-un colectiv de persoane dispuse sa te sprijine in atingerea marelui tau vis. Poate aveti un vis comun si fiecare contribuie cum stie la realizarea acestuia. Iti dai seama ca ai interese comune cu cei din anturaj si scopul pe care vreti sa-l vedeti atins cat mai curand va impinge pe toti de la spate si va obliga sa participati trup si suflet.

TAUR - Te preocupa foarte mult viitorul tau financiar iar deciziile pe care esti pregatit sa le iei pot avea efecte pe termen lung. Ori te gandesti sa incepi o afacere, deci sa dai startul unei investitii masive pe ani de zile de acum inainte, ori sa soliciti un credit la o banca, ceea ce ar insemna sa te inhami la o lunga serie de rate pe cativa ani de acum incolo. Decide cu maturitate, pune in balanta ce venituri ai si nu te aventura spre cheltuieli mari decat daca ai garantia ca lucrurile vor sta bine si in viitor.

GEMENI - Consideri ca singura metoda de a te face auzit e un ton ceva mai agresiv, dar nu insista sa ai ultimul cuvant decat daca esti ferm convins ca ai dreptate. Posibil sa existe in preajma si alte persoane care iti sustin punctul de vedere cu aceeasi vehementa, incat nu mai e decat un pas pana la o cearta, dar cineva totusi va iesi invingator din disputa. Daca iti argumentezi logic pozitia, ai putea fi tu cel victorios, dar daca celalalt are dreptate, va trebui sa-ti accepti infrangerea.

RAC - Te afli intr-un mediu care te stimuleaza intelectual si te ajuta sa-ti exprimi parerile cu talent si cu fermitate. Esti ascultat, parerea ta conteaza in acest spatiu, incat depui multa pasiune in comunicare tocmai pentru ca stii ca cineva te aude si chiar tine cont de ceea ce ai de spus. Primesti sfaturi utile, informatii folositoare, idei care merita puse in aplicare, deci poti spune ca din dialogul pe care il ai astazi cu lumea ai numai de castigat. Te intorci acasa multumit de lectia invatata.

LEU - Trebuie sa pleci dintr-un loc unde nu te mai simti bine, de care te-ai plictisit sau de la care nu mai ai nimic bun de aflat. Este vremea unei despartiri, dar dupa ce te vei detasa un pic de acest spatiu, iti vei da seama ca e mai bine pentru tine in alta parte. Pregateste-te sa pleci de aici, chiar daca ceva nu-ti convine din ceea ce se petrece acum. Daca nu mai ai nicio bucurie in acest loc, ce rost are sa te mai cramponezi de el, fie ca este o locuinta, un loc de munca sau o localitate.

Alege alte directii, alte perspective, pentru ca ai nevoie de altceva.

FECIOARA - Esti decis sa demasti pe cei care umbla cu cioara vopsita. Intuitia iti atrage atentia asupra celor cu doua fete si, chiar de-ar fi sa-ti faci o noua serie de dusmani, e mai bine sa le-o spui direct in fata decat sa apelezi si tu la ipocrizie doar pentru a nu-i supara cu ceva. Ce ai de castigat daca le suporti minciunile in continuare? Nimic, deci mai bine iti iei inima in dinti si treci in revista toate ocaziile in care ai banuit ca ti-au ascuns adevarul. Daca vii si cu dovezi, atunci nu au ce face...

BALANTA - Desi nu iti plac finalurile abrupte, se pare ca singura solutie de a restabili echilibrul intr-un anumit proiect ar fi sa-l abandonezi pe loc, fara sa stai prea mult pe ganduri. Nu analiza indelung daca e bine sau nu ceea ce vrei sa faci, pentru ca trebuie sa fii ferm pe pozitie si spontan, deci sa spui stop chiar la primul impuls. Lucrurile vor reveni la normal foarte repede datorita curajului tau de a incheia capitolul aici, fara a prelungi la nesfarsit agonia.

SCORPION - Muncesti cu sarg, concentrat la proiectul caruia ii acorzi o importanta deosebita. De eforturile tale depind banii pe care ii vei obtine la final sau poate chiar reputatia ta la serviciu, de aceea te apuci serios de treaba. Stai si peste program, la nevoie, pentru ca esti constient ca nu e un plan usor de dus la indeplinire. Ai predilectie spre sarcini dificile, cu un consum imens de resurse, dar pentru ca le ai la dispozitie (timp, energie, rabdare, vointa), esti dispus sa le investesti in scopul propus.

SAGETATOR - Daca nu ai ajuns la ceea ce ti-ai dorit, nu trebuie sa te opresti si sa-ti plangi de mila. Dimpotriva, un esec partial poate fi startul perfect spre un viitor succes tocmai pentru ca reusesti sa-ti canalizezi mai bine fortele spre telul ales. Da, este dureros la prima vedere ca nu ai ajuns inca la ce ti-ai propus, dar dupa un esec, vezi altfel lucrurile si stii ce sa faci ca sa nu mai gresesti data viitoare. Ambitioneaza-te si a doua oara va iesi mult mai bine!

CAPRICORN - Sfatul pe care il primesti azi de la un prieten are un efect mobilizator excelent, pentru ca iti da chef de actiune. Abia astepti sa pui in practica ideea pe care ti-a impartasit-o, pentru ca se potriveste perfect situatiei in care esti implicat si simti ca duce la rezultate foarte bune. Esti foarte entuziasmat datorita acestui imbold pe care-l primesti de la ceilalti si cand vezi ce bine se aseaza toate, devii din ce in ce mai interesat sa ajungi mai repede la destinatie. Nu poti sta locului!

VARSATOR - Ai grija la vorbele pe care le auzi azi in jur, pentru ca una din informatiile vehiculate este o mare minciuna. Cineva nu are intentii bune cu tine si raspandeste numai zvonuri panicarde, barfe urate la adresa ta, dar nu trebuie sa pici in plasa rautatilor sale si sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. Dimpotriva, trebuie sa-ti pastrezi calmul si sa ii dai replica diplomat, cu dovezi certe ca tot ceea ce spune nu e altceva decat defaimare. Azi descoperi cine nu te place cu adevarat si cine umbla cu minciuni in anturaj.

PESTI - Esti pus in fata unei alegeri, dar ai mari rezerve ca vreuna din variante ti se potriveste cu adevarat. Niciuna nu-ti convine, de fapt, de aici si deruta ta cea mare. Simti ca nu te avantajeaza de fapt niciuna din caile pe care le ai la dispozitie si incerci sa tergiversezi cat mai mul lucrurile, ca sa nu fii obligat sa iei decizia acum. Daca mai ai nevoie de gandire, cere un ragaz sau, daca se poate, cere si o a treia varianta! Oricum, nu alege doar ca sa spui ca ai ales.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »