Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 12 aprilie 2011

12 Apr 2011, 627 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 12 aprilie 2011

Horoscop - Marti, 12 aprilie 2011

BERBEC - Nu te afli in compania cea mai potrivita pentru a duce la capat sarcinile cele mai dificile ale zilei. Anturajul mai mult te trage inapoi, te influenteaza negativ, incat nu vei remarca niciun progres in ce ti-ai propus. Nici singur parca nu te descurci chiar asa de bine, deci, orice ai face, bati pasul pe loc. Daca vezi ca ceva nu iese bine de la prima incercare, mai bine iei o pauza si iei totul de la capat peste cateva zile. Azi nu ai resursele necesare pentru a trece peste piedici si totul numai din cauza celor din jur.

TAUR - Esti tinut pe loc de un colaborator mai conservator din fire care, in loc sa te stimuleze in ce ai inceput, te trage inapoi cu o atitudine tematoare sau excesiv de prudenta. Nu strica sa tii cont de sfaturile sale, dar totusi nu-ti pierde interesul pentru scopul final ci continua sa mergi mai departe cu acelasi entuziasm. Este foarte importanta atitudinea pe care o ai tu in fata acestei provocari, pentru ca, daca te lasi oprit de temerile celuilalt, nu vei putea ajunge prea departe.

GEMENI - Este ziua culegerii roadelor unei actiuni in care ai investit foarte mult: timp, energie, bani, pasiune, dar iata ca a meritat sa te implici atat de serios, caci recolta e promitatoare. Ca se calculeaza in bani sau doar in aprecieri sincere de la cei din jur, te simti foarte bine in pielea ta, pentru ca ti s-a confirmat inca o data valoarea. Ai cu ce te lauda, deci lasa la o parte modestia si arata lumii la ce esti bun. Cu siguranta este momentul tau de glorie, cand poti iesi printre primii in orice competitie.

RAC - Nu tii cont de avertismentele care vin de la prieteni si te implici intr-o situatie cu factor de risc suficient de mare cat sa dai piept cu un esec. Regreti amarnic ca nu ai ascultat sfaturile celor din jur care ti-au atras atentia asupra acestui pericol, pentru ca te-ai lasat dus de val, considerand ca pe tine nu te poate atinge. Iata ca ai fost direct afectat si trebuie sa suporti consecintele propriei tale imprudente. E o lectie buna de viata ca sa nu te mai bagi singur in gura lupului cu gandul ca esti intangibil.

LEU - Esti trist ca nu ai reusit sa-ti implinesti visul cel mare, dar desi acum, pe moment, esti deceptionat, nimeni nu te poate opri sa visezi mai departe. Chiar daca ai vazut cu ochii tai ca totul s-a destramat, parca o farama de speranta tot a mai ramas in inima ta si continui sa mai crezi ca visul tau mai poate fi atins odata si-odata. Gandirea pozitiva face minune si poate atrage, intr-un final succesul, ca atare lupta cu depresia care te paste si nu spune ca renunti.

Continua sa crezi ca se poate!

FECIOARA - Este o zi care te pune foarte bine in valoare, deci profita de auspiciile excelente si lasa modestia la o parte. Chiar daca nu-ti place sa atragi atentia asupra ta, arata lumii care e cel mai mare talent al tau, pentru ca de aici se poate naste succesul. Ai in as in maneca ce te poate propulsa in ochii tuturor, cu sansa unui succes de zile mari, dar totul e sa ai curajul sa spui cu emfaza ca esti cel mai bun. A sta in banca ta si asteptand sa te remarce altii, nu prea e atitudinea favorabila succesului.

BALANTA - Vezi in ochii persoanei iubite multa admiratie iar sustinerea pe care ti-o ofera neconditionat e o dovada de maxima daruire. Te ajuta mult sa primesti din partea partenerului aprecieri si laude, pentru ca devii din ce in ce mai curajos atunci cand stii ca esti sprijinit. Poate fi o zi norocoasa in iubire, pentru ca, daca iesi azi undeva, ai putea descoperi privirile unei persoane interesate de tine, cu sansa de a incepe o idila frumoasa. Pune-te mai bine in valoare si ai incredere in farmecul tau.

SCORPION - Ai pe cineva alaturi care iti inspira incredere si apreciezi mult prietenia sa. E un om puternic, de la care ai si tu multe de invatat, care devine pentru tine un exemplu de rabdare si rezistenta in fata vicisitudinilor sortii. Aproape ca il privesti ca pe eroul momentului si iti spui ca, atunci cand vei ajunge la varsta sa, ai vrea sa-i semeni. Ai numai de castigat azi de pe urma legaturii cu persoane mai mature care iti sunt superioare dintr-un anumit punct de vedere.

SAGETATOR - Daca in plan personal nu ai parte de prea multe bucurii, cu siguranta compensezi in plan financiar. E o metoda buna de iti abati gandul de la deceptiile de natura emotionala cu o partida de shopping sau daca reusesti sa-ti achiti o serie din datoriile mari, te vei simti mult mai bine incat nicio dezamagire personala nu va mai conta. Gaseste in jurul tau ceea ce te bucura si inspira siguranta, fara a pune la suflet micile nemultumiri de suflet. Sunt trecatoare.

CAPRICORN - Disputele acestei zile sunt generate de diferentele mari dintre oameni. Ca e vorba de diferentele dintre sexe sau de varsta, de la o generatie la alta, e greu sa se ajunga la un consens, pentru ca fiecare tabara sustine ca are dreptate. Posibil sa fii nevoit sa intervii intr-un astfel de conflict pentru a aplana lucrurile sau pentru negocia disputa. Tu vezi lucrurile mult mai detasat si i-ai putea ajuta sa ajunga la o intelegere.

VARSATOR - Descoperi urmarile nefaste ale interventiei malitioase a unui rival in treburile tale si iti dai seama ca a fost mai puternic decat tine, deci abandonezi in fata esecului. Nu se mai poate repara nimic, nu insista sa lupti impotriva curentului, pentru ca, de data aceasta, rivalul a fost cu un pas inaintea ta. Tot ce poti face e sa rupi pisica si sa inchei aici orice legatura cu aceasta persoana care si-a aratat cu aceasta ocazie adevaratele intentii neprietenoase. Macar stii de acum cu cine ai de a face!

PESTI - Muncesti cu placere, pui mult suflet in proiectul pe care l-ai inceput si, daca mai atragi de partea ta si un colaborator la fel de implicat sufleteste, ati putea ajunge la o reusita comuna de exceptie. In doi veti ajunge mai repede la rezultatele visate, dar nu cauta pe cineva care sa faca acelasi lucru ca tine, ci pe cineva care sa te completeze, care sa vina in acest tandem cu alte calitati si cu alte detalii care vor forma imaginea finala de ansamblu. Vei aprecia mult ajutorul sau prietenesc.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »