Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 23 aprilie 2011

23 Apr 2011, 602 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 23 aprilie 2011

Horoscop - Sambata, 23 aprilie 2011

BERBEC - Cei care ti se opun, nu o fac cu rautate, ci dintr-o placere de a se distra, ca atare nu trebuie sa iei in serios tot ce auzi. Unii spun nu doar de dragul disputei si ar putea sa fie impotriva tuturor doar pentru ca li se pare lor interesant. Ii poti convinge sa ti se alature si sa-ti preia parerea daca incerci sa intri in jocul lor, fara a apela la agresivitate. Raspunde-le cu aceeasi moneda si, pana la urma, vor renunta la spiritul negativist.

TAUR - Fii just in aprecieri si, mai ales, nu judeca o situatie fara sa cunosti foarte bine istoricul acestei povesti. Pana ce nu treci printr-o situatie similara, nu poti intelege corect gravitatea problemei, ca atare nu critica doar pentru ca, acum, ai senzatia ca celalalt a gresit. Orice gest negativ e posibil sa aiba la origine o intentie pozitiva, pentru ca binele sau raul sunt relative si chiar subiective. Ceea ce tu ai putea considera ca este incorect, pentru altul poate fi adevarul intruchipat.

GEMENI - Astepti poate prea mult de la lumea din jur si, in loc sa te multumesti cu cat ai, ai tendinta de a respinge gesturile lor doar pentru ca nu sunt la nivelul asteptarilor tale. Nu trebuie sa pui intotdeauna in balanta ceea ce ai facut tu pentru ei fata de ceea ce au ei in schimb de oferit, pentru ca nu va exista niciodata un schimb echitabil. Trebuie sa accepti atat cat e, pentru ca tot e ceva decat deloc. E o lectie pentru tine ca, altadata, sa nu te mai oferi pe tava cu totul cand stii ca nu vei primi in schimb nici pe jumatate.

RAC - Daca nu esti de acord cu propunerile altora, nu trebuie sa inchizi orice dialog, ci sa iti exprimi si tu punctul de vedere cu argumentele de rigoare. Nu e suficient sa refuzi sau sa respingi ce au ceilalti de zis ci sa vii si cu o solutie alternativa, poate ca ceilalti o vor imbratisa si atunci vei fi si tu multumit. Ceea ce faci azi naste controverse, dar parca nici tu nu esti intru totul sigur de ceea ce faci, pentru ca te ocupi de o activitate care, altadata, a esuat si acum ai mereu impresia ca esecul sta din nou la panda.

LEU - Nu te poti adapta in mediile in care se resimte un aer ceva mai batrancios. Ca atare, daca vrei sa ai o zi reusita, iesi din astfel de spatii incarcate de ani si problemele varstei. Oricat de impresionat ai fi de cei batrani, totusi tonusul tau e pozitiv si optimist si nu se simte in largul sau printre astfel de oameni. Vei evita, pe cat posibil, sa stai multa vreme in preajma celor mai in varsta, pentru ca te influenteaza negativ cu necazurile lor. Daca ramai detasat, nu inseamna ca nu iti pasa, ci doar ca azi asezi mai presus de orice linistea ta personala.



FECIOARA - Esti intr-un mediu aglomerat in care relatia cu lumea are o anume greutate pentru tine la nivel emotional. Poate in acest anturaj se afla si o persoana anume care are asupra ta o influenta majora si ori de cate ori se afla prin preajma, devii mai sensibil, mai timid, mai tacut, pentru ca nu stii cum sa te comporti. Nu te simti in largul tau, preocupat de unele probleme personale, dar trebuie sa te detasezi de griji si sa intri incet in atmosfera de week-end cu iz de sarbatoare si datorita acestor amici care incearca sa iti distraga atentia de la ale tale.

BALANTA - Daca nu-ti domolesti la timp energia in exces, risti sa faci o mare greseala pe care nu vei reusi sa o repari prea curand, incat va deveni o pata pe reputatia ta. Daca lasi impulsul de moment sa te conduca, ai putea porni intr-o directie periculoasa. Esti impins de la spate de o persoana care uita de diplomatie, de bunatate, de spiritul sarbatorilor si cauta sa te trimita pe o pista falsa, din care numai el are de castigat, nu si tu. Trezeste-te la timp si nu duce mai departe acest plan pentru ca nu e in avantajul tau!

SCORPION - Desi ai multe lucruri interesante de facut astazi, parca nu sunt pe placul tau si esti cu gandul intr-o alta directie. Azi ai tendinta de a nu te multumi cu ceea ce ai la dispozitie, fiind mereu concentrat la altceva, care ti se pare mai incitant si mai profitabil. Nici oamenii cu care esti, nici locatia in care te afli, nici starea fizica sau psihica de care ai parte nu sunt la nivelul asteptarilor tale, ci lasi mereu impresia ca vrei altceva. Simti ca se poate mai bine de atat!

SAGETATOR - Este o zi banala, in care te ocupi de o serie de datorii de ordin material de care nu ai avut timp inainte. Poate ai niste datorii mai vechi de adus la zi si pentru ca ai ceva bani la dispozitie. Iti propui sa te achiti chiar azi de aceste restante, ca sa nu le tot duci dupa tine la nesfarsit. Petreci mult timp cufundat in preocuparile tipice acestui moment, pentru ca au ramas o serie de detalii gospodaresti nerezolvate: curatenie, cumparaturi, ultimele pregatiri de Paste...

CAPRICORN - Uneori taci inexplicabil, dar azi vei demonstra ca e mai bine sa taci si sa faci decat sa comentezi prea mult pe marginea intentiilor tale. Altii fac prea mult caz pe seama evenimentelor din viata lor si risca sa se dezumfle inainte de vreme, pe cand tu preferi sa ramai modest in banca ta si sa prezinti lumii rezultatele muncii tale abia atunci cand sunt sigure. Poate ai patit-o de mai multe ori inainte sa-ti exprimi parerea prea devreme si apoi sa regreti, deci mai bine astepti momentul potrivit.

VARSATOR - Te afli in compania unei persoane dragi sufletului tau iar revederea e de-a dreptul impresionanta. Simti nevoia sa impartasesti tot ce vezi si simti cu ceilalti si felul in care participa si ei la emotia ta iti confirma faptul ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Te apleci cu multa generozitate spre lucrurile care fac placere inimii tale, dar totodata si spre nevoile altuia, pentru ca, in astfel de momente, marinimia ta depaseste limitele normale. Daca poti aduce zambetul pe chipul unui om necajit, conteaza enorm pentru tine.

PESTI - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti careia ii acorzi o semnificatie speciala. E ca si cum urmeaza sa te intalnesti cu o persoana draga iar emotia de dinaintea revederii ajunge la cote maxime. Daca astepti de undeva un raspuns sau un verdict, odata cu vestea respectiva apar si motive de bucurie, pentru ca ceea ce ajunge la urechile tale te incanta. Elibereaza-te de stres si de griji pentru ca azi ai parte numai de momente relaxante, care fac bine psihicului tau.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »