Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 10 aprilie 2011

10 Apr 2011, 592 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 10 aprilie 2011

Horoscop - Duminica, 10 aprilie 2011

BERBEC - Nu vei da curs invitatiilor de astazi, pentru ca ceva nu te satisface la forma in care sunt prezentate. Ori nu vin de la persoane de incredere, ori nu te atrage nimic la ceea ce ti se propune, preferand mai degraba sa spui nu. Pe de alta parte, ar fi bine sa nu spui da din prima atunci cand ti se face o oferta, pentru ca ar putea aparea alta mult mai profitabila care sa merite atentia ta, ca atare nu accepta la prima strigare. Mai asteapta sau cere ceva in plus.

TAUR - Tentatia periculoasa trece prin viata ta sentimentala cu riscul de a genera o criza in cuplu. Poate auzi lucruri nu tocmai placute despre partenerul tau sau chiar tu esti gata sa calci stramb doar ca sa vezi cum este... Viata in doi devine de fapt viata in trei, pentru ca ori tu, ori partenerul sunteti pe cale sa inselati asteptarile celuilalt si sa va puneti talentele de seducator in functiune. Riscul unei deceptii sentimentale creste din cauza ispitei care apare in cale.

GEMENI - Pentru ca ai suparat pe cineva cu o vorba cam severa, asteapta-te azi la o contra-ofensiva, deoarece celalalt vrea sa se razbune si sa-ti raspunda cu aceeasi moneda. Ti se vor arunca in spate tot felul de acuze, unele meritate, altele nu, pentru ca ai deranjat foarte tare pe un amic care, in loc sa te invite la un dialog eational, cere socoteala in acest fel agresiv. Nu pica in plasa vorbelor sale rautacioase, atacandu-l la fel de dur, pentru ca altfel poate iesi cu scantei.

RAC - Nu iti place sa stai singur azi, ci preferi compania celor mai in varsta, de la care simti ca ai intotdeauna ceva de invatat. Discutia pe care o ai cu un parinte sau cu un frate mai mare este constructiva, pentru ca afli o multime de detalii folositoare pentru afacerile tale pe rol. Iti impartasesc din experienta lor de viata si poti transpune imediat sfaturile lor in practica, pentru a rezolva o serie de probleme personale. Fa ca ei si ajungi la roade pozitive.

LEU - Este motiv de sarbatoare pentru ca ai ajuns la un nivel de care esti foarte mandru si simti nevoia sa impartasesti bucuria si altora. Esti in centrul atentiei pentru succesul repurtat si nu ti-e jena sa te lauzi, pentru ca meriti sa spui tuturor ce ai realizat. Cand ai cu ce te lauda, nu are rost s-o faci pe modestul, ci arata-le tuturor ce a iesit din mainile tale, deoarece sunt lucruri de-a dreptul impresionante, demne de tot respectul.

Lumea te va aprecia sincer pentru ceea ce ai realizat!

FECIOARA - Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun intre voi si atmosfera aceasta e perfecta pentru o zi de duminica. Daca mai e rost si de o reuniune de familie, atunci totul se transforma in distractie, dar in centrul atentiei se vor afla copiii. Merita sa te cobori un pic la nivelul celor mici, pentru ca, recunoaste, undeva ai ramas totusi un copil si astfel de momente te ajuta sa te manifesti liber.

BALANTA - Esti atat de preocupat de treburile ramase neterminate la serviciu, incat esti in stare sa te apuci si azi de treaba. Poate ti-ai luat de lucru si acasa, pentru ca te asteapta un eveniment important la serviciu si nu ai vrea sa te prinda pe picior gresit. Pui mana pe carte, umbli dupa ultimele noutati din domeniu prin toate sursele de informatie pe care le ai la dispozitie ca, la finalul zilei, sa poti spune ca esti suficient de bine pregatit pentru ceea ce va urma.

SCORPION - Uneori, noile planuri apar in urma destramarii unor vise, pentru ca iti dai seama ca ceea ce ai vrut sa atingi nu era posibil. Nu-i nimic, te trezesti la realitate si iti stabilesti alte teluri, poate mai apropiate de puterile tale. E mai bine sa revii astfel cu picioarele pe pamant decat sa speri in continuare ceva ce nu va ajunge niciodata la rezultatele dorite. In loc sa stai si sa plangi ca planurile au esuat, reusesti sa-ti alegi imediat o alta directie, semn ca ambitia e mai mare decat tristetea nereusitei.

SAGETATOR - Nu stii sa te bucuri de succesul la care ai ajuns, de parca tu ai vrut mai mult. Nu te multumesti cu putin, sperai ceva mai mult de atat, dar ar fi bine sa nu pretinzi imposibilul, ci sa incerci sa accepti si ceea ce ti se ofera. Decat deloc, e bine si atat, dar ambitia ta e mult mai mare si visezi ca intr-o zi sa obtii mai mult si sa ajungi mai sus decat acum. Simti ca poti si meriti mai mult, de aceea nu te poti bucura cu ceea ce ai...

CAPRICORN - Nu insista sa duci mai departe un plan care pare sa nu se mai urneasca din loc de la o vreme, ci incearca sa te detasezi cateva zile de miezul evenimentelor. Dupa o pauza, vei vedea lucrurile din alt unghi si blocajul de acum va fi depasit mult mai usor, ca atare nu te incapatana sa treci cu orice pret de acest impas. Uneori nu-i rau sa stai pe loc, pentru ca asa intelegi lucrurile la rece, fara sa fii la fel de implicat ca inainte.

VARSATOR - Nu esti in apele tale iar problema care te tine astazi pe loc te impinge incet spre depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunti, ci incearca sa cauti dincolo de aparente. Nu ceea ce stii sau ceea ce se vede la suprafata este adevarata fata a lucrurilor, ci exista ceva mai mult de atat. Criza care te paste astazi este de natura emotionala, pentru ca reactionezi ciudat la problemele care te tin pe loc: lacrimi, panica, izolare, auto-invinovatire.

PESTI -

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »