Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 22 aprilie 2011

22 Apr 2011, 628 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 22 aprilie 2011

Horoscop - Vineri, 22 aprilie 2011

BERBEC - Nu porni pe calea care ti se deschide acum in fata ochilor, pentru ca nu duce acolo unde crezi. La originea acestui start se afla o informatie gresita, rau intentionata, fiind mai degraba o pista falsa, de aceea ar fi bine sa detii mai multe surse din care sa primesti detalii. Cea pe care o ai la dispozitie te poate induce in eroare si nu faci altceva decat sa pierzi timp si energie pentru o sansa minima de reusita. Deschide bine ochii inainte de a investi ceva in acest plan, care nu te va satisface asa cum crezi acum.

TAUR - Te afli intr-un mediu vesel, in care lumea intra deja in atmosfera sarbatorilor. Se leaga o relatie mai apropiata, ca intre prieteni, pentru ca exista un punct comun care va apropie mai mult si va ajuta sa va deschideti fiecare sufletele cu sinceritate. Ca e o poveste de dragoste pe rol sau doar niste planuri de familie care anima atmosfera, e o placere sa visezi si sa speri de la ziua de maine atatea lucruri bune, pe care le crezi posibile.

GEMENI - Atmosfera este foarte incinsa in jurul tau. Si tu esti cam nervos si dai frau liber cuvintelor asa cum iti vin, dar si interlocutorii tai sunt agresivi in comunicare, incat cearta e gata sa explodeze. Fiecare isi sustine punctul de vedere cu vehementa, considerand ca are dreptate, or, solutia ar putea fi undeva la mijloc, doar daca fiecare ar mai ceda un pic. Orgoliile ies in evidenta si transforma dialogul intr-o confruntare a puterilor.

RAC - Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii are un efect tonic asupra ta, pentru ca iti da chef de actiune si o dorinta fantastica de a incepe un plan nou. Ori e un exemplu demn de urmat, vazand ca ceea ce visezi sa atingi este realizabil, ori iti ofera un sfat care netezeste calea ta spre succes. Parca se rezolva toate si esti pregatit pentru o confruntare de forte din care ai toate sansele sa iesi invingator. Asculta de cei mai puternici si fa cum iti spun ei!

LEU - Daca ai in preajma pe cei pe care-i iubesti, se poate spune ca e o zi fericita. Familia te inconjoara cu afectiune si emotie, persoana iubita are nevoie de prezenta ta, iar prietenii te invita sa le tii companie. Primesti dovezi clare ca ai suficienti admiratori in preajma care vad in tine un prieten bun si un interlocutor amuzant. Popularitatea te face sa te simti bine in pielea ta, pentru ca uneori ai nevoie sa fii stimulat cu vorbe bune si laude, care iti dau alt chef de viata.

FECIOARA - Pentru principiile tale merita sa te lupti pana in panzele albe, pentru ca tu crezi cu tarie in ele si nimeni nu ti le poate destrama.

Sunt idei pe care ti le-ai cladit printr-o experienta de viata bogata si nici macar proba contrarie nu te-ar face sa renunti la ele. Chiar daca azi primesti suficiente argumente care iti arata ca mai exista si alte idei pe aceeasi tema, tu o tii pe a ta cu incapatanare si cu siguranta, pana cand vei avea ultimul cuvant. E o atitudine usor despotica, dar care se va dovedi a fi in final corecta.

BALANTA - Gandul tau e deja departe, furat de planuri frumoase si doruri multe, pentru ca astepti cu nerabdare sa pleci la drum spre o destinatie draga tie. Poate ai stabilit sa pleci undeva de sarbatori si incepi de pe acum sa visezi la clipa cand vei fi deja acolo. Nimeni nu te va opri sa calatoresti virtual, rasfoind albume de fotografii sau navigand prin siteuri de turism, pentru ca e un mod de relaxare care face bine sufletului tau. Daca iti ostoiesti dorul de peisaje superbe si locuri pe care ai dori sa le vezi, esti fericit!

SCORPION - Nu te lasa atras in conflictul care mocneste azi in jurul tau, ci incearca sa ramai indiferent la aspectele cu care nu esti de acord. Interventia ta ar putea turna gaz pe foc incat vei regreta mai apoi ca nu ai ramas pe margine. Tacerea e de aur, ca atare aceasta este raspunsul cel mai bun in acest moment, pentru ca totul va trece mult mai repede daca nu intetesti si tu focul discordiei. Multi se intreaba cum de nu ai tu nicio reactie, dar de data aceasta consideri ca cel mai potrivit e sa nu te bagi.

SAGETATOR - Oricat de greu ti-ar fi sa nu pleci urechea la vestile proaste care mai apar, totusi acum conteaza mai mult tonusul tau care trebuie sa ramana pozitiv si optimist, asa cum esti de obicei. Daca tu reusesti sa-ti pastrezi zambetul pe buze chiar daca in jurul tau exista suficiente motive de suparare si ingrijorare, devii un exemplu de spirit pozitiv care trece peste orice. A-i compatimi si a plange alaturi de cei tristi nu e cea mai buna solutie, ci incearca sa le ridici moralul cu o gluma pentru ca doar asa vor trece peste acest impas.

CAPRICORN - Astepti cu sufletul la gura un anumit moment caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. E ca si cum ti s-a promis ca intr-o zi anume vei primi un raspuns, un verdict sau o decizie prin care unele aspecte se vor rezolva cu brio in viata ta, de aceea stai ca pe ghimpi, plin de emotii si nerabdare, ca sa vina mai repede acel moment eliberator. Totusi, timpul trece cum vrea el, deci trebuie sa iti calmezi nerabdarea. Important e ca ai garantia ca acel moment va veni, chiar daca nu imediat.

VARSATOR - Te simti foarte ciudat, de parca ai fi tras in doua directii si nu stii asupra careia sa te concentrezi. Exista un aspect care te inalta, te stimuleaza, te face sa te simti cel mai cel, dar altceva te trage inapoi si infiltreaza in suflet o urma de indoiala. De data aceasta se pare ca va invinge emotia, teama si neincrederea in fortele proprii, care submineaza initiativele tale. Ai vrea sa faci multe, dar starea psihica stirbeste energia fizica.

PESTI - Ai stat tu cat ai stat in banca ta fara sa spui nimic, dar a venit si clipa in care te ridici pentru ideile tale si le sustii cu ambitie si forta de convingere. Scapi dintr-odata si de timiditate, si de frica, si faci un pas inainte pentru a-ti expune parerile cu vehementa. Ai ceva de spus si consideri ca nu poti ramane in umbra, pentru ca e sansa ta de afirmare. Nu te lasa influentat sau intimidat de altii cu mai mult tupeu. De data aceasta tu esti cel mai bun, dar trebuie doar sa-ti infrangi propriile limite.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »