Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 14 aprilie 2011

14 Apr 2011, 660 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 14 aprilie 2011

Horoscop - Joi, 14 aprilie 2011

BERBEC - Si tu esti un pachet de nervi, dar si cei cu care intri in contact sunt irascibili, incat samanta de scandal este gata sa explodeze. Daca stii ca te enervezi usor, mai bine stai departe de mediile in care planeaza deja tensiunea, altfel risti sa arunci in aer butoiul cu pulbere. Nimeni nu poate cobori tonul la timp si situatia poate scapa de sub control din cauza unei remarci agresive. Cel care se simte atacat va riposta si lupta este pe cale sa denatureze.

TAUR - Nici nu ai incheiat bine un capitol, ca deja te concentrezi asupra unor noi proiecte. Nu poti sta locului, savurand nivelul la care ai ajuns, pentru ca o etapa incheiata te stimuleaza sa treci mai departe, la una superioara, sau succesul abia atins devine punctul de plecare spre ceva si mai important de acum inainte. Esti foarte preocupat de ceea ce te asteapta si se vede ca ai invatat ceva din toate reusitele sau esecurile de pana acum, ele stand la baza viitorului spre care te indrepti.

GEMENI - Tine cont de sfaturile bune ale unui coleg mai in varsta care, desi pare cam demodat si excesiv de conservator, te trage de maneca la timp pentru a nu face o greseala. Desi iti place sa experimentezi, de data aceasta ar fi mai bine sa ceri sfatul deloc care au trecut deja prin situatii similare, deoarece experienta conteaza mai mult decat tot ceea ce inveti tu acum, din mers. Daca amicul mai in varsta spune sa stai, ar fi bine sa-l asculti, pentru ca stie ce spune.

RAC - Este o zi de succes, in care te poti remarca in fata tuturor printr-o reusita de zile mari sau printr-o idee geniala. Succesul depinde foarte mult de vointa ta personala, pentru ca nu te invita nimeni sa urci mai sus, ci totul vine din tine insuti. Daca tu iti doresti sa stai pe margine si lasi pe altii sa ti-o ia inainte, atunci vei privi de pe margine cum ei se bucura de ceea ce ar fi putut fi al tau. Dar daca te cuprinde ambitia dintr-o data, fa un pas in fata si apuca sansa cu ambele maini. E pentru tine!

LEU - Parca toate piedicile s-au adunat azi in calea ta si simti ca nimic nu inainteaza. Bati pasul pe loc, usile iti sunt trantite in nas, refuzurile vin din toate partile si nici starea ta psihica nu e dintre cele mai bune, chiar tu fiind cel care spune nu pot la orice propunere. Cu asemenea atitudine negativista si intr-un mediu incarcat de refuzuri si esecuri, ar fi mai bine sa nu te implici in proiecte importante, ca sa nu pornesti cu stangul. Mai stai cateva zile pe margine.

FECIOARA - Este o zi foarte contradictorie, in care poti cunoaste alternativ ambele fete ale medaliei.

Acum esti sus, acum esti jos, ba razi ba plangi, ba totul merge de minune, ba in clipa urmatoare totul s-a stricat, deci fii pregatit pentru o zi de-a dreptul capricioasa. Poate chiar tu esti cel care genereaza aceste toane, pentru ca nu stii sa mentii aceeasi atitudine de la o stare la alta. Nu inspiri incredere tocmai datorita acestor perturbatii frecvente caci nimeni nu stie in ce toane te va gasi peste o ora.

BALANTA - Esti serios implicat intr-o activitate noua si, ca tot ce-i la inceput, te entuziasmeaza la maximum. Totusi, e posibil sa nu ai alaturi de tine pe cei mai potriviti tovarasi, pentru ca cei care sunt atrasi de ideea ta cea noua sunt niste aerieni, se aprind repede si nu poti pune pret pe colaborarea lor. Descurca-te singur si nu accepta orice gen de tovarasie, pentru ca cei care incearca sa ti se bage pe sub piele au interese egoiste, doar pentru binele lor.

SCORPION - Inima ta bate mai tare pentru ca se apropie un eveniment care naste in interiorul tau emotii fantastice. Nu stii cum se vor desfasura toate, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi si se vede ca nu-ti mai gasesti locul pana ce totul se va transforma in realitate. Poate urmeaza sa te intalnesti cu persoana iubita dupa o perioada de pauza, poate ti se face o promisiune de la care ai mari sperante, deci perspectivele suna foarte bine, fiind aspecte placute pe care abia le astepti sa le traiesti aievea.

SAGETATOR - Nu astepta lucruri prea interesante de la discutia pe care o vei avea azi cu un coleg, pentru ca nu iti ofera nici pe departe raspunsurile pe care le doreai. Sunt solutii banale, pe care le stiai si tu sau pe care deja le-ai incercat fara rezultate, ca atare e posibil sa prezinti totusi prea mult de la un om care e un om normal, fara nimic iesit din comun. Daca vrei solutii geniale, trebuie sa apelezi la profesionisti specializati in domeniul care te preocupa.

CAPRICORN - Te intalnesti cu un prieten care are un efect mobilizator asupra ta. Daca nu erai in cea mai buna pasa, ai noroc de acest prieten care te incarca si pe tine de entuziasm si iti ridica moralul cu stilul sau dinamic si amuzant. Daca vrei o zi reusita, fa echipa cu cei cu personalitati puternice, dominante, entuziaste, care stiu sa traga dupa ei si pe cei mai obositi sau mai apatici. Ai mult de castigat de pe urma acestei colaborari, pentru ca esti impins de la spate sa faci lucruri curajoase.

VARSATOR - Ai niste bani la dispozitie, poate chiar o suma considerabila, dar nu stii ce sa faci cu ea ca sa o folosesti eficient. Ai multe datorii de platit in acelasi timp, dar oare ce ar fi mai bine pentru tine? Sa cumperi ceva scump, tocmai pentru ca banii sunt la un nivel semnificativ sau sa-i imparti pe caprarii si sa achiti mai multe dari dintr-un foc? Sa dai mult intr-o singura investitie sau cate putin in mai multe directii? Grea alegere, dar mai mult te tenteaza a doua varianta, pentru ca scapi de mai multe dintr-un foc.

PESTI - Te-ai inteles foarte bine, o perioada, cu un grup mai larg de persoane printre care jucai si tu un rol, dar azi, brusc, armonia dispare. Parca intervine cineva intre voi si strica tot ce a fost bun, chiar cu riscul de a parasi complet acest mediu. Ori te simti exclus, ori descoperi dintr-o data ca te-ai inselat, ca nu erau deloc asa cum credeai ci in spatele unei figuri prietenesti se ascundea de fapt un inamic pe cale sa te dezamageasca. Tentatia e sa pleci si sa nu le mai dai nicio sansa, dar fii totusi atent si la explicatiile lor.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »