Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 11 aprilie 2011

11 Apr 2011, 617 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 11 aprilie 2011

Horoscop - Luni, 11 aprilie 2011

BERBEC - Se petrec evenimente nu tocmai placute la locul de munca, dar nu ar trebui sa te lasi influentat de atmosfera sumbra de acolo, pentru ca aceste evenimente nu te privesc pe tine personal. Altii sunt direct vizati de criticile sefului sau de decizii la nivel inalt care nu ii pun intr-o pozitie favorabila. Tu, insa, esti ocrotit de aceste decizii si nu vei avea de suferit, dar nu poti ramane indiferent la grijile colegilor. E ca si cum cineva a luat o nota proasta si iti pare rau pentru el, de parca ar fi chiar esecul tau.

TAUR - Legea intervine in favoarea ta si, daca urmezi intocmai rigorile acestei legi, parca date special pentru tine, vei aduce la normal o chestiune din care ai avut de suferit inainte. Ti se face dreptate, si ai impresia ca e chiar justitie divina aici, spunand in sinea ta ca Dumnezeu nu bate cu ciomagul. Altul plateste pentru o greseala pe carte a comis-o fata de tine, si esti, oarecum, satisfacut ca a mai invatat o lectie de viata.ta Totul revine la un echilibru pe care il cobsideri just.

GEMENI - Trebuie sa pleci la drum pentru ca e neaparata nevoie sa te afli si tu la fata locului pentru rezolvarea unei probleme. Drumurile pe care trebuie sa le faci azi au o conotatie categorica, de parca trebuie sa extragi o concluzie sau sa emiti un verdict final prin care o stare de lucruri se modifica major. Te intorci acasa cu treburile complet rezolvate, satisfacut ca ti-ai luat inima in dinti si ai spus cat se poate de ferm stop. De azi inainte totul se modifica si dai startul unei noi directii.

RAC - Un noroc chior trece prin calea ta si poate lua forma unui castig substantial. E ca si cum treci prin locul potrivit in momentul potrivit si dai de o valiza cu bani. Desigur, e doar o comparatie dusa la extrem, dar aceasta va fi senzatia pe care o vei avea in clipa cand vei da ochii cu sansa ta cea mare. Poate castigi la loto, poate recuperezi o un bun de pret pe care-l credeai pierdut sau afli ca urmeaza sa ti se mareasca salariul, deci, oricum ai privi lucrurile, bugetul tau se afla sub o aripa protectoare.

LEU - Stai de vorba cu o persoana a carei inteligenta o recunosti si o admiri, deopotriva. Ai multe de invatat din discutia pe care o purtati fata in fata si, mai ales, apreciezi faptul ca e sincer si spune lucrurilor pe nume. Daca ceva nu-i convine, isi va exprima punctul de vedere cu obiectivitate, ceea ce te va ajuta. Nu ai suporta sa fii laudat doar din amabilitate, ci preferi un interlocutor franc, ce va spune exact ce gandeste. Devine ca o oglinda realista in care iti vezi propriile fapte.



FECIOARA - Nu iti place ca trebuie sa treci iar de la tine si sa-i dai castig de cauza altuia doar pentru ca are ceva mai mult tupeu. Desi esti de parere ca tu ai ideea ce mai buna in situatia de fata, trebuie sa taci si sa accepti suprematia altuia, care nu ar merita nici pe departe atata atentie. E un sacrificiu pe care trebuie sa-l faci, dar pe care-l consideri umilitor. Nu renunta la ideea de acum, ci asteapta ca solutia de fata sa esueze, caci atunci ai putea sa-ti iei revansa.

BALANTA - Intalnirea pe care o ai azi in interes de serviciu se va dovedi a fi o lectie buna de viata, pentru ca afli o multime de lucruri noi care te vor ajuta sa urci mai sus spre telurile propuse. E ca si cum ai participa la un curs sau un seminar tinut de o somitate in materie, si cei inca incepatori stau cu urechile palnie la ceea ce are acesta de transmis. Ii recunosti valoarea, superioritatea si experienta mai bogata, de aceea iti accepti postura de invatacel si incerci sa prinzi de la el cat mai multa informatie.

SCORPION - Se incing tot felul de dispute in mediul tau obisnuit, dar vei incerca sa le aplanezi cu un dram de umor sau de amabilitate. Desi iti place provocarea, de data aceasta ar trebui sa apelezi la duhul blandetii, pentru ca, la originea acestor conflicte, nu se afla totusi opinii majore. Sunt neintelegeri de la fleacuri dar care, daca nu sunt tinute sub control, pot declansa adevarate scandaluri. Cineva trebuie sa se retraga la timp din aceasta cearta, dar e greu de crezut ca vei fi tu acela...

SAGETATOR - Aveai o grija imensa pe suflet, care apasa ca o povara, incat devenise cea mai mare obsesie a momentului, dar azi totul revine la normal. Raspunsul mult asteptat apare, solutia mult cautata este gasita, deci greutatea momentului dispare ca prin farmec. Te simti dintr-o data mai liber, pentru ca ai scapat de acea povara imensa. Pe de alta parte, o destainuire intre patru ochi ar putea avea acelasi efect eliberator, deci cauta confidentul cel mai potrivit pentru a-i spune ce te doare.

CAPRICORN - Cele cateva ore petrecute acasa, in sanul familiei, au un efect stimulativ asupra ta, pentru ca cei dragi te sustin intr-o directie curajoasa. Daca nu ai primi de la ei incurajarile de rigoare, nu ai avea curaj sa pornesti pe noul drum, dar atat timp cat stii ca ai adepti care cred in tine, gata oricand sa contribuie cu ceea ce stiu mai bine in interesul comun, nimic nu te poate opri. Uneori nu ai nevoie de altceva dect de o vorba buna de la cei care cred in tine si esti capabil de miracole.

VARSATOR - Este o zi a schimburilor sincere de sentimente, vorbe bune si declaratii de dragoste. Ar fi bine sa profiti de atmosfera romantica oferita de astre, ca sa te dedici vietii de cuplu. Cel drag va fi uimit de gesturile tale de afectiune si, ceea ce vei primi si tu in schimb, te va incanta la maximum. Pui accent pe intimitate, pe spatiul in care traiti, pe treburile domestice care va leaga si mai mult relatia, pentru ca a iubi si a fi iubit nu inseamna doar un perpetuu schimb de vorbe mari. Poti demonstra iubirea si prin sarcini casnice asumate reciproc.

PESTI - Esti gata sa pornesti o actiune careia ii acorzi o mare importanta, pentru ca simti ca de aici se va schimba ceva in viata ta. E un pas decisiv, un start spre o alta viata, un eveniment pe care il presimteai ca trebuie sa vina dar nu stiai foarte clar cand. De acum inainte esti cuprins de un spirit mai indraznet, gata sa-si indeplineasca misiunea indiferent ce resurse ar consuma in acest sens. Daca e un vis pe care il doresti cu orice pret, concentreaza-te acum mai mult ca oricand, pentru ca il poti atinge.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »