Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 13 aprilie 2011

13 Apr 2011, 630 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 13 aprilie 2011

Horoscop - Miercuri, 13 aprilie 2011

BERBEC - Nu este o zi prea placuta din cauza anturajului in care ai nimerit. Ai in preajma doar persoane pesimiste, critice, care cauta nod in papura la orice, incat nu ai nicio bucurie din relatia cu lumea. Unii te iau si pe tine in colimator, gata sa te judece aspru, altii iti povestesc doar necazurile personale si influenteaza negativ atmosfera, incat e mai bine sa stai departe de astfel de oameni. Te trag inapoi si nu simti niciun progres in planurile zilei doar din cauza atmosferei sumbre.

TAUR - Cineva din alta localitate are nevoie de tine si, saritor cum esti, lasi orice activitate deoparte pentru a pleca la drum. Trebuie sa ajungi la fata locului pentru a intelege corect situatia in care se afla amicul tau, pentru ca doar asa poti analiza situatia si extrage concluziile optime. Nu vrei sa-l dezamagesti, de aceea vei incerca sa ajungi acolo cat mai repede, pentru ca iti dai seama ca are nevoie urgenta de tine. Calatoria pe care o faci, asadar, e mai mult in avantajul altuia, decat al tau, dar nu stai pe ganduri.

GEMENI - Iti dai seama cine este vinovat de impasul in care te simti blocat de la o vreme si te ridici foarte ferm impotriva lui. Nu trebuie sa-i permiti in continuare sa critice intruna ce faci, nici sa intervina in treburile tale, dandu-le mereu peste cap, pentru ca nu are niciun drept in acest sens. Este vremea sa ripostezi daca vezi ca altii judeca incorect si rautacios actiunile tale, pentru ca tu stii cel mai bine ce ai de facut. Cei care se baga in treburile tale, mai mult strica.

RAC - Afacerile tale merg de minune si cu ceva publicitate, ai putea sa le extinzi la nivel mai larg. Se vorbeste despre tine ca despre bun profesionist in cercuri inalte, cu sansa de a fi invitat la un eveniment care te poate promova si mai bine. Ca e vorba de o aparitie in presa sau la televiziune, ca se vorbeste despre tine intre colegi, prinzi curaj cand vezi ce bine evolueaza planurile incepute. Totul depinde mai ales de atitudinea ta pozitiva si de increderea maxima in valoarea proprie.

LEU - Ceea ce pe tine te pune intr-o lumina foarte favorabila, pe altul il trimite intr-o zona periculoasa din punct de vedere psihic. Nu trebuie sa cobori urechea la vaicarelile celor invidiosi din fire, pentru ca acum conteaza felul in care te pui pe tine in valoare. Ce-i drept, uneori urcusul tau poate insemna coborasul altuia, dar asa e viata: injusta... Bucura-te de sansa ta fara sa te simti vinovat ca altul are de suferit de pe urma ascensiunii tale.



FECIOARA - Esti stimulat de persoane mai dinamice decat tine sa iesi in fata, sa te remarci, pentru ca esti cel mai bine pregatit in situatia aceasta. Lasa modestia la o parte si tine cont de incurajarile foarte aprinse ale celor care cred in tine. Daca tu esti uneori prea critic cu propria persoana, priveste la cei care te apreciaza si lasa-te impins de ei de la spate. Cand vezi ca ai adepti care te pretuiesc, ar merita sa te pretuiesti si tu mai mult pe tine insuti.

BALANTA - Viata de familie este cel mai placut aspect al acestei zile, pentru ca numai acasa iti regasesti tonusul pozitiv si bucuria de a trai. Nu mai conteaza nimic din evenimentele de peste zi cand esti intampinat cu bucurie de cei dragi, iar orele petrecute impreuna prin sufragerie sunt de mare pret. Stai de vorba cu ceilalti membri ai familiei si puneti tara la cale pentru urmatoarele cateva luni, deoarece asteptati cu totii evenimente promitatoare de la ziua de maine.

SCORPION - Se petrece un eveniment de zile mari pe care nu simti, deocamdata, nevoia sa il faci public. Poate din superstitie, poate din teama de a nu se risipi inainte de vreme, de aceea preferi sa taci si sa vezi ca se aseaza toate pe un fagas solid. Mai bine astepti sa mai treaca vreo doua zile si daca visul nu se destrama in acest rastimp, vei putea sa te lauzi la toata lumea. Dar nu azi. Presimti ca e inca un noroc fragil pe care l-ai putea pierde daca te bucuri prea devreme.

SAGETATOR - Ce bine te impaci cu persoana iubita, va completati perfect unul pe altul si va sustineti in permanenta, ca un tandem foarte bine legat. Daca sunteti doar voi doi, incepeti sa vorbiti serios despre aparitia unei a treia persoane in mijlocul vostru, de aceea sansa de a concepe un copil este majora. Preocuparile voastre se indreapta spre chestiuni casnice, spre tot ce e legat de copii, familie, locuinta, si contribuiti amandoi cu inima deschisa la tot ce se prefigureaza atat de promitator inainte.

CAPRICORN - Trebuie sa fii un exemplu de onoare si de corectitudine in fata unor persoane care asteapta mult de la tine. Apari in fata unei comisii care va juriza activitatea ta si trebuie sa te prezinti ireprosabil. Vor fi verificare toate detaliile care tin de respectarea unor reguli obligatorii, si cum tu esti un mare admirator al legilor si normelor clare, vei lasa o impresie de bun profesionist, serios si onest in toate. Vei fi apreciat pentru rigurozitatea cu care ti-ai indeplinit misiunea.

VARSATOR - E o zi frustranta pentru o fire dornica de noutate ca tine. Parca toate-s vechi si stau pe loc, din cauza unor piedici care, pe de o parte, sunt legate de temerile tale, si pe de alta parte, de o serie de obstacole care vin din preajma ta. nu-ti face prea multe iluzii ca planurile pe care ti le-ai programat pentru astazi vor ajunge la un nivel mai bun, pentru ca ai impresia ca, la tot pasul, ceva te trage inapoi. Totul se desfasoara dupa principiul un pas inainte si doi inapoi, incat ar fi mai bine sa iei o pauza.

PESTI - Decizia pe care o iei astazi cu multa incredere, va avea efecte dintre cele mai bune. De fapt, cum iti asterni acum, asa vei dormi, de aceea trebuie sa fii foarte atent ce alegere faci, pentru ca nu o vei putea modifica mai apoi. Deschizi o poarta spre o etapa noua in planurile tale, si optimismul cu care faci pasul te va insoti de la start pana la finish, ca atare spune cat se poate de sigur pe tine ca totul va iesi bine! Nu te teme nicio clipa sa alegi cai complet noi!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »