Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 9 aprilie 2011

09 Apr 2011, 646 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 9 aprilie 2011

Horoscop - Sambata, 9 aprilie 2011

BERBEC - Merita sa lupti pana in panzele albe pentru a-ti atinge cel mai mare vis, pentru ca felul in care reusesti sa ajungi la capat demonstreaza ambitia si vointa pe care le investesti in acest sens. Vei fi rasplatit pe deplin la final prin ceea ce vei culege, dar drumul pana acolo este obositor, ca un razboi cu tine insuti inainte de toate. Trebuie sa ajungi acolo, orice ar fi, ti-ai propus acest tel si nimic nu te poate opri, chiar de-ar fi sa te consumi la maximum.

TAUR - Este o zi pe placul tau datorita calmului pe care il inspira. Nu apare nimic care sa te scoata din acest calm binevenit, ci reusesti sa-ti reincarci bateriile asa cum trebuie. Ai timp la dispozitie pentru a face putina ordine in viata ta, si tocmai pentru ca nu se iveste nimic neplacut in program, ai si starea necesara pentru a analiza lucrurile la rece si a gasi solutii optime. Cu calm si cu rabdare, reusesti sa restabilesti echilibrul intr-un plan ce inainteaza lent, dar sigur.

GEMENI - Te oferi sa sari in ajutorul unui prieten care a ajuns intr-un impas. Merita sa te implici in treburile sale, pentru ca el nu mai vede lucrurile corect, ci e obsedat de ceea ce i se intampla. De pe margine, fara a fi direct implicat in aceasta situatie, tu intelegi mai bine cum stau lucrurile si poti interveni salvator. Daca ai raspunsul la problema in care celalalt este blocat, ofera-i-o cu draga inima, dar totusi asteapta inainte sa fii solicitat, altfel s-ar putea sa nu te asculte.

RAC - Ceea ce a pornit cu multa energie intr-o directie promitatoare risca sa se dezumfle foarte repede, nu din cauza ta, ci a altora care se baga unde nu le fierbe oala. Daca esti o fire impresionabila, vei pleca urechea la zvonuri si barfe cu tenta negativa si iti vei pierde elanul initial. Mai bine continui cu acelasi sarg ceea ce ai pornit, fara a asculta ce au ceilalti de zis. Important, in acest moment, e ceea ce crezi tu ca poti face, pentru ca succesul depinde numai de implicarea ta, si nu de influentele nefaste din afara.

LEU - Chiar daca e o zi banala de week-end, tie iti place atmosfera tihnita de care ai parte, pentru ca te poti ocupa de unele aspecte placute ale vietii, de care nu ai avut timp inainte. Ca stai mai mult de vorba cu persoana iubita, ca te ocupi de preocuparile tale de timp liber care iti fac placere, privesti aceasta zi ca pe un cadou binevenit. Chiar daca nu apar evenimente iesite din comun, tocmai banalul linistit al acestei zile este ceea ce apreciezi cel mai mult.



FECIOARA - Atitudinea ta un pic superficiala deruteaza pe un prieten care nu stie cum sa traduca spiritul tau jucaus si liber. Ai reputatia unei persoane foarte serioase, care, atunci cand promite ceva, se tine de cuvant, dar comportamentul libertin de astazi nu inspira acea incredere pe care o degaji de obicei. Unii se vor indoi ca esti asa cum se spune si vor pretinde sa privesti lucrurile mai in serios. A te distra pe seama lucrurilor pe care altii pun accent nu da bine la imaginea ta.

BALANTA - A sosit si momentul ideal pentru a trece in revista roadele unui proiect de care te-ai ocupat foarte serios in ultimele zile si esti multumit de nivelul la care ai ajuns. Un astfel de moment de bilant este si punctul de pornire spre urmatoarele etape pe care le ai de parcurs, dar sensul de mers de acum incolo depinde foarte mult de ceea ce ai construit pana in acest moment. Cum rezultatele sunt promitatoare, ai curaj sa stabilesti deja strategia urmatoare.

SCORPION - Nu stii ce sa alegi pentru aceasta zi: sa iesi in lume si sa te simti bine sau sa te odihnesti mai mult pe acasa? Ai doua atitudini diametral opuse dar amandoua au rolul lor, dar e posibil sa invinga comoditatea care te va tine acasa. Probabil te-ai intors de curand dintr-o calatorie si esti de-a dreptul satul de plimbari si tot ce ti-ai dori ar fi un week-end linistit acasa. Daca somnul te remonteaza, vei alege sa dormi, daca o iesire in oras are efect tonic, atunci vei petrece ziua cu prietenii.

SAGETATOR - Vestile care vin de departe nu prea te incanta ci te ingrijoreaza de-a dreptul. Daca ar fi sa pleci la drum, nu nimeresti intr-o atmosfera prea primitoare, de parca cei cu care ai de a face la destinatie ar fi suparati, certati sau marcati de niste probleme personale care nu le permit sa se bucure ca te revad. Mai bine dai un telefon inainte de a pleca pentru a nu pierde timpul pe drum iar la capat sa nu dai peste ceea ce ar fi trebuit sa te intampine acolo.

CAPRICORN - O calatorie de placere se potriveste perfect acestei zile, deci fa-i o surpriza persoanei iubite si iesiti impreuna undeva. Esti capabil sa urci in masina la primul impuls si sa pleci unde vezi cu ochii pentru ca e relaxant sa te plimbi si faci, astfel, si o bucurie si celui care te va primi la destinatie. Deplasarile au un continut pozitiv, de parca ar fi o plimbare dedicata sufletului sau care va face relatia de cuplu sa se lege mai bine.

VARSATOR - Esti mereu cu gandul la vremurile de demult, pentru ca esti inca atasat de un eveniment care a contat foarte mult pentru tine atunci. Daca ai putea reinvia ceva din acele timpuri, ai fi foarte fericit pentru ca erau momente superbe, in care te simteai rasfatat de destin cu momente superbe. Poate revezi o veche iubire, poate te impaci cu un prieten pe care credeai ca l-ai pierdut, deci arunca o privire inapoi sa vezi ce poti recladi acum si mai bine.

PESTI - Este un moment decisiv care va deschide o directie noua in viata ta. Ca e momentul unei investitii importante sau doar o alegere ce va avea efecte profitabile in timp, esti multumit de ceea ce se contureaza la orizont, convins ca ai luat cea mai buna decizie. Te bazezi si pe sfaturile primite de la ceilalti, care iti impartasesc din experienta lor, dar si pe ceea ce ai trait inainte. Stii acum ce sa eviti, stii exact ce sa faci pentru ca planul care incepe acum sa mearga intr-o directie avantajoasa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »