Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 15 aprilie 2011

15 Apr 2011, 562 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 15 aprilie 2011

Horoscop - Vineri, 15 aprilie 2011

BERBEC - Este o zi placuta si calma, in care simti ca iti regasesti si tu linistea. Se mai rezolva o serie de probleme care te-au tinut in priza o perioada si redescoperi latura optimista a lucrurilor. Ai un ton pasnic si o atitudine cooperanta si esti convins ca orice disputa poate fi aplanata cu diplomatie si duhul blandetii si, la asemenea ton, e normal sa gasesti doar usi deschise. Calmeaza-te inainte de a te adresa celor din jur, pentru ca vorba dulce mult aduce.

TAUR - Esti trist cand vezi ca scopul tau cel mai important in acest moment se indeparteaza din ce in ce mai tare. Incepi sa crezi ca nu va mai prinde niciodata contur si esti profund dezamagit, considerand totul o apropiere de esec. Totusi, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca nu tu esti vinovat de acest insucces, ci anturajul care te influenteaza negativ cu zvonuri panicarde, cu barfe nefaste si cu o atitudine pesimista. Daca ai putea iesi din acest mediu, visul tau ar mai avea o sansa!

GEMENI - Esti constient ca cei tineri nu pot avea aceeasi viziune ca si cei batrani, deci fii tolerant atunci cand se incing discutii de la nivelul unor generatii indepartate una de alta. Tu una gandesti despre felul cum poti rezolva o problema, iar cel de langa tine are cu totul alta opinie. Azi va conta mai mult experienta de viata, vechimea in domeniu, cunostintele acumulate in timp indelungat, pe cand cei tineri nu fac altceva decat sa-si puna orgoliile in valoare. Cel mai intelept cedeaza.

RAC - Este o zi in care adevarul trebuie sa iasa la iveala. Daca cel vinovat esti tu, asteapta-te sa fii judecat aspru, cu riscul de a primi si o sanctiune. Daca tu esti in rol de judecator, esti extrem de exigent si nu te lasi influentat de niciun argument emotional. Dovezile scrise negru pe alb si faptele sunt cele care conteaza acum in fata celui care cantareste situatia la rece, iar cel care a comis greseala trebuie sa plateasca. Daca te simti cu musca pe caciula, grabeste-te sa repari cat mai repede!

LEU - Promisiunile de dragoste pe care vi le faceti unul altuia sunt demne de incredere, pentru ca aduceti argumente solide in favoarea relatiei voastre. Nu e doar un schimb superficial de declaratii de dragoste, ci planuri comune la care va aduceti amandoi contributia. Daca nu exista inca cineva drag in viata ta, azi sansele sunt ceva mai mari de a face o noua cunostinta de unde se poate naste o idila frumoasa, dar trebuie sa-i inspiri celuilalt incredere si stabilitate pe termen lung, nu doar interes pentru o seara.

FECIOARA - Cineva apropiat are nevoie de ajutorul tau de urgenta si cum esti o persoana care adora sa fie de ajutor, nu vei sta pe ganduri si vei veni alaturi de el pentru a-l sustine.

Nu conteaza neaparat ceea ce faci concret pentru el, ci acum este mai important sprijinul moral pe care i-l acorzi. Daca vede ca cineva ii sta alaturi neconditionat si e gata sa contribuie cu ceea ce stie mai bine, atunci amicul tau va trece peste orice impas, spre satisfactia amandurora. Cu tine alaturi, totul pare mai simplu!

BALANTA - Daca planurile in care ti-ai pus mari sperante nu mai evolueaza in directia dorita, iti pierzi interesul si te gandesti, mai degraba, la un abandon. Simti ca nimic nu se mai misca si ar fi mai bine sa opresti totul aici. Poate dorinta ta de a parasi planul atat de repede este legata si de influenta celor din jur, care nu au nicio vorba de incurajare pentru tine ci prezinta totul in culori extrem de sumbre. De unde sa ai energia de a continua in aceste conditii?

SCORPION - Intuitia iti atrage atentia asupra unui risc major si, desi esti genul de om care nu fuge de provocare, de data aceasta parca nu te simti in stare sa-i faci fata. Ti-e putin teama ca situatia e mai grava decat pare si, daca o analizezi la rece, ai putea sa descoperi unde se ascunde de fapt hiba. Incearca sa nu te joci cu pericolul, oricat de mult te atrage ideea, pentru ca efectele lui in planurile tale pot fi profunde. Daca presimtirile atrag atentia ca e mai bine sa stai pe loc, asculta-ti vocea interioara.

SAGETATOR - Este momentul unei decizii, dar ai rezerve ca faci alegerea cea mai buna. Simti ca ar mai exista si alte variante dar nu poti amana totusi momentul deciziei. Spui da la o propunere la care sufletul tau ar spune un nu ferm, dar consideri ca aceasta este decizia pe care e mai bine s-o iei in acest moment. Chiar daca nu-ti convine pe deplin, alegerea de acum deschide o directie noua in afacerile tale si intr-o zi vei aprecia ca ai facut acest sacrificiu.

CAPRICORN - Te comporti ca un profesor, dar de data aceasta renunti la atitudinea ta superioara si rece si cobori la nivelul celui care asteapta de la tine o indrumare. Ai in fata ta o persoana care are nevoie de un sfat matur si, pentru ca tu detii toate cunostintele pe care el abia acum le invata, va fi o placere pentru tine sa-i predai cate ceva din experienta ta de viata. Orice mentor are nevoie de cineva, intr-o zi, care sa-i duca mai departe priceperea intr-un anumit domeniu, si acelasi lucru simti si tu azi cand predai stacheta celui mai tanar.

VARSATOR - Chiar daca esti obosit la sfarsit de saptamana, nu poti rata ocazia care ti se ofera astazi. Esti pus in fata unui nou inceput, a unei directii incitante si daca ai amana-o pe motiv ca nu e momentul cel mai potrivit, s-ar putea sa nu se mai intample. Pune imediat mana pe sansa atunci cand apare, chiar daca a o valorifica ar insemna un consum suplimentar de energie pentru tine. Cat timp ai ceva de castigat de pe urma acestui prilej benefic, merita orice eforturi, chiar daca sunt in defavoarea starii tale fizice si psihice.

PESTI - Erai nemultumit de felul in care contribuie ceilalti la propunerile tale, dar se pare ca nu ai fost suficient de autoritar pentru a-i convinge. E nevoie de un dram de tupeu pentru a te face ascultat ca sa arati ca esti stapan pe situatie. Orice urma de slabiciune si sensibilitate pe care o lasi sa se intrevada nu te ajuta deloc, ca atare vei avea rezultate mult mai bine in rolul de conducator daca ridici un pic tonul si o faci pe durul. Ca sa te impui, nu e nevoie acum nici de simpatie, nici de popularitate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »