Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 28 aprilie 2011

28 Apr 2011, 629 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 28 aprilie 2011

Horoscop - Joi, 28 aprilie 2011

BERBEC - Desi atmosfera nu te imbie deloc la cooperare, avand parte de interlocutori nervosi si critici, totusi reusesti sa te adaptezi mediului si sa te intelegi cu lumea. Trebuie sa faci efortul de a prelua tu ideile celor din jur, sa nu insisti sa iti impui doar propriile pareri, pentru ca nu te afli printre amici, unii abia asteapta sa se lege de ceva din ceea ce spui ca sa te atace, tocmai de aceea trebuie sa faci tu sacrificii si sa faci asa cum vor ceilalti.

TAUR - Ai o atitudine concilianta si vrei sa faci pace cu toata lumea. Eviti sa te certi, iesi din mediile in care planeaza tensiunea pentru ca nu vrei sa-ti strici starea interioara de pace si bunatate. Reusesti sa faci totul cu calm, fara nervi, si aceasta atitudine impaciuitoare se transmite si celor cu care intri in contact. Ai un talent aparte de a dezamorsa orice conflict si orice cearta, pentru ca esti de parere ca orice problema are neaparat si o solutie pasnica.

GEMENI - Este o zi socanta pentru inima ta, deci pregateste-te sa primesti o veste care te lasa fara respiratie. Ceva ce ai iubit, ceva de care erai puternic atasat emotional, se destrama sau dispare ca prin farmec, incat te lasa fara replica. O iubire frumoasa poate fi zguduita de o surpriza neplacuta sau ceea ce considerai a fi cel mai important moment pentru sufletul tau nu are loc conform asteptarilor. Nu e deloc usoara aceasta zi din cauza impactului maxim asupra starii tale psihice si emotionale.

RAC - Muncesti cu sarg, pentru ca esti implicat intr-o activitate productiva, ale carei rezultate se contureaza clar la orizont. Cand vezi ce bine evolueaza toate, prinzi mai mult curaj, pentru ca e un proiect care creste vazand cu ochii, precum un aluat. Motivatia exista, energie ai din plin, deci depui toate eforturile pentru a duce acest plan la indeplinire. Orice activitate care implica lucrul cu instrumente, cu materie prima, cu bani sau cifre merge de minune si da roade palpabile, de aceea esti multumit de ceea ce iese din mainile tale.

LEU - Esti in fata unei perspective noi, dar pe cit de mult te atrage ceea ce se vede in fata ochilor, pe atat de mult te indoiesti ca e momentul potrivit sa-i dai startul. Ceva iti spune sa amani decizia, sa te mai informezi, pentru ca nu cunosti inca toate detaliile. Cere sfaturi de la altii, informeaza-te din mai multe surse inainte de a da verdictul final, pentru ca ceea ce decizi acum nu va mai putea fi schimbat maine. Esti derutat, nesigur pe tine, dar increzator totusi ca la final te asteapta ceva bun.

FECIOARA - Discutia pe care o ai cu partenerul de viata este extrem de serioasa, de parca a venit vremea unei decizii importante care va priveste pe amandoi.

Nu se poate glumi pe seama subiectului ales astazi, pentru ca la originea discutiei se afla o problema de comunicare intre voi care trebuie reparata numai prin explicatii sincere fata in fata. Daca esti in fata unei decizii dificile, cere sfatul celor dragi, pentru ca ei te pot sustine in acest moment decisiv cu o incurajare, cu un sfat binevenit, cu o informatie folositoare.

BALANTA - Cand ai alaturi de tine oameni care cred in tine si te sustin, prinzi mai mult curaj sa mergi mai departe, oricat de greu ar fi. Faci echipa buna cu partenerul care te completeaza perfect, iar bucuria pe care o vezi in ochii celor dragi, te motiveaza sa tragi tare, pentru ca la final veti beneficia toti de rezultate promitatoare care se ridica acum sub ochii tai. Optimismul, entuziasmul si energia pozitiva nu te parasesc, ci ele atrag alaturi de tine si alti oameni care gandesc ca tine.

SCORPION - E o placere pentru tine sa te implici in discutii intelectuale, conversatii in contradictoriu sau tot felul de polemici care nu fac altceva decat sa-ti puna mintea la contributie. Ai toate resursele sa castigi in astfel de confruntari, pentru ca ai la tine tot arsenalul necesar: talent in comunicare, argumente solide, informatii bine sedimentate si o ambitie fantastica de a avea ultimul cuvant. Foloseste aceste calitati in discutiile care au ca scop o victorie deplina in fata interlocutorilor la fel de bine pregatiti.

SAGETATOR - Ai grija spre ce iti canalizezi energia in exces de care dai dovada astazi, pentru ca poate crea neplaceri in jurul tau. Daca te agiti prea mult, daca ridici tonul, daca lasi emotiile sa se manifeste necontrolat, se poate declansa o furtuna de emotii in jurul tau, care ori ii pot afecta pe altii, ori iti pot strica tie buna dispozitie. Un cuvant spus in momentul nepotrivit si cu tonul neadecvat poate declansa un conflict de proportii din care cineva va iesi sifonat.

CAPRICORN - A venit vremea sa inchizi definitiv un capitol din viata ta, trecutul ramanand de acum o simpla amintire. Uiti, ierti, stergi cu buretele tot ce a fost, pentru ca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa revii iar si iar in acelasi punct. Ce a fost a fost, si ar trebui sa nu te mai uiti inapoi nici cu regret, nici cu manie, ci sa extragi din cele invatate lectia de viata ce te va ajuta sa nu mai faci acelasi lucru si nici sa te intorci de unde ai plecat.

VARSATOR - Ai o stare ciudata, de parca in interiorul tau s-ar lupta doua aspecte diametral opuse. Ai in suflet si bucurie si tristete, si dorinta de afirmare si nevoia de izolare, si liniste si agitatie, de parca ai fi un om al contrastelor. Totul provine de la un eveniment care, pe de o parte, te entuziasmeaza la maximum, dar pe de alta parte te si ingrijoreaza, pentru ca iti dai seama ca e o situatie complicata ce te va solicita enorm. Bucura-te de tot ceea ce se intampla si asuma-ti cu responsabilitate urmarile.

PESTI - Emotie creste cu fiecare ora care te apropie de un eveniment fata de care ai trairi intense. E o stare contradictorie totusi, pentru ca astepti cu nerabdare acel moment, dar parca ti-e si putin teama de ce va fi. Exista multe necunoscute in evenimentul care se apropie, de aceea esti nesigur pe tine si nu stii foarte clar ce se va intampla. Cu atat mai mare devine emotia cu cat auzi in jurul tau tot felul de informatii care nasc o stare psihica extrem de capricioasa, greu de controlat.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »