Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 6 mai 2011

06 May 2011, 619 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 6 mai 2011

Horoscop - Vineri, 6 mai 2011

BERBEC - Dialogul cu ceilalti merge defectuos, doar de pe pozitii de lupta, incat ai la un moment dat impresia ca ai fi inconjurat numai de inamici care au ceva cu tine. Coboara si tu un pic tonul agresiv pe care l-ai abordat, pentru ca daca fiecare o tine pe a lui cu incapatanare, tensiunea va creste cu fiecare incercare de a dialoga. Ti-e greu sa spui ce gandesti cand cineva se opune intruna, dar nu cumva si tu faci la fel cu cel care incearca sa-ti explice ca are alta opinie decat tine?

TAUR - Oricat ai incerca sa te faci inteles, din partea cealalta primesti o atitudine de raceala si indiferenta, de parca nimeni nu are chef de discutii. Insista totusi, chiar daca primesti doar refuzuri si raspunsuri monosilabice, pentru ca pana la urma opinia ta va fi ascultata de cine trebuie. Momentan, ai senzatia ca orice usa ti se inchide in nas, dar insistenta si perseverenta iti vor fi intr-un final recompensate. E frustrant sa nu ai cu cine discuta, de parca ai vorbi cu surzii, dar nu intotdeauna gasesti interlocutorii potriviti.

GEMENI - Starea emotionala este extrem de sensibila azi si reactionezi emotional la orice cuvant, orice gest, orice impresie. Esti gata sa apelezi la lacrimi, suspinele fac parte din meniu si, desi nu esti genul emotiv, de data aceasta tot ce se petrece in jurul tau are un impact major asupra laturii tale sensibile. Nu trebuie sa ascunzi ca simti ceea ce simti, ci recunoaste-ti trairile fara rusine. De ce sa respingi ca ai suflet, ca te doare, ca te bucuri sau ca ai emotii? Om esti si tu!

RAC - Ajungi la finalul unei actiuni si a venit vremea sa sarbatoresti victoria alaturi de cei care au contribuit la acest succes alaturi de tine. E o bucurie colectiva, va recunoasteti unii altora rolul jucat si va felicitati reciproc pentru nivelul la care ati ajuns. Orice final de etapa merita o recapitulare pentru a vedea daca ai atins toate punctele de pe agenda de zi, dar nu uita ca, in cazul in care nu ai repurtat acest succes de unul singur, sa recunosti sincer ce influenta au avut ceilalti in acest proiect. Nici tie nu ti-ar conveni sa fii uitat la premiere!

LEU - Demonstreaza-ti iubirea prin fapte, nu prin vorbe, pentru ca partenerul asteapta de la tine un anumit angajament pe care sa-l respecti pana la capat. Relatia voastra a depasit faza fluturilor din stomac si ati trecut la constructia unui edificiu de care sa fiti amandoi mandri. Ai incredere in partener, si el, la randu-i, arata cat de mult crede in tine si cand exista asemenea schimb reciproc de incredere, totul evolueaza bine. Esti mult mai sigur acum pe intentiile si sentimentele celui drag.



FECIOARA - Toate se aseaza pe fagasul normal si iti recapeti optimismul si linistea interioara. Tot stresul acumulat inainte dispare ca prin farmec, pentru ca starea ta sufleteasca depinde foarte mult de felul cum se rezolva azi o serie de probleme care te-au tinut pe jaratec o vreme. Azi apare solutia salvatoare, vestea mult asteptata, raspunsul necesar, acele aspecte care te tineau in priza si pentru ca apar, finalmente iti recapeti calmul. De unde se vede ca orice impas are si o iesire! Totul e sa o cauti.

BALANTA - Astepti un miracol care sa intervina in favoarea ta si sa rezolve mai repede impasul in care te simti blocat. Insista, mai cauta in stanga si-n dreapta, pentru ca solutia pe care o astepti este prin preajma. Daca nu spui nimanui ca nu stii ce ai de facut, nu va interveni nimeni sa te ajute, deci primul pas spre rezolvarea problemei e sa admiti ca ea exista. Lasa orgoliile deoparte sau rusinea de a recunoaste ca nu stii ce sa faci si apeleaza la persoana potrivita care detine solutia.

SCORPION - Esti cam recalcitrant si ridici tonul la cine nu merita asemenea tratament. Iti eliberezi nervii pe cei din familie, dar oricat de toleranti ar fi acestia, tot vor rabufni la un moment dat. Ai grija asadar cum te porti cu rudele, pentru ca nu vor suporta la nesfarsit agresivitatea ta verbala. Unii vor fi suparati, altii vor reactiona la fel de agresiv si atmosfera se va tensiona cand nici nu te astepti. Un dram de diplomatie nu strica!

SAGETATOR - Greu sa te imparti intre partenerul de suflet si prieteni, mai ales cand cele doua tabere nu se plac una pe alta. Cum sa multumesti si iubirea si prietenia, fara ca vreuna din ele sa se simta neglijata? Tu decizi, pentru ca de felul cum acorzi timp si unora si altora depinde linistea ta. Partenerul ti-ar putea cere sa o lasi mai moale cu iesirile cu amicii, pe cand prietenii ar putea rade ca esti sub papucul iubitului. Demonstreaza-le ca esti ferm pe pozitie si stii sa le aranjezi pe toate asa cum trebuie.

CAPRICORN - Daca te alaturi anturajului potrivit, proiectele tale pe rol vor cunoaste o ascensiune foarte rapida, ca atare trebuie sa acorzi mare atentie grupului din care faci parte. Daca intri in colectivul neadecvat, bati pasul pe loc fara sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ca atare cel mai greu moment este acela in care iti selectezi tovarasii. Cu un colaborator potrivit alaturi, planurile tale vor inainta incredibil de bine si de repede, deci nu te multumi cu oricine. Poti fi mai exigent si selectiv, ai tot dreptul!

VARSATOR - Presimti tu ca in spatele unei masti aparent binevoitoare se ascunde un mare risc si preferi sa nu te implici decat sa strici ceva. Ai toate motivele sa-l suspectezi pe cel care ti se baga azi pe sub piele, cum ca nu ar avea cele mai cinstite intentii. Evita-i pe cei fata de care intuitia trage un semnal de alarma si nu te implica in actiunile riscante, pentru ca nasul tau fin simte pericolul de la o posta, chiar daca nu il poti explica logic. E ceva dincolo de ratiune care te trage de maneca!

PESTI - Te afli in fata unei persoane cu autoritate, de care ti-e frica. Daca te ia la rost cu privire la vreo greseala comisa, vei incerca sa te eschivezi si sa nu recunosti ca ai vreo vina. Seful are intotdeauna dreptate, ca atare nu incerca sa te ascunzi dupa deget daca te simti cu musca pe caciula. Mai bine recunosti sincer unde ai gresit, pentru ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, altfel, daca esti prins cu mata-n sac, vei fi sanctionat si nicio minciunica nu te mai scapa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »